bugün

az önce feysbuk nanesinde izlediğim vidyoda gördüğüm, intikam. kızın nefreti gözlerinden akmakta.

kahramanlarımız;
fulya:aldatılan

mert:iki yıldır fulya ile birlikteliği olan ve onu begümle aldatan yaşam formu.

begüm:fulya'nın en yakın arkadaşı, mertin iki aylık sevgilisi.

karışık geldi değil mi?
ayrıca kız dediği gibi, sony objektifi 1 liraya satmıştır.

http://www.facebook.com/h...v=105837953993&ref=nf
kızın göğüslerinin ve bacaklarının daha çok dikkat çektiği bir videodur.

(bkz: gece gece abazan entry girmek)
kanımca mert göte gelmiştir.*
Mert'in en çok milli takım imzali futbol topuna üzüleceğini düşündüğüm intikam içerikli videodur. Aşkın nefrete dönüştüğü ama kaybolmadığının kanıtıdır aynı zamanda.
mert'in baya bir nefret edilen şahıs olmasına sebebiyet vermiş videodur. nefret ettim yahu.
mert dava açarsa o kızın her şeyini alır.
çok acıdır çok. kolay mı lan? amdamın topunu satıyorsun. sana giydirdirip giydirip çıkardığı geceliği de... bi de utamadan içinde fotolarının olduğu makinayı satıyorsun. vay allah'ım vay. adam ölse de görmese bunları. adam kızı götürmüş lan ötesi mi var? sen istediğin topu sat istediğin geceliği istediğine giydir. çok da fifidir kanımca mert için. begüm duştayken eminim izlemiştir bu videoyu kahkahadan altına sıçarken.
intikam demeye bin şahit isteyen intikamdır. linkte verilen sayfaya gittim, videoyu izledim ve üşenmedim yazılan tüm yorumları da okudum. ama dişe dokunur pek bir şey bulamadım, göremedim.

buradan, eğer okuyorsa, intikam almak isteyen kıza tavsiyem şudur; mert seni en yakın arkadaşınla mı aldattı, sen de git mert'in en yakın arkadaşı kimse onunla seviş, hem de günlerce, yataktan çıkmamasıcana. sonra da bu durumu feysbokta bizlerle paylaş. gönlümden seviş yerine aldat demek geçiyor ama anladığım kadarıyla mert ile ayrılmışsın, sevgilin yok ve buna göre sonuç: aldatacak bir sevgilin bile yok. ahahahaha, işte ben buna gülerim. *

edit: unutmuşum, artık idare edin, bence videoda fon müzik çalınsa daha inandırıcı olur. misal benim önerim;

(bkz: begüm suçu kendine at beybi)
fulya buysa begüm'ü merak ettiren videodur.
(bkz: bence artık git çalılara sürt)
(bkz: nede olsa mert artık begüme kayıyo)*
gittigidiyor.com'un da içinde aktif olarak yer aldığı intikam girişimidir. videoda bahsedilen ürünler hakikaten de 1 liraya satılmış. ve hakikatten de fulya'nın bir yerine sürülecek gram aklı yok. oldu mu şimdi, rahatladın mı, bu mudur yani? intikam soğuk yenen bir yemekmiş * *, 3 tane 1 lira eder sana 3 lira, al 3 lirayı git soğuk soğuk 3 tane simit ye de aklın başına gelsin.

http://www.gittigidiyor.c...hp?nick=intikam&fb=ay
şahsımdan alınmış intikamdır. (subjektif ama nabim)

o kemaranın o fiyata gittiğini görünce beynimden vurulmuşa döndüm.

p.s : he amk reklam kampanyası olduğunu bi ben anlamadım. malım ben, iq 70 civarı. düşük olduğundan onu bile algılayamıyorum.
bu kızlar bu yaşlarda nasıl bu hallere düşüyorlar videosu.
fotoğraf makinasındaki resimlerden ve mert'in üzerine görmekten zevk aldığı kıyafetlerden ötürü kimin kaşar olduğunu düşünmesini tekrar tekrar tavsiye ettiğim bayanın intikamıdır. öbür kız yani begüm ayrı bir kaşar zaten de sen de az değilsin hani.
(bkz: savulun)
(bkz: kara mert benim)****
merte deli prim yaptıran hatundur. bu zeka seviyesinde böyle hatunların varlığını görüp mutluluk duymamı sağlamıştır.
(bkz: faketir fake)
komikti. ama kız çıplak fotoğraflar ve gecelikten bahsederek kendini de rezil etmedi mi. yani mert in ne kadar ileri gittiğini anlamış olduk.
beyinsiz, ergenlikten çıkamamış bir grup gencin işidir.
burda da gördüğüme göre gitti gidiyorun viral pazarlamasının işe yaradığını gösteren videodur. Daha yapılır bunun muhabbeti, womm da olur. çok yaratıcı değil ama güzel bir düşünce ürünü reklam gibi geliyor bana yoksa bir şüphen mi var?
gece gece yüzde tebessüm bıraktıran videodur. lakin fulya olacak o taşa birkaç sözüm var. canım benim madem o kamerayı 1 liraya vericen önceden bize bir haber versene? seni nerden tanıcam be mert bozması salak şey dersen de, tanışırız. * güzelim kameranın 1 liraya gittiğine mi yanalım senin gibi bir kızın mert denen ''kardeşimizle'' ilişki yaşadığına mı yanalım neye yanacağımızı şaşırdık.

son sözlerim de mert'e... bak bilader eğer begüm fulya'dan güzel değilse, seni bulur çok pis döverim. yani sen bu kızı kamera kıyafet felan anlıyoruz ki keyifler yerinde sen bu kızı eğer bırakıyorsan, bu begüm en az angelina jolie olmalı ki bu da en az. sana güveniyorum mert akıllı adamsın.
bu ibneliği yapan mertin çok s.klemeyeceği durumdur.
-mert bunlar nasıl poz hayatım
*boşver pozları şimdi sen şunu bi alsana
-tamam ...
güzel bir para tezgaztır.
gittigidiyordan bana ulaş şunu al diyor. nick olarakta initikam kişi diye kendini belirtiyor.
(bkz: atın intikamı)
gittigidiyor'un reklamıdır. gerçeklik payı yoktur, görüntünün kalitesi bile bazı şeyleri açıklıyor.
değişik bir reklam. pazarlama sanatının son örneği.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar