bugün
- zeynep bastık'ın beyaz külodu21
- birlikte diyete başlayalım mı9
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı18
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu20
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- müslüman diye hamas'ı savunmak10
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
üç beş zibidinin gazıyla stadı yapan adamı yuhalayan,
bunu yaparken de çevresindekilerin siyasi görüşüne asla saygı duymayan ibnelerin aralarına karıştığını üzüntüyle seyrettim.
binip stada gittiğiniz metroyu bu adam yaptı,
stadı bu adam yaptı,
stad bağlantı yollarını bu adam yapıyo hala.
ülen nankörlük değil mi bu nasıl delikanlılık lan!
akpliysem beni siksinler!
ama ayıptır lan. valla ayıp, billa ayıp!
"valla" dedim yobaz mıyım lan ben acaba!
bunu yaparken de çevresindekilerin siyasi görüşüne asla saygı duymayan ibnelerin aralarına karıştığını üzüntüyle seyrettim.
binip stada gittiğiniz metroyu bu adam yaptı,
stadı bu adam yaptı,
stad bağlantı yollarını bu adam yapıyo hala.
ülen nankörlük değil mi bu nasıl delikanlılık lan!
akpliysem beni siksinler!
ama ayıptır lan. valla ayıp, billa ayıp!
"valla" dedim yobaz mıyım lan ben acaba!
bir kez daha gurur duyduğum aslanlar. parayla satın alınamayacak kadar asil bir taraftar.
(bkz: yürüyedur aslan)
(bkz: yürüyedur aslan)
yıllardır aynı tezahuratlar. saldır galassaray saldır galassaray, re re re ra ra ra, gercekleri tarih yazar zırt pırt. hayatımda bu kadar kabız bir topluluk görmedim arkadaş. bugün olanlardan sonra da tam gerizekalı yaşam formları olduklarını kanaat getirmek üzereydim ki ultraslanın açıklamasını okudum rahatladım. en azından kafası çalışan insanlar var aralarında.
uefayı aldıkları,gelene gidene ayar verdikleri dönemi unutup işler kötü gidince, vıyık vıyık öten taraftar topluluğudur.daha doğrusu taraftar bozması.
o stadı dolduran insanların verdiği vergilerle yaptıkları stadı sanki babalarının parasıyla sevabına yapmışlar gibi göstermek isteyenleri arkalarına baka baka gönderen taraftar grubudur. yemezler.
şakirtler de sinirlerinden kendilerini siksinler artık.
şakirtler de sinirlerinden kendilerini siksinler artık.
sadire yaman ı öldüren olisin hala yakalanamadığı bir ülkede protestoyu yapanların en kısa zamanda yakalanıp ergenekondan yargılanacağını bildiğimiz protestodur.
tekrardan futbolu sevirir hale getirdikleri için teşekkürler aslanlar.
tekrardan futbolu sevirir hale getirdikleri için teşekkürler aslanlar.
açılışta yaptıkları güzel işlerin tüm türkiye' ye yayılması dileklerimizle...
gurur duydugum taraftardir.
tt arena da taraftarın yaptığı ıslık ve yuhalama hiç bir şekilde tutar tarafı olmayan son derce yanlış bir davranıştı gs taraftarı için tek kelimeyle rezalet...
devlet erkanını(bu kelimeyi pek sevmesemde)ıslıkladıkları için kızdığım ama toki başkanının saçma sapan konuşmasını ıslıkladığı için hak verdiğim taraftardır.o toki başkanı gibi 100 tanesi gelse özhan canaydın'ı küçük gösteremezler!!!
mabedinin tarihi gününde bir fenerbahçeliye tarih olma şansı vermeyen taraftardır.
stadları miting alanı zannedenlere kapıyı gösteren taraftardır.
ANASINI ALMASA DA YANINA, 'BAKAN'INI BAKMAYANINI yanına ALdırıp evine GÖNDEREN TARAFTARDIR.
milyar dolarlık levent iett arazisinin 2 misli pahası olan araziyi bedavaya getirip yardakçılarına peşkeş çekenlere yuh çeken taraftardır.
GALATASARAY'I BORÇ BATAĞINDAN KENDi CEBiNDEN, BABASININ HAYRINA YAPTIĞI STAD iLE KURTARAN TOKi BAŞKANINA KONUŞMASINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDEN TARAFTARdır.
Şanlı taraftardır.
Asil taraftardır.
stadları miting alanı zannedenlere kapıyı gösteren taraftardır.
ANASINI ALMASA DA YANINA, 'BAKAN'INI BAKMAYANINI yanına ALdırıp evine GÖNDEREN TARAFTARDIR.
milyar dolarlık levent iett arazisinin 2 misli pahası olan araziyi bedavaya getirip yardakçılarına peşkeş çekenlere yuh çeken taraftardır.
GALATASARAY'I BORÇ BATAĞINDAN KENDi CEBiNDEN, BABASININ HAYRINA YAPTIĞI STAD iLE KURTARAN TOKi BAŞKANINA KONUŞMASINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDEN TARAFTARdır.
Şanlı taraftardır.
Asil taraftardır.
helal olsun sana helal olsun.
yılların fenerlisi olarak sevgiyle yazdım bunu.
yılların fenerlisi olarak sevgiyle yazdım bunu.
mecidiyeköy ü hibe ettiğimizi görmeyen güruhların 'o stadı tayyip yaptı' diyerek bugün yapılan 'protestonun tepkileri'ne maruz kalan, gurur verici topluluk.
satılık değillerdir. geri vites yapanların kişiliklerinden şüphe edesim, yere sağlam basanların alınlarında öpesim geldi..
- anlaşılıyor ki, memleket topyekün teslim olmamıştır..
ek: devlet zararına hiç bir bok yapmaz..
satılık değillerdir. geri vites yapanların kişiliklerinden şüphe edesim, yere sağlam basanların alınlarında öpesim geldi..
- anlaşılıyor ki, memleket topyekün teslim olmamıştır..
ek: devlet zararına hiç bir bok yapmaz..
Adnan Polat kürsüden ''arena için başbakanımızın armağanıdır'' cümlesini kurduktan sonra iyice çığrından çıkan taraftar grubudur. inanın aklım almıyor nasıl başbakanın armağanı olabilir o stat. Ali Sami yen i müze yaparsın, o zaman armağan olur yeni stat.
Orasının siyasi propaganda yeri değil spor tesisi olduğunu birinin anlatması gerekiyordu.
O görevide taraftar üstlendi.
Çıkarcı işadamı Polat, Provakatör toki başkanı Bayraktar açılışı burnumuzdan getirdiler. Sinirden maçı bile izleyemedim. RTE hayratına çevirdiler koca stadı. Tayyip e yalakalık yapacağız diye adamı da rezil etti bu iki salak. Ben tayyip in bugüne kadar stadı ben yaptım dediğini yada benzer bir açıklama yaptığını duymadım. Bu iki salak çıktılar başbakan yaptı başbakanın armağanıdır diye açıklamalar yaptı. Stat anonsları da bu yönde olunca taraftar çıldırdı. Ulan çık kürsüye başbakana ve emeği geçen diğer herkese teşekkür et iyi dileklerini sun ve in aşağı. Ne propaganda yapıyorsun kendi kulübünün stadında. Niye propaganda anonsları yaptırıyorsun stat hoparlörlerinden. Adama yalakalık yapacağız diye ıslıklattırdılar resmen. Yapamıyorsunuz işte girdiğiniz her işi yüzünüze gözünüze bulaştırıyorsunuz. Defolun gidin artık yönetimden.
Orasının siyasi propaganda yeri değil spor tesisi olduğunu birinin anlatması gerekiyordu.
O görevide taraftar üstlendi.
Çıkarcı işadamı Polat, Provakatör toki başkanı Bayraktar açılışı burnumuzdan getirdiler. Sinirden maçı bile izleyemedim. RTE hayratına çevirdiler koca stadı. Tayyip e yalakalık yapacağız diye adamı da rezil etti bu iki salak. Ben tayyip in bugüne kadar stadı ben yaptım dediğini yada benzer bir açıklama yaptığını duymadım. Bu iki salak çıktılar başbakan yaptı başbakanın armağanıdır diye açıklamalar yaptı. Stat anonsları da bu yönde olunca taraftar çıldırdı. Ulan çık kürsüye başbakana ve emeği geçen diğer herkese teşekkür et iyi dileklerini sun ve in aşağı. Ne propaganda yapıyorsun kendi kulübünün stadında. Niye propaganda anonsları yaptırıyorsun stat hoparlörlerinden. Adama yalakalık yapacağız diye ıslıklattırdılar resmen. Yapamıyorsunuz işte girdiğiniz her işi yüzünüze gözünüze bulaştırıyorsunuz. Defolun gidin artık yönetimden.
kpss sınavında hakı yenen ve canı yanan yüzbinlerinde sesi oldular bugün herşeyi duyan gören başbakanımız o skandala sessiz kalmıştı, bugun icraatlarının bedelini ödediler. benzini 4 tl ye cıkar şaibeli sınavlar yaparak kadrolaşmanın dibine vur sonra da alkış bekle son yılların en güzel ve en anlamlı protestosuydu bence.
Çıkıp ali sami yen'e, ne kadar ezik olsa dahi takımın yönetimine hakaret eden bir toki başkanını ve stadyum açılışında kendi şarkılarını çaldırtan, ben yaptırdım triplerine giren başbakanı protesto ettiği için asıl şerefsizlerin, şerefsiz şeklinde nitelendirdiği taraftardır.
nankorlugun ne oldugunu herkese gostermis olusum. lan gerizekalilar cebinizde bes kurus para yokken adam diger butun takimlari karsisina alma pahasina size belese bi syad yapsin siz de gidin onu bu mutlu gununde yuhalayin. zerre kadar vefa da yok misafirperverlik te.
daha elestiri nasil ve nerede yapilir onu bile bilmiyorsunuz hem siyaset hem de futbol konusuyorsunuz. sizin yaptiginizi cocuklar yapmaz ezikler...
daha elestiri nasil ve nerede yapilir onu bile bilmiyorsunuz hem siyaset hem de futbol konusuyorsunuz. sizin yaptiginizi cocuklar yapmaz ezikler...
galatasaray ı utanmadan siyasi malzeme, stad açılışını akp propagandası haline getiren aciz yönetime ve siyasi iktidara ağzının payını vermiş taraftardır.
her ne kadar bir galatasaray taraftarı olsamda ultraslan oluşumunda hep bir şeylerin eksikliğini hissetmişimdir. çarşı grubuyla kıyaslamaya kalktığımda ki çarşı grubu hayran olduğum bir gruptur, galatasaray taraftarının daha az tepkisel olduğu aşikardı. güncel olaylara, yapılan haksızlıklara ya da ülkeyi ilgilendiren herhangi bir konuya yeterince tepki vermediklerini düşünüyordum. ancak yapılan son protesto ile galatasaraylı olmanın ayrıcalığını ve gururunu bir kere daha yaşatmış taraftardır. ağızlarına sağlık.
nankördürler. utanç duydum galatasaraylığımdan. hani orada başbakanı yuhalayanlar hiç bişeyden haberi olmayanlar belli yani. kafalarına sokmuşlar tayyip kötü diye bi kere.
x kişisi oturduğu kötü ve bakımsız evinin kirasını vermiyor. x'e oturduğu ev yakışmıyor. x çok daha iyi bir evi hak etse de maddi durumu yetersiz.
bu noktada bir y kişisi çıkıyor ortaya. mahallede seveni de var sevmeyeni de. uğruna ölecek adam da var, onu öldürmeyi her şeyden çok isteyenler de var. her halukarda y kişisi mahalle de diğer adaylar arasından lider seçilmiş. dikkat edersek seçilmiş. kim seçmiş? o mahalle seçmiş.
y kişisi alıyor x'e dubleks harika, o mahalle de eşi benzeri olmayan bir ev yapıyor. bu y kişisi x'e aldığı evin açılışına davet ediliyor ve gidiyor. y, x'in yeni evine girdiği anda terlikle sopayla küfürle karşılanıyor. y kişisi bu durum karşısında evden kaçar gidiyor..
tabi burada x galatasaray taraftarı oluyor.
yorum size kalmış. savunmalar, bu tepkiyi meşru kılan sebepler, nedenler yazılır çizilir. ama durum bu.
klasik bir hikaye vardır. özeti: 'anne ölmek üzere olan hasta çocuğu için çok pahalı ilacı çalmalı mı?' şeklinde. bu hikayede nihai bir sonuca varmak nasıl mümkün değilse, galatasaray taraftarının tepkisinde de sonuca varmak mümkün değildir.
not: akp'li olmadığım gibi cimbomlu da değilim.
bu noktada bir y kişisi çıkıyor ortaya. mahallede seveni de var sevmeyeni de. uğruna ölecek adam da var, onu öldürmeyi her şeyden çok isteyenler de var. her halukarda y kişisi mahalle de diğer adaylar arasından lider seçilmiş. dikkat edersek seçilmiş. kim seçmiş? o mahalle seçmiş.
y kişisi alıyor x'e dubleks harika, o mahalle de eşi benzeri olmayan bir ev yapıyor. bu y kişisi x'e aldığı evin açılışına davet ediliyor ve gidiyor. y, x'in yeni evine girdiği anda terlikle sopayla küfürle karşılanıyor. y kişisi bu durum karşısında evden kaçar gidiyor..
tabi burada x galatasaray taraftarı oluyor.
yorum size kalmış. savunmalar, bu tepkiyi meşru kılan sebepler, nedenler yazılır çizilir. ama durum bu.
klasik bir hikaye vardır. özeti: 'anne ölmek üzere olan hasta çocuğu için çok pahalı ilacı çalmalı mı?' şeklinde. bu hikayede nihai bir sonuca varmak nasıl mümkün değilse, galatasaray taraftarının tepkisinde de sonuca varmak mümkün değildir.
not: akp'li olmadığım gibi cimbomlu da değilim.
bugün acımasızca eleştiriliyor dalkavuklar tarafından. fakat birisinin icraatlarını protesto etmek en demokratik tepkilerden birisidir. ileri demokrasi naraları atan sözde demokratlar, galatasaray taraftarına bu saldırı karşısında ağızlarını bile açmamışlardır, tıpkı silah yasasında ve alkol yasasında olduğu gibi. biz onların ne halt olduklarını zaten biliyorduk fakat başkanlığı tartışılan adnan polat taraftara sahip çıkmayarak başkanlık hakkını bırakın galatasaraylık hakkına bile sahip olmadığını bizlere gösterdi.
güçlü taraftardır.
hezimetlere ve hayal kırıklığına rağmen arma sevdasından vazgeçmez!
kendilerine yakışanı yapmışlardır.
peşindeyiz!
hezimetlere ve hayal kırıklığına rağmen arma sevdasından vazgeçmez!
kendilerine yakışanı yapmışlardır.
peşindeyiz!
fenerbahçeliler tarafından uefayı alırken bile bu kadar desteklenmemiştir dünkü başbakan protestosundan sonra.
tt arena açılışında ıslıklayanların çoğu ıslıklamaya programlı olduklarını göstermiştir.gaza gelip ajax takımını dahi ıslıklamışlardır. sırf galatasarayı tuttuğu için akıllı saydığım taraftar grubu idi. içlerinde gerzeklerde varmış.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar