bugün

Uyku açan sigaradır.
sıkıntı sigarasıdır. bayılcam şimdi yardım edin.
geçen hafta deplasmanda sonraki gün internetsiz bir mekanda ateşlediğim hızımı alamayıp deplasman yolunda hatta kupa sonrası kayseri sokaklarında ateşlediğim bu gece ise tombul şişemle sözlük başında ateşleyeceğim sigaradır. mübarek sigaradır.
şu anda son bakışmaların, kesişmelerin yapıldığı sigaradır.
sözlüğün inci sözlükten farkı olmadığını gösteren sigaradır. lan sol frameler o kadar benziyor ki artık, tek ayırt edebilme olanağım temaların farklılığı.
uyuyan sevgilinin camına atılan taş gibidir. bu gece, kahverengi gözlerin uykuya yummuş, kirpiklerini yastığa vurmuş, mışıl mışıl uyuyan bebişim için ateşleyeceğim sigaradır.
zevk sigarasidir.
yakılmasına 10 dakika kalmış sigaradır diyelim bari.
Adettendir...
iyidir be sıkıntı alır hocam.
bazen balkondan gökyüzüne savrulan en ateşli fişektir.
7 dakika gecikmeyle yakılacak olan sigaradır. Meza olarakta şarkılar seni söyler var.
saatin de 3'e vurmasıyla beraber, insanın içesi yoksa bile ateşlediği sigaradır. gecenin 3'ünde ekrana çarpıp odaya dağılan duman, her zamankinden biraz daha farklı sanki. karanlık odamdaki loş ışık, hafif müzik ve sigara dumanı. yalnızlığı anlatıyor hepsi...
siyah kazağımın kollarını sıvayıp şehri esir almış sisi izleyerek içtiğim sigaradır. mezesi sis, adresi boğazın öbür yakası, şarkısı kenan doğulu dan ''vurgunum sana'' olmuştur. ''tek bakışla yaktın beni, parça parça çaldın beni, ben deli gibi vurgunum sana, vurgunum sana, vurgunum sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!''

herkese afiyet bal şeker olsun...
tek başına içilen bir sigara ve diğerleri diye ayrıma tabi tutulacak sigaralardan en içilesidir.
biraz önce sevişmiş olmaya işarettir.
dünyanın en saçma kitle hareketi. nasıl bi romantizm anlayışının ürünüyse artık, avam bir altyapısı olduğu kesin.

geliştirme notu: ateşlenen sigaranın yanında, ferdi tayfur' dan ağlamazsam uyuyamam dinlensin bundan kelli. arabesk altyapılı sinerjinizi tamamlar.
geç olsada ateşlenir.
Bu gece; gece 03 00 da ateşlenen sigara tarikatının değerli dostlarına eşlik edemememi sağlayan sigaradır.
Jeton 03.27 de düştü malesef. önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
4 versiyonu beklenen sigaradır.
Aylarda geçse üstünden o sigarayı yakmayalı ayıptır günahtır insanın aklına sokulması. Bir zamanlardan hatırladığım kadarıyla birde karın açsa eğer daha bir lezzetli giden sigara.
camel + mabel matiz
iyi kafa yapıyo aga.
genellikle gizli içilen sigaradır. uyanılır vücudun nikotin ihtiyacı giderilir ve uyunur...
mirkelam & kargo - iyi geceler parçası çalarken ateşlenmesi tavsiye edilen sigaradır.
sessiz ve sakin bir odada okunan sürükleyici bir kitabın molasında yakılandır.
biyolojik saati kayanlar yani sabah 6 7 olmadan uyuyamayanlar için gayet normal bir durumdur.