bugün

kimsenin kabullenmek istemediği fakat asıl yaşayacaklarımıza dair gerçeklerdir. her insan mutlu olmayı, gülmeyi, zengin olup çılgınlar gibi sevişmeyi ümit eder. fakat hayat ona ömrü boyunca hiçte ümit etmediği sürprizler yapar. genç bir erkek malın en iyisine vurmayı ümit ederken mastürbasyonla tanışır. ekranda izleyerek tatmin olduğu afet reelde birilerinin gerçeğiyken onun için sadece beş dakikalık hayalden ibarettir.

her kulüp başarıdan başarıya koşmayı ümit ederek kurulurken bu heyecanı yaşayan sadece birkaçıdır.

her kadın zengin, saçı olan ve yakışıklı bir erkekle evlenip mutlu olmayı hayal ederken pek azı bu abiyle evlenir ve çok çok azı bu ilişkide mutluluğu yakalar.

boşyere "amaaağn hayat yaşamaya değer, eğlen gitsin. koy götüne dünyanın!" demeyelim. üzülelim, ağlayalım, geleceğimizi düşünüp endişelenelim ki hayallerimiz gerçekleşmediğinde göt gibi kalmayalım. şimdi herkesi bir dakikalık üzgün duruşuna davet ediyorum, sonra gene oynarsınız. valla bak.
hayatta vazgeçemediğin her kim varsa onların ilk vazgeçtikleri sen olursun.
hayat bankaya senin adına yatırılan bir para gibi. istersen bu hesaba bağlı bir çek defteri alıp bir kredi gibi yaprak yaprak harcayıp bakiyeyi bitirdiğinde huzurla harcadım lan ben bu parayı diyebilirsin ya da hesaba hiç el sürmezsin ve vasiyetinde hayır kurumlarına kalır olmadı 10 sene sonra hazine el koyar bu mevduata.
(bkz: hayata dair iç burkan detaylar)
30 yaşından sonra hayat muhteşem. Kısa bir zaman ve iyi değerlendirmekte fayda var.