bugün
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf13
- gecenin şarkısı17
- rakının berbat bir içki olması25
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
dolgun,olgun,kadınsı,çekici,güzel ve sexy olan dişi şahsiyetin tamamen kendisidir.
erkek kişiler için rüyalarda ve hayallerde çoğu kez tecavüze maruz kaldığı görülmüştür, yada hayal gücüne dayalı olarak kendi rısazı ile zorlamaksızın rüya sahibi tarafından sexi doyasıya yaşamışlığın hezeyanını süsleyen kadın tipidir.
Ancak gerçek hayatta bu model kadınlar bulunmaz modele yakın modeller bulunabilir.
Modele yakın modellerde sürekli sıkıntı ve üzüntü getirir rüyalardaki gibi sexin doyumu söz konusu bile değildir.Ki bu senin hayalindeki kadın tipi olmasından kaynaklanır.Bir başkası için sıradan bir kadındır ve sexi doyasıya yaşar.
erkek kişiler için rüyalarda ve hayallerde çoğu kez tecavüze maruz kaldığı görülmüştür, yada hayal gücüne dayalı olarak kendi rısazı ile zorlamaksızın rüya sahibi tarafından sexi doyasıya yaşamışlığın hezeyanını süsleyen kadın tipidir.
Ancak gerçek hayatta bu model kadınlar bulunmaz modele yakın modeller bulunabilir.
Modele yakın modellerde sürekli sıkıntı ve üzüntü getirir rüyalardaki gibi sexin doyumu söz konusu bile değildir.Ki bu senin hayalindeki kadın tipi olmasından kaynaklanır.Bir başkası için sıradan bir kadındır ve sexi doyasıya yaşar.
nefes alsin.
çoğu zaman aşık olunan kadınla hiç bir ortak yönü olmayacak kadındır. bırakın hayallerde kalsın zatendir.
aptal ve güzel.
beyaz ten, siyah saç, lacivert puanlı turkuaz göz, jimnastikçi yahut yogacı ya da toptan esnek bi hatun.
ancak ve ancak hayallerde olabilecek kadın tipidir .
(bkz: hayallerdeki kadın tipi)
güzel, zeki, seksi ve sadık kadındır.
bazı yazarlara kuyruk acısı olmuş kadın tipi.
Paylaşımcı,dürüst,güzel,eşine bağlı,kaynanasını çok seven,alışverişi pek sevmeyen,dolgun,çocukları için saçını süpürge etmeye hazır olandır. (bkz: Osmanlı Kadını)
son derece çekici, her iş dönüşü kocasına kapıyı, ıslak beyaz t-shirtle açan kadın tipi.
- çok konuşmayan.
- gözlerime bakarken yüzünde gülümse olan.
- saçları omuzlarına hafif hafif dokunan. (eğer saçları uzun ise kızıl saçlı ve dalgalı olmalı)
- dolu dolu muhabbet edebilmeliyim.
- ne balık etli nede çok zayıf olmalı.
- iri ve yeşil gözleri olmalı.
- beli ince olmalı.
- film izlerken, göğsüme başını yaslamalı.
- diz kapaklarına uzanan, güzel bir elbise giymeli.(gardrobu böyle dolu olmalı)
- uyandığın, yanında beni görünce gülümsemeli.
- krem şanti yerken, şımarıp burnuma biraz sürmeli. dudağının kenarına krem şanti kalmalı ve o haliyle onu izlerken beni dünyanın en mutlu adamı yapmalı.
- keman çalsa taparım mesela.
- müzikten anlamalı.
- kesinlikle olgun olmalı.
- atlet kollu body giydiğinde boynundaki beni acık seçik görünmeli. boyununda beni olmalı yani.
- gözlerime bakarken yüzünde gülümse olan.
- saçları omuzlarına hafif hafif dokunan. (eğer saçları uzun ise kızıl saçlı ve dalgalı olmalı)
- dolu dolu muhabbet edebilmeliyim.
- ne balık etli nede çok zayıf olmalı.
- iri ve yeşil gözleri olmalı.
- beli ince olmalı.
- film izlerken, göğsüme başını yaslamalı.
- diz kapaklarına uzanan, güzel bir elbise giymeli.(gardrobu böyle dolu olmalı)
- uyandığın, yanında beni görünce gülümsemeli.
- krem şanti yerken, şımarıp burnuma biraz sürmeli. dudağının kenarına krem şanti kalmalı ve o haliyle onu izlerken beni dünyanın en mutlu adamı yapmalı.
- keman çalsa taparım mesela.
- müzikten anlamalı.
- kesinlikle olgun olmalı.
- atlet kollu body giydiğinde boynundaki beni acık seçik görünmeli. boyununda beni olmalı yani.
kollarındaki wolwerinimsi kılları olmayan güzel kokan apaçi olmayan kadındır. ama bölelerini genelde ayılar kapar . atalar boş konuşmaz armudun hep iyisini onlar yer demişler Saygılar olsun atalarımıza .
yüzü güzel, dişleri temiz, elleri güzel olsun he bir de fazla kilolu olmasın yeter başka bişey istemem. *
hayallerdeki kadınlar, şimdiye dek gördüklerimizden devşirdiğimiz, frankenstein'ın yaratığı türü toplama kadınlardır.
oysa insan doğası daha cömert.
hayallerinizin ötesini hep verir.
illa ki bir dünya harikasına gerek yoktur.
hem hayal kurmanın bir yan etkisi vardır ki, bundan pek bahseden olmaz; hayallerimize benzetmeye çalıştığımız için hayatı sikiliriz farkında olmadan.
oysa insan doğası daha cömert.
hayallerinizin ötesini hep verir.
illa ki bir dünya harikasına gerek yoktur.
hem hayal kurmanın bir yan etkisi vardır ki, bundan pek bahseden olmaz; hayallerimize benzetmeye çalıştığımız için hayatı sikiliriz farkında olmadan.
beni germesin, rahatımı kaçırmasın ama çok da serbest bırakmasın. aklı fikri sekste olmasın ama arada da seks istesin. fazla güzel olmasın ama eli yüzü de düzgün olsun. kısacası ortalama.
90 60 90 tüm gönüllerin sultanı olan tiptir.
görsel
Budur tabi bana gelmez ama hayalimde işte.
Budur tabi bana gelmez ama hayalimde işte.
kendisi profilimde zaten. evet.
güncel Önemli Başlıklar