bugün

Sayın(!) Öcalan düşüncelerinin değil, almış olduğu kellelerin(!) hesabını veriyor... insan bunu yazarken bile istemsizce bir tiksinme geliyor. Hep, neyi söylediğin değil nasıl söylediğin önemli, derler. Demek ki tutuklanan Barış Pehlivan da bunu beceremiyor. Tarzında bir tuhaflık görüp boyuna içeri atıyorlar. Kanırta kanırta ve de anırta anırta belediyeyi fetheden Pontus Eko'ya uzanacak bir soruşturma ağı ve tetikçi sözde bilirkişi... Bunların hepsi "hocamdan böyle gördüm" sözcüğü ile belki -o da olmaz ya- affedilebilir; ama bize bu mirası bırakan Erbakan'ın kesinlikle yatacak yeri yok! Türkiye'nin başına gelmiş en büyük felaket sıralamasında Başvekil Adnan ile kapışırlar. Net.
erbakanın sıçtığı bok olamazlar rahmetliyi çevresindeki gericiler yaktı.
Huzursuz Zengin; boş konuşuyorsun: Çevresinde olanlar Uganda Cumhurbaşkanı'nı mı bağlayacak sanmadasın? Devlete "Kayıp Trilyon Davası" ile borçlu giden birinin tüyü bitmemiş yetimin hakkını ödemesi imkansızdır. Çocukları adada modada Fink atıyor. Aslında sağ iken kundaktaki bebeğe varana kadar sülalece 20'den fazla kez hacca gideceğine, gözünü açsa da çevresine doldurmasaydı bunları. Gözüne çöp mü dürtmüşlerdi? Bunları bir kalem geçeceksin! Erbakan kadar zarar vereni gelmedi. Mirasına bakmak yeterli: Yahudi Cesaret Madalyalı BOP Eşbaşkanı ...
en güvendiğim babamdı onuda anamın üstünde gördüm sözünü bize yaşatanlar utansın diyecek başka bişeyim yok yedikleri bokları en iyi bilen Allah elbet sorar hesabını.
necmettinin bokuna bekçi bile olamayacak tipler adını ağzına almasın.
Adı da öğrencisi de kendisi de oğlu da ve sülalesi de soyhana kalsın; al, hayrını gör, Masklavi Bey kardeşim! Kimsenin fokuna bekçi namzeti olmadık, olmayız. Sizin tapındığınız herifler bunlar işte.
her gün mezarının önünden geçiyorum tıpkı adnan menderes ve turgut özal faydasızlarının önünden geçtiğim gibi. irticaya karşı 28 şubat kararları uygulanabilseydi ne erbakan ve sülalesi kalırdı ne de tayyip erdoğan ve sülalesi. o zaman türkiye hak ettiği gibi muhasır medeniyetler seviyesine ulaşırdı. ama gericiler kazandı türk milleti kaybetti.
erbakan bu tayyip'e neler demişti neler ama fırıldak siyasal islamcılar dinlemedi...