bugün

Asıl neden Hilafeti ve saltanatı kaldırmasıdır,Bunu da zorla yapmasıdır.
gericilerin bölücüler ile çalışmasından dolayıdır.
yaşadıkları dini ve kendince yorumladıkları dini toplumun farklı zümrelerine zorla dayatamamışlar , rant kapıları kapanmış , uyuşmuş beyinlerine uyandırıcı aşı yapılmış ve gerçek dünya karşısında acil şok dalgası karşısında böcek gibi ezilmiş olmalarından kaynaklı eziklik duygusu.
amına koyulacak bir devlet olmaması yüzünden olabilir.
asıl nedeni aldıkları makarnayı komuru birdaha alamayacagiz korkusuyla asimile olmalarıdır.
rantlarının önünü kesen atatürk olduğu içindir. din bezirganlarının düşmanı olmuş atamızı severler mi?
(bkz: gericilerin v for vendetta olması)
bedeviliği yasaklamasıdır.
tek kelime ile beyinde fonksiyon bozukluğu.Dünya gericilere kalsa idi hala dünyanın tepsi olduğunu düşünüyoduk ve mum ışığında pinekliyorduk.Kuranın hak ile batılın ayrılması için geldiğini bile anlayamayandan kimseye hayır gelmez.
mustafa kemali sevmeyenlerin süreklı gerici damgası yemesi? isteyen sever isteyen sevmez ki sevmek zorunda da değil kimse o yuzden bi insanı sevmiyor diye gerici damgası vurmak gericilik asıl.
atamız ve ismet paşamız arasında geçen bir diyalogla açıklığa kavuşabilecek olan durum:

ismet: paşam gericiler size düşman, demek ki zamanında iyi koymuşuz!
atatürk: hah ağzını öpeyim ismet, tam da lafı gediğine oturttun namıssız seni (gülüşmeler)
ismet: ee sizle takıla takıla biz de kaptık bir şeyler..
atatürk: bunları ezeceğim ismet, günü gelecek öldürmediğim her gerici için bana küfredeceksiniz!
ismet: yok paşam, sizi koruma kanunu yapacaktık ya unuttunuz mu?
atatürk: o da doğru..
(bkz: hilafetin kaldırılması)
arka odalarda rahat rahat hatun üflemelerini engellemiştir Atatürk.
Sürekli dış düşmanları görüp onlara boyun eğen onları dost bilen ama kendi içindeki atatürkçü insanlara savaş açanlardır,dostlar.
atatürk olmasa, kendileri güç ve iktidar sahibi olacaklarını hayal ediyorlardı. tabi tek başlarına diil, yabancı devletlerin desteğiyle. o yabancı devletler de verdiği destek karşılığında analarını bile alacaktı ellerinden. ama bu yobazlarda vermeye razı zaten. uzantılarının davranışlarını bu gün de görüyoruz...
vahdettinin kızını istemişti atatürk. verseydi vahdettin kızını, ne hilafet kalkardı nede saltanat. aileye damat olamayınca farklı devlet kurdu atatürk. hilafetin kalkması, saltanatın kalkması sevmemek için birer sebeptir. ancak bunlar mazur görülecek sebeplerdir. ancak; ezanın türkçeleştirilmesini, başta ayasofya olmak üzere birçok caminin kapatılmasını, islami terimlerin yasaklanmasını, sırf kuran okuma oranı düşsün diye alfabenin değiştirilmesini, şapka takmadı diye yüzlerce insanın asılmasını, rizenin topa tutulmasını, avrupalıların göz ucuyla bakmaya korktuğu kadınlarımızı süsleyip püsleyip önlerine yollamasını kim mazur görecek?
asıl nedeni kurmuş olduğu partinin muhalefette olmasıdır. bu sebep atatürk ün, "onların kimin çocuğu olduklarını bilmelerini sağladığı" gerçeğini değiştirmemektedir.

siz nefret etmeye biz sevmeye devam...
sadece kendi bildiklerinin doğru olduğunu sanmalarından ileri gelen durumdur. lakin bu durumu onlara aşılayan inandıkları "din"dir. onlara göre hiçbir şey yoruma açık değildir hiçbir şey değiştirilemez ve yenilenemez. her şey aynı kalmalı ve kimse kendi doğrularının dışında sistemler üretmemeli, kimse götünden element uydurmamalıdır.

onlara göre doğru sadece kutsal kitapta yazan şeylerdir. onunu dışında düşünme yetileri yoktur. sadece -okurlarsa- öğrenebilirler. kendi özgür iradelerinle yorum yapma yetileri evrilememiştir. bu nedenle Atatürk düşmanıdırlar.
Atatürk düşmanlığı değil Atatürk ü sevmemek anlamında kullanılması gereken kelimedir.
Ben atatürk ü sevmiyorum. Sevmek zorunda mıyım?
Atatürk ü sevmiyorsan git bu ülkeden sözleri beynimde yankılanıyor.

Siz kimsiniz ki beni kendi ülkemden kovuyorsunuz? Benide dedelerim şehit oldu bu ülke için.

Ama ben yinede atatürk ü sevmek zorunda değilim.

Yılarca okullarda bize seveceksin diye dayattınız ya işte bu yüzden sevmiyorum ben atatürk ü.

Atatürk ü kullanarak ülkenin ağzına sıçan insanlar gördüğüm için sevmiyorum atatürk ü.

Atatürkçüyüz diyerek dinime küfür eden şerefsizlerin varlığını bildiğim için ve gördüğüm için sevmiyorum atatürk ü.

Ahlaksızlığı, fuhuşu, içki içmeyi atatürkçülük olarak gören insanlar yüzünden sevmiyorum atatürk ü

Dini emirleri savunduğum için bana gerici diyenler yüzünden sevmiyorum ben atatürk ü

Tarih kitaplarında uydurduğunuz yalanlarla sahte kahraman yaptığınız için sevmiyorum ben atatürk ü

Atatürk allah bir dir ve ondan başka ilah yoktur, hz muhammed onun elçisidir dedi de, biz yolundanmı gitmedik.
cehaletlerindendir, her sakallıyı hoca sanıp dediğine inanan bu arkadaşlar için tek dileğim Allahın onları ıslah etmesidir ....
ortalıkta dolaşan, "sen anandan yine çıkardın ama baban kim olurdu bilmezdin şerefsiz"ciler de bir gıcık olma sebebidir.

sizin anneniz atatürk olmasaydı orospu olabilirdi ama bizim analarımız aynı şimdi olduğu gibi temiz olacaktı. analarınızın orospuluğunu genele yaymaya çalışmayın.