bugün
- müsavat dervişoğlu9
- halkın rahat bir nefes alması8
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona37
- 15 01 2025 istanbul da toplu ulaşıma 35 zam geldi13
- ev kirası maaştan fazla olan ülke insanları12
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği23
- ankarada gezilecek yerler10
- günün sözü8
- imamoğlu ve özel'in mücadele edeceği tarih10
- mel mel bakan gibson vs masklavi18
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı12
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz43
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek18
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
entry'ler (364)
''iur'' dur kendisi.
eğer aldatılan kadınsa, bu durum aldatanın ilk kez başına geliyor olabilir, bir an önce ne hissettiğine karar vermesi gereken erkektir fakat aldatılan erkekse, aldatan kuvvetle muhtemel fahişe bir erkektir.
9. nesil yazar.
hoşgelmiş.
p.s: fransızcada senet demek.
hoşgelmiş.
p.s: fransızcada senet demek.
saçlarını yol getir yaptıracak bana birazdan.
kafayı fena halde berk çaya takmış yazar.
geralgine-k içiyordum ben eskiden bu durumlarda ama artık reçetesiz verilmiyor sanırım, en iyisi uyumaya çalışmaktır.
yasemin levy'nin firuze yorumu.
10. nesil yeni bir yazardır.
hoşgelmiş.
hoşgelmiş.
öncelikle kadın olması, ardından ses, mimikler, eller, gülüşü, kirpikleri ve boynudur.
bir kaç saattir sürekli artı oyladığım yazar, bugün olaylara bakışımız benziyor sanırım.
haberciliğe pek yakışan bir durum değildir, kılınan namazın medyatik açıdan ne tür bir haber değeri olabilir ki sorusunu getirir insanın aklına. rte'yi yüceltme, rte'nin kıldığı namazın bile önemli olması bunlar benim aklıma peygamberin sözleri, hadisler gibi şeyler getiriyor. düpedüz endoktrinasyondur.
manevi çöküntüye yol açan olaydır. tek çocuk değilseniz günlük tutmak sıkıntılıdır zaten.
muhtemelen doğuş'tan nefret eden çiçektir.
leziz yarım ay şeklinde üretilen çikolatadır fakat işin inceliğni bilmezseniz ambalajından çıkarmak deli eder insanı ayrıca ambalajları buz kabı olarak kullanılasıdır. dışındaki krema, içindeki çikolata ve fındık bir araya gelince ağzınızı tatlandırandır.
buram buram homofobi kokan yanlış önermedir. erkek ve kadın olmak fiziksel olarak cinsel organlarımız aracılığıyla tanımlanan kalıplardır. bir insanın penisi varsa erkek, vajinası varsa kadındır. Şayet bir erkek penisi olmasına rağmen kadın gibi hissediyorsa o artık erkek değil trans kadın olma yolunun fiziksel olmayan ilk aşamasındadır dolayısıyla gay değildir. fakat bir çok insan eşcinsel erkeklerin hepsine bu düzlemde bakıp, yumuşak, top, dönme, ibne gibi çirkin söylemlerde bulunmaktadır. Eşcinsel erkekler de erkektir. ha bir de kadın ve erkek olmanın derin anlamları var o kısma gelince benim tanıdığım çoğu eşcinsel erkek, çoğu heteroseksüel erkekten daha erkek.
söz öbeğinde geçen bırakmak ataerkil toplum yansımasıdır tıpkı kadının adama ''vermesi'' kızlık zarının ''bozulması, yırtılması'' gibi. kadını pasif erkeği ise aktif yapan bir ilişkinin ürünü gelişmiş kültürlerde var olan dil yansımalarıdır.
tadı yoğun gelen içinizi sıcacık yapandır, bir de avcunuzun altında tüylerini okşadığınız bir kedi varsa tadından yenmez.
yolda yürürken cinsel organını kaşımak, sokağa balgam atmak, kadın dövmek, ana-bacı küfretmek, seksist davranışlarda bulunmak ve daha neler neler.
bunu yapan insanların asıl amacı fakirlikle övünmekten ziyade, bir yerlere çabalayarak gelindiğini tekar etmektir.
bir mekana oturulduğunda garsona yöneltilecek sorudur.