bugün
- ankara9
- yeni telefondan gmail hesabında oturum açmak12
- çin halk cumhuriyeti13
- yazarların tiksindiği şeyler28
- pardonadinizasizmi27
- doksanları en iyi ifade eden otomobil12
- beşiktaş8
- ayça tilki8
- sudekiray silik yesin kampanyası8
- mehmet fuat köprülü8
- 22 ocak 2025 beşiktaş athletic bilbao maçı13
- victor osimhen8
- hobileriniz16
- yemek seçen erkek23
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim9
- başsavcı akın gürlek'in açtığı soruşturmalar19
- true'nun mesleği9
- yazarların hayal ettiği yaşam tarzı14
- ne yapıyorsun15
- anın görüntüsü10
- yunan bir erkeğe sakso çekmek8
- allah'ın bilinci evrene yayılmıştır16
- ak partili olup istifa eden kimse olmaması9
- en son ne zaman sevistiniz14
- sucuk nasıl yenir11
- yaratıcı küfür edebilmek9
- true'nun doğduğundan beri sevişmemesi10
- yaşar nuri öztürk15
- birkaç sözlük erkeğine penis donörü olmak10
- kolay tatlı tarifleri8
- hafif kaşar8
- yemekten kalkıp kitaba gitmek15
- çok görmüş geçirmiş erkek15
- milan skriniar'ın fenerbahçe'ye transferi9
- grand kartal otel22
- ben sudekiray sorularınızı cevaplıyorum11
- sudekiray 6 yıl 5 ay çaylak yapılsın kampanyası17
- ikinci ergenekon süreci11
- turizm bakanının turizm şirketinin olması43
- ümit özdağ'ın tutuklanması14
- islamda sünnet olmamasi13
- sözlük yazarlarının ilk arabaları14
- rizeliler niye böyle sorunsalı13
- afad ve itfaiye personelinden para isteyen otel10
- ilk arabası 206 olan tip17
- tanju özcan'ın tutuklanması11
- 21 ocak 2025 galatasaray dinamo kiev maçı32
- kocanızı iç çamaşırlarınızı giyerken basmak8
- 21 ocak 2025 bolu kartalkaya otel yangını102
- marmara depremi sonrası yapılacak açıklamalar28
first lady adayı.
amerikanın ortadoğu projesi dahilinde olan, istediği türkiye imajının güzel bir portresi olacak hanım efendi.
hemen portreleri sıralayalım
(bkz: emine erdoğan)
http://www.whitehouse.gov..._p100206sc-0207-515h.html
(bkz: münevver arınç)
http://arsiv.sabah.com.tr/2004/01/20/siy00.html
(bkz: hayrunisa gül)
http://www.iran-daily.com/1383/2183/html/politic.htm
ve hemen görünen imaja bakalm.. türkiye bir MODERN iSLAM CUMHURiYETiDiR. ülkeyi yöneten insanlar bu ülkenin temsilcisiyse bütün ülke bu şekildedir. e o zaman size bi chat ortamında bir ameriaklı bir meksikalı bir rus bir insan "siz arap ülkesi değil misiniz?" diye sorarsa şaşırmak boşuna. çünkü imaj bu.. sen istediğin kadar anlat biz şöyle medeniyetiz de böyle kardeşiz de. adamların niyeti fena.
amerikanın ortadoğu projesi dahilinde olan, istediği türkiye imajının güzel bir portresi olacak hanım efendi.
hemen portreleri sıralayalım
(bkz: emine erdoğan)
http://www.whitehouse.gov..._p100206sc-0207-515h.html
(bkz: münevver arınç)
http://arsiv.sabah.com.tr/2004/01/20/siy00.html
(bkz: hayrunisa gül)
http://www.iran-daily.com/1383/2183/html/politic.htm
ve hemen görünen imaja bakalm.. türkiye bir MODERN iSLAM CUMHURiYETiDiR. ülkeyi yöneten insanlar bu ülkenin temsilcisiyse bütün ülke bu şekildedir. e o zaman size bi chat ortamında bir ameriaklı bir meksikalı bir rus bir insan "siz arap ülkesi değil misiniz?" diye sorarsa şaşırmak boşuna. çünkü imaj bu.. sen istediğin kadar anlat biz şöyle medeniyetiz de böyle kardeşiz de. adamların niyeti fena.
başörtüsüne dil uzatılan kadındır, bakın ne diyor akif, o zaman da varmış sizin kafadakiler, akif görmüş;
BACIMIN ÖRTÜSÜ BATMAKTA REZILIN GÖZÜNE
ACIRIM TÜKÜRÜGE TÜKÜRSEM YÜZÜNE
cumhurbaşkanının eşi dinsiz olmalı ki laiklik olsun di mi yavru laikler..
BACIMIN ÖRTÜSÜ BATMAKTA REZILIN GÖZÜNE
ACIRIM TÜKÜRÜGE TÜKÜRSEM YÜZÜNE
cumhurbaşkanının eşi dinsiz olmalı ki laiklik olsun di mi yavru laikler..
1-Hayrünnisa Hanımın kafasındaki başörtü değil türbandır.Aradaki farkı uzunca anlatmak yersizdir.Yine de ninelerimizin taktığı geleneksel başörtü ile bu devletin hiçbir zaman sorunu olmamaıştır.Karşı çıkılan, onu sıkmabaş türban haline getirip ,insanların inançlarını sömürerek bundan oy sağlamaya çalışan zihniyettir.Anayasanın ilkesi herkese eşit mesafede durmayı gerektirir.Hanımefenedi garyrimüslim vatandaşlarımıza nasıl aynı mesafede durabilir,durduğunu iddia etse de biraz komik düşmez mi?
Kimse başörtüsünü yasaklamıyor,yasak olan türbandır.Resmi kurumlarda fırsat eşitliği olsun,herkes eşit muamele görsün diye yasaktır,en basit tanımıyla.
2-Elbette ki bu Avrupa insan Hakları Mahkemesi'ne gitmek her vatandaşın hakkıdır.(Bu da ayrı bir tartışma konus olabilir ya.Sizi içine almayan bir organizasyonun mahkemesine gitmek ne kadar etiktir o d ayrı)Ancak ileride cumhurbaşkanı eşi olduğunuzda adama sorarlar 'ya sen peki bu devleti şu şu nedenle mahkemeye verdin,e bu nedenler devletin temel ilkeleridir,demek ki senan devletin -bazı-ilkelerine karşısın,e peki nasıl bazı ilkelerine karşı olduğun devleti temsil edeceksin?
Amaan canım ne olacak,iki takıyye,bir inşllah,yanınada hafif maşallah...Bu halk neleri unutmadı ki...
3-Efendim gereksiz oldu ama,Bayan Sezer olgunlaşma enstitüsüne destek amaçlı podyumdaydı.Amaç mankenlik değildi.
Kimse başörtüsünü yasaklamıyor,yasak olan türbandır.Resmi kurumlarda fırsat eşitliği olsun,herkes eşit muamele görsün diye yasaktır,en basit tanımıyla.
2-Elbette ki bu Avrupa insan Hakları Mahkemesi'ne gitmek her vatandaşın hakkıdır.(Bu da ayrı bir tartışma konus olabilir ya.Sizi içine almayan bir organizasyonun mahkemesine gitmek ne kadar etiktir o d ayrı)Ancak ileride cumhurbaşkanı eşi olduğunuzda adama sorarlar 'ya sen peki bu devleti şu şu nedenle mahkemeye verdin,e bu nedenler devletin temel ilkeleridir,demek ki senan devletin -bazı-ilkelerine karşısın,e peki nasıl bazı ilkelerine karşı olduğun devleti temsil edeceksin?
Amaan canım ne olacak,iki takıyye,bir inşllah,yanınada hafif maşallah...Bu halk neleri unutmadı ki...
3-Efendim gereksiz oldu ama,Bayan Sezer olgunlaşma enstitüsüne destek amaçlı podyumdaydı.Amaç mankenlik değildi.
başörtüsünü laf edilmiş(!) kişi.
ne ararsin tanri ile aramda!
sen kimsin ki orucumu sorarsin?
hakikaten gozun yoksa haramda,
basi aciga niye turban sorarsin!
raki, sarap iciyorsam sana ne.
yoksa sana bir zararim, icerim.
ikimiz de gelsek kildan kopruye
ben durustsem sarhosken de gecerim.
esir iken mumkun mudur ibadet?
yatip kalkip ataturk e dua et.
senin gibi durzulerin yuzunden,
dininden de soguyacak bu millet.
isgaldeki hali sakin unutma,
ataturk e dil uzatma sebepsiz.
sen anandan yine cikardin amma,
baban kimdi bilemezdin serefsiz...
demiş neyzen tevfik taaaa o zaman da varmış böyle bizim kafadakiler. al sana neyzen..
ne ararsin tanri ile aramda!
sen kimsin ki orucumu sorarsin?
hakikaten gozun yoksa haramda,
basi aciga niye turban sorarsin!
raki, sarap iciyorsam sana ne.
yoksa sana bir zararim, icerim.
ikimiz de gelsek kildan kopruye
ben durustsem sarhosken de gecerim.
esir iken mumkun mudur ibadet?
yatip kalkip ataturk e dua et.
senin gibi durzulerin yuzunden,
dininden de soguyacak bu millet.
isgaldeki hali sakin unutma,
ataturk e dil uzatma sebepsiz.
sen anandan yine cikardin amma,
baban kimdi bilemezdin serefsiz...
demiş neyzen tevfik taaaa o zaman da varmış böyle bizim kafadakiler. al sana neyzen..
(#1080347)
birazcık dürüst ise elin avrupalısına şikayet ettiği ülkenin arabalarına binip, first lady si olarak gezmemesi gereken cumhurbaşkanı eşidir.
isteyen takar isteyen açar düşüncesini oluşturan cumhurbaşkanı eşi. ayrıca avrupa insan hakları mahkemesine başvurmak her türk vatandaşının hakkıdır, bunu ayıp gibi göstermek cehaletten başka bir şey değildir. Türkiye avrupa insan hakları mahkemesinin yargı yetkisini tanımış ve vatandaşlarının başvuru hakkını kabul etmiştir. olaya doğan medyası gözüyle bakmak yerine azcık hukuktan anlanılsa mesele çözülür.
eşler üzerinden siyaset yapma çukurluğunun son mustaribidir.
bu ülkede birer tane emin çölaşan, bekir coşkun, özdemir ince, tufan türenç... var zaten.
hiçbirinin ikincisine ihtiyacımız yok.
kadın haklarıymış, özgürlükmüş, solculukmuş, hakmış, hukukmuş, eşitlikmiş, devrimcilikmiş, demokratlıkmış...
canınız cehenneme!
Abdullah Gül'le ilgili derdiniz varsa gider 'Abdullah Gül' başlığına yazarsınız. nefret kusmak için Abdullah Gül'le ilgili olabilecek bütün başlıklarda sekelemenize gerek yok.
istirham ediyorum şu levent kırca karamsarlığını da bırakın artık.
hem bakın okan bayülgen bile sizden bahsetti, çekidüzen verin azıcık kendinize.
bu ülkede birer tane emin çölaşan, bekir coşkun, özdemir ince, tufan türenç... var zaten.
hiçbirinin ikincisine ihtiyacımız yok.
kadın haklarıymış, özgürlükmüş, solculukmuş, hakmış, hukukmuş, eşitlikmiş, devrimcilikmiş, demokratlıkmış...
canınız cehenneme!
Abdullah Gül'le ilgili derdiniz varsa gider 'Abdullah Gül' başlığına yazarsınız. nefret kusmak için Abdullah Gül'le ilgili olabilecek bütün başlıklarda sekelemenize gerek yok.
istirham ediyorum şu levent kırca karamsarlığını da bırakın artık.
hem bakın okan bayülgen bile sizden bahsetti, çekidüzen verin azıcık kendinize.
artık bazı chp'lilerin bile "başındaki örtü bizim için problem değil" dediği hanımefendi. sözde özgürlükçü takılan solcu faşolar dışında kendisine salyalar akıtarak saldıran da pek yok zaten.
aihm'deki davayı kaybedeceğini anladığında, ne hikmetse senenlerdir sürdürdüğü kararlığına nokta koyup davayı geri çeken kişi. yani kaybetse haksız olacaktı, şimdi haklı oldu*
(bkz: eleventh lady)
(#1570195)
başında sümerlerden beri kullanılan başörtüsü/türban takan first lady. o da tarihçesi.
başında sümerlerden beri kullanılan başörtüsü/türban takan first lady. o da tarihçesi.
inandığı şeyler için çabasını takdir ettiğim ve inandığım şeyler için göz önünden kaybolmasını dilediğim kadındır. umarım kurtuluş savaşının kahraman halkının atası için yaptığı köşkü hayatı boyunca kirletemeyecektir.
genç ve güzel bir bayandır. allah yeni cumhurbaşkanı adayımıza bağışlasın.
türkiye'nin muhtemel ''worst lady'' si.
ülke nin nasıl bir tehlikede olduğunu görünüşüyle özetliyen insandır.. öyle bir insandır ki hemde seçim reklamları için gittiği bir şehirde süryani kilisesini ziyaret etmiştir. kilise nin metropolitine selam bile vermeden içeri girmiştir gördüğü her şeye bu da böyle mi olurmuş orayı mezar mı koyulurmuş orda ekmek mi dağıtılmış tarzında ağız yüz eğen kişi dinlere olan saygısını bir kez daha göstermiştir. ayrıca çıkarken bir kaç saattir peşinde hiç bir karşılık olmadan yanında bulunan ve neyin ne olduğunu anlatmaya çalışan metropolite bir teşekkür ü çok görmüştür elini bile sıkmamıştır.. ağız yüz eğerek "saolun" diyebilmiştir ancak.
Başka bir taraftanda bakılınca aynı kişi türkiye cumhuriyeti'ne başörtüme saygı gösterilmiyor diye dava açan kişidir. 'demokrasi nin kalesi akp dir' sözüne yürekten katılmaktadır.
(bkz: ilginc)
an itibariyle gelen edit:Bazıları el sıkmamasının dinin gereği olduğunu söylüyor hayır efendim hayrunnisa gul un burda yaptığı dinlere saygisizliktir. ayrıca belirttiğim gibi kendisi türbanına saygı bekliyor.. ben gösteriyorum.. ama kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmıcaksın...
Burda da videonun sonunda ahmet necdet sezer in elini sıktığı gözüküyor * yani dini bir nedenden dolayı bu papazın elini sıkmadı değil...
http://www.youtube.com/watch?v=tWQjgrDAyYk
Başka bir taraftanda bakılınca aynı kişi türkiye cumhuriyeti'ne başörtüme saygı gösterilmiyor diye dava açan kişidir. 'demokrasi nin kalesi akp dir' sözüne yürekten katılmaktadır.
(bkz: ilginc)
an itibariyle gelen edit:Bazıları el sıkmamasının dinin gereği olduğunu söylüyor hayır efendim hayrunnisa gul un burda yaptığı dinlere saygisizliktir. ayrıca belirttiğim gibi kendisi türbanına saygı bekliyor.. ben gösteriyorum.. ama kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmıcaksın...
Burda da videonun sonunda ahmet necdet sezer in elini sıktığı gözüküyor * yani dini bir nedenden dolayı bu papazın elini sıkmadı değil...
http://www.youtube.com/watch?v=tWQjgrDAyYk
yıllar önce vatandaşı olduğu ülkeyi aihm'ye şikayet eden hanımefendi. eşi gülbey dışişleri bakanı olunca hem davalı hem davacı konumuna düşmemek için bu şikayetinden vazgeçtiği sanılır. halbuki, davayı kaybedeceğini anlar anlamaz vazgeçmiştir davadan, zira o günlerde aihm olaya örnek olabilecek bir davayı, davacı aleyhinde sonuçlandırmıştır. yani türk devleti haklı bulunmuştur!
ama burada bir ilginçlik var: türk devleti haklı bulunursa, "normal" bir tc başbakanı buna sevinir değil mi?
yok efendim, kazın ayağı öyle değil. başbakan küplere bindi, "ulemaya sorsunlar" dedi.
sahi, bu adamların cumhuriyetle, cumhuriyetin temel değerleriyle sorunları yoktu, değil mi?
inadına 'yersen'.
ama burada bir ilginçlik var: türk devleti haklı bulunursa, "normal" bir tc başbakanı buna sevinir değil mi?
yok efendim, kazın ayağı öyle değil. başbakan küplere bindi, "ulemaya sorsunlar" dedi.
sahi, bu adamların cumhuriyetle, cumhuriyetin temel değerleriyle sorunları yoktu, değil mi?
inadına 'yersen'.
taa aylar öncesinden köşke çıkmak için hazırlıklara başlayan, köşk için sabırsızlanan görmemiş, görgüsüz tavırlar sergilediğini öğrendiğimiz şahıs inşallah semra sezer'i aratmaz bize onun gibi dürüst ve alçakgönüllü olur.
yakın zamanda cumhurbaşkanı eşi sıfatına kavuşacak bayan. abdullah gül'den 15 yaş küçük olup 1965 doğumludur. 15 yaşındayken, 30 yaşına gelmiş abdullah gül ile evlendirilmiştir. 3 çocuk annesidir. başörtüsünü çıkarma ihtimalini, birine "sokakta mayo giyme zorunluluğu getirmeyle" eş tutmaktadır. güzel olduğu kadar zeki de görünmektedir.
kendisiyle de başörtüsüyle de zerre ilgilnmediğim insan. hatta köşk e çıkarsa zerre umurumda olmaz. çünkü benim hayatımda kendisi de, kocası da ekstra bir degişiklik yapmayacaklar, yapamazlar.
ayrıca önce herkes bir kendine baksın eleştirmeden önce, etraf o kadar çok hıyarla doldu ki herkes sanki en iyiyi biliyor. fitil oldum bak, çaylak olucam sizin yüzünüzden aşlghaşgh.
cümlemi bitirirken çok zarif bir hanımefendi olduğunu söylemek istiyorum. ve kendisinin bu ülkeye karşı süper gizli komplo planları içerisinde olduğunu düşünmüyorum. evet.
ayrıca önce herkes bir kendine baksın eleştirmeden önce, etraf o kadar çok hıyarla doldu ki herkes sanki en iyiyi biliyor. fitil oldum bak, çaylak olucam sizin yüzünüzden aşlghaşgh.
cümlemi bitirirken çok zarif bir hanımefendi olduğunu söylemek istiyorum. ve kendisinin bu ülkeye karşı süper gizli komplo planları içerisinde olduğunu düşünmüyorum. evet.
türkiye yi avrupa insan hakları mahkemesine vermiş ilk firdt lady adayı.(eşi cumhurbaşkanı olursa kendi öyle olacakmış.)
güncel Önemli Başlıklar