bugün

içinde bulunduğu partinin halk oylamasına karşı çıkmasıdır. güncel olayları takip edenler bilirler halk adamıyım diye ortalarda gezinen sayın kılıçdaroğlu'nun partisi anayasa mahkemesinin halk oylamasını iptal etmesi gerektiğini , gereğinin yapılmasını arz etmiştir. e sormazlar mı adama bu ne perhiz bu ne laf salatası diye? tabi lahana da vardır içinde. hodrimeydan sizin gibi iki yüzlü balonlara.
(bkz: fasülyeden halk adamı)
(bkz: şakacıktan halk adamı)
Herkes işini yapsın. öğrenci öğrenciliğini, doktor doktorluğunu, milletvekili milletvekilliğini. Her şeyi halka soracaklarsa onları niye seçtik. Yoksa ben gider olurdum.
(bkz: boşuna siyasal bilgiler fakültesi bitirmek)
halktan kasıt demokratım deyip statükocu* , halkçıyım deyip faşist* olmaksa haklıdır elçiye zeval olmaz.

edit: eksi oy verenler için gelsin ; gözünüzü yummaya kılıçdaroğlu'nun ve türevlerinin sihirli sopasını beklemeye devam ettikçe sizden daha rezil olacak çocuklarınız için üzülün.
egemenlik kayıtsız şartsız anayasa mahkemesinindir diyenler için şaşılmayacak birşeydir.
yağmurda yok yere ıslanıp, traktöre binmekle halk adamı olduğunu sanan adamın halktan korkmasıdır aslında mesele. telaşa vermeye gerek yok halk bu adamcağıza gereken cevabı verecektir zaten.

yeni bir lider dediydiler bi de. adamın bi tarafı önder sav bi tarafı baykal yahu. kemal bunun neresinde anlamadım?
(bkz: nerdesiniz lan)
(bkz: halkın hukuku elit kesimin malı gibi görmesi)
(bkz: eğitimsiz halk)
(bkz: eğitim şart)
halk adamının, mevcut halkın çoğunluğunun bilgisiz ve eğitimsiz olmasını kullanarak kasımpaşa siyaseti yapan sözde halkçıların sözde halk oylaması yapmasına karşı olmasıdır.

fetocuların halkçı geçindiği bir ülkede yaşıyoruz be kardeşim. mevcut rejimi yıkmak için yıllardır örgütlenen badem bıyıklı, amerikalı insanlar halkçı ise ben değilim .mına koyim.
alakasız durumdur chp nin tutumu belli olan 3 maddeye onun dışındakilere bir karşıtlığı yoktur zaten chp karşıtlığı bu dönemde chp nin başına gazi mustafa kemal atatürk gelse değişmez halk adeta chp yi zehir olarak gösteren zihniyetin vereceği cevaptır kılıcdaroglu halk adamıdır hakla ananıda al git demeyecek bir insandır ayrıca hukuksal etmenleri cigneyen bir zihniyetide savunmak halk adamlıgı olmaz.
(bkz: iki üniversite bitirip eğitimsiz olmak)
(bkz: chp ye oy vermeyenlerin topyekün cahil olması)
eğitimi üniversite bitirmek sanan insanların sıçtığı başlık.
halk oylamasının yapıldığı şartlar çok önemlidir.mesela 1982 anayasası 'nı da halk onayladı ama kimse memnun değil.
(bkz: kemal kılıçdaroğlu)