bugün

ilkokulda önlük giyerdik.bigun ilk tenefus tuvalete gitmistim. etegim kilotlu corabin icinde kalmis eve gidene kadar arkadan etegim acik gitmisim bi allahin kulu da söylememisti yaziklar olsun
Bütün geçmişim. Kaçamıyorumda.
Altıma işediğim gecelerin sabahı.

13 yaşıma kadar altıma işedim sözlük. Naylon kaplı bir yatakta uyumanın verdiği rahatsızlığı bilemezsiniz!
+eski sevgilim.
çocukken balkona çıkıp komşulara pipimi açmam. yakın zamanda hatırlatıp utandırmışlardı.
ilkokulda 2. sınıfta altıma sıçtıgım andır. şerefsiz haysiyetsiz hoca tuvalete göndermemişti. küçücüktüm lan nasıl tutayim o boku icimde şerefsiz hoca.
babama git diye mesaj atmıştım. oto düzeltmeden göt diye mesaj göndermiştim. mesaj gittikten sonra farkına varmıştım. yerin dibine girmek istemiştim o an. neyse dayak yemeden yırttık olayı.
Üniversitenin ilk günleriydi sanırım .
15-20 yaş arası. Ergenlik kepazelik yemnederim.
Arsızım. Utandığım hiç bir an yok.
Abimin sünnetinde abim ağlarken onunla beraber ağlamam, sonrasında diğer abime sen ve ben ne zaman sünnet oluruz sence ne zaman bizimkini keserler diye sormam yaş (5).
6. Sınıfta 8e giden bir çocuktan hoşlanıyordum. Kız arkadaşımla birlikte mektup yazıp çocuğa yollamıştık. Çocuk okuyamadan arkadaşları elden ele alıp okumuştu. Feci rezil olmuştum.
Üniversitede 2. günüm.Bi yeterlilik sınavı vardı galiba.Sınavdayız.Hocanın biri masada oturuyo.ne biliyim hoca olduğunu görevli sandım.pardon bakabilir misiniz dedim.kovdu, hem de iterek.anayasa profesörüymüş...
ilk öpüşmem 3 yaşındayken kuzenimle olmuştu.
ne manyak öğretmenler var. bu cümleyi yukarıda okuduklarımdan dolayı yazdım.
utandırmaya ramak kalan ama örnek öğretmen babam sayesinde önlenip o kızcağızın burada yazar olsaydı yazmasına neden olacak bir an, ama gerçekleşmemiş bir utandıran an hikayesi.
köyde babamın sınıfında ezik bir kızcağız varmış. babam da elinden geldiğince kollamaya çalışırmış. bir gün derste kızın altına yaptığını farketmiş. diğer öğrenciler görmeden haydi tenefüse çıkabilirsiniz deyip hepsini dışarı çıkartmış, kızı yerinden kaldırmamış, sen kal diye. hepsi gittikten sonra gizlice evine yollamış onu. küçükken olan pek çok utandırma önlenebilir veya utandırılmayabilir aslında. özellikle okulda öğretmenlerin yapabileceği çok şey var.
bu kızcağız koca kadın olmuş, babamı buldu geldi geçenlerde. nasıl sevindi bulduğuna. hemşire olmuş. kızı özel okulda. öğretmenim olmasa ne okuyabilirdim, ne okulu sevebilirdim, beni çok kolladı, beni kazanmak için özen gösterdi, görev verdi, takdir etti dedi.
birinin utancını, ayıbını örtebilmek en büyük başarılardan biridir bence.
gs’nin bu yılki şampiyonluk kutlamasında sunucunun selçuk inan yerine selçuk şahin demesi, sonra düzeltmesi.duyması bile utanç verici.
fermuarımı açık unutup lavabodan çıktığım anlardır. utanç vericidir. neyse ki maksimum bir kişi gördüğünde ben de farkederim bir şekilde.
okul servisinden indiğimde arkam dönük biriyle dalga geçerken yanlışlıkla direğe kafa atmıştım herkesin önünde.
tabut başında siyaset yapılan şehit cenazeleri.
sevilmedigim beye onu sevdigimi soyledigim an.
Bir kere cenaze evinde “başın sağolsun” diyeceğime “darısı başına” dedim. Hala daha aklıma geldikçe utanırım.
Donumuda giydirmişler diye bağırmıstım ahaha.
Ameliyattan çıkınca daha sedyede odama giderken uyanmıs ilk iş mahremiyetimi saglamak olduğundan elim oraya gitmiş olacakki öyle bagırmıştım. Sedyeyi çeken personellerin hunharca güldügünü hatırlıyorum. Ne poh yemeye kendi hastanemde ameliyat olduysam.
farkli versiyonu benim basima geldi.soyunup onlugu giydim baksiri cikarmadim cikarmamda israr ettiler.
ameliyata girdim ekibe donumu cikarmayin diye bagirmistim.
ciktigimda donum yoktu arkadaslar.
iki uc kez donumu aradim ama yoktu.

dusun donun yok ne utanc verici aq.
2 yıl önce rutin sonda kateteri değişimi için doktora gittim. doktor hastanede uygun kateter bulunmadığı için elime kağıt verip hastane yanında eczaneye yolladı. kateter fiyatı 30 tl. otobüs ve dolmuş parası yetmeyeceği için kateteri veresiye almak istedim eczane kabul etmedi. sonra ablamdan para isteyip eczaneye tekrar uğrayarak alabilmiştim.
psikolojimin iyice bozulması nedeniyle asm de boğazıma bıçak çekmem. (ağır depresyon). doktor hastaneye sevk edip tedavi görmüştüm.