bugün
- rakının berbat bir içki olması26
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf13
- gecenin şarkısı17
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
Bu eylemlerin islama katkısını açıklaması gereken insan tipidir. Dünyada ki milyonlarca Müslümanı soktuğu zor durumu bilmeyen anlamayan tiptir. Ulan böyle orospu çocuğu teröristler yüzünden avrupada yaşayan binlerce sıradan Müslüman göt altında.
Bu eyleme sevinipte islam bu değil , bunlar Israil işi diyen tiplerde var. israil işi ise niye seviniyosun
Bu eyleme sevinipte islam bu değil , bunlar Israil işi diyen tiplerde var. israil işi ise niye seviniyosun
Sevinen tipleri bu eylemin islam ilmine bilmine verdiği katkıyı yazmalarını beklediğim başlık.
''bu eylemlerin islama katkısını açıklaması gereken insan tipidir.''
ulan niye islam'a olan katkısını açıklayayım ? niye bu eylemin islam'a bir katkısının olup olmaması beni ırgalasın amk ?
ben orada ölen insanlara üzüldüm ama olaylara üzülmedim açıkçası , pkk'yı terör örgütü olarak kabul etmeyen , sözde ermeni soykırımını kabul eden ve vakti zamanında kralı kanuni sultan süleyman sayesinde esaretten kurtarılmış bu haysiyetsiz ülkeye bunlar müstahak , bu güvenlik zafiyetlerini daha çok yaşamalılar , benim askerim polisim bu soğukta çelik yelekle nöbet tutarken onların polisleri medeniyet içinde rahat rahat yaşamasın , bizim askerimize polisimize bunu yaşatan pkk terör örgütünü tanıma , ona karşı bir hamle yapmayı teklif dahi etme , sonra 'ışid törör örgötö' de , böyle sikerler adamı hollande.
dilerim avrupa'nın tüm başkentlerinde bu tarz şeyler yaşanır , evet olan masumlara olacak ama yapacak bir şey yok , terör bu ülkelere sıçramadıkça , bu ülkeler terörün ne olduğunu yaşamadıkça ortadoğu toprakları üstündeki terör kumpasının biteceği yok
ulan niye islam'a olan katkısını açıklayayım ? niye bu eylemin islam'a bir katkısının olup olmaması beni ırgalasın amk ?
ben orada ölen insanlara üzüldüm ama olaylara üzülmedim açıkçası , pkk'yı terör örgütü olarak kabul etmeyen , sözde ermeni soykırımını kabul eden ve vakti zamanında kralı kanuni sultan süleyman sayesinde esaretten kurtarılmış bu haysiyetsiz ülkeye bunlar müstahak , bu güvenlik zafiyetlerini daha çok yaşamalılar , benim askerim polisim bu soğukta çelik yelekle nöbet tutarken onların polisleri medeniyet içinde rahat rahat yaşamasın , bizim askerimize polisimize bunu yaşatan pkk terör örgütünü tanıma , ona karşı bir hamle yapmayı teklif dahi etme , sonra 'ışid törör örgötö' de , böyle sikerler adamı hollande.
dilerim avrupa'nın tüm başkentlerinde bu tarz şeyler yaşanır , evet olan masumlara olacak ama yapacak bir şey yok , terör bu ülkelere sıçramadıkça , bu ülkeler terörün ne olduğunu yaşamadıkça ortadoğu toprakları üstündeki terör kumpasının biteceği yok
(bkz: jimmy tudeski).
Boş kafalı, yüreği de kalmamış, boş konuşmaktan çene ishaline kapılmış boş varlıklardır.
Götünde bomba patlayası fazlalıklardır. insan olun iki dakka puştlar.
gerizekalının önde gidenidir. neden biliyor musun salak herif? bu gün öldürüldü diye sevindiğin her bir kişi için yarın müslümanların tepelerinde bombalar patlayacak, o durumlarına çok üzüldüğün mülteciler için avrupa cehenneme çevrilecek. türkler dahil tüm müslümanların hayatı biraz daha zorlaşacak. ama sen salaksın onlar öldü oh iyi oldu diyecek kadar salaksın. filler tepişir olan çimenlere olur hep. sonra ağzını yaya yaya birileri çıkacak gerçek islam bu değil diyecek. hadi şimdi gel de anlat bunlara gerçek islam neymiş nerede yaşanıyormuş şimdi.
Bir yerde şerefsizce masum insanlar öldürülüyor ise ve hala bu din ile bagdastiriliyorsa, ben sikerim oyle dini de mensubunu da.
Insanlarin bombayla ölmesine sevinmek de cok ayri bir orospu çocukluğu olsa gerek.
Bütün dunya musluman olsa ne olmasa ne? Banane amk kim ne olmussa..
Lan insan ölüyor hala siyaset konusani var, din konusani var. Vay kaninizi sikeyim.
Lan olum bak fransanin siyasi tutumuna muhalefet adamlar da karisini çocuğunu alip gitmis olabilir o konsere.
Hala siyasi yönden iyi olmus diyenler var delircem amk. Ölenler siyaset yapan değil lan, masum insan.
Neymis fransizlar da terore kurban gitsin de anlasinmis.. e ne farkin kaldi teröristce düşünen ibnelerden?
Azcik humanist olun lan. Insan olun azcik ibneler.
Insanlarin bombayla ölmesine sevinmek de cok ayri bir orospu çocukluğu olsa gerek.
Bütün dunya musluman olsa ne olmasa ne? Banane amk kim ne olmussa..
Lan insan ölüyor hala siyaset konusani var, din konusani var. Vay kaninizi sikeyim.
Lan olum bak fransanin siyasi tutumuna muhalefet adamlar da karisini çocuğunu alip gitmis olabilir o konsere.
Hala siyasi yönden iyi olmus diyenler var delircem amk. Ölenler siyaset yapan değil lan, masum insan.
Neymis fransizlar da terore kurban gitsin de anlasinmis.. e ne farkin kaldi teröristce düşünen ibnelerden?
Azcik humanist olun lan. Insan olun azcik ibneler.
cahil mutludur. neyi tetiklediğini fark etmez. keşke cahil olsam hep gülsem .
ananın amına heykelini dik. orsupu çocuğu bir kevaşedir sadece.
Masum insanların ölümünü sadece bir ırkla sınırlandırmak gibi bir hataya düşmüş insandır. Masum insanların öldürülmesi kökenleri ne olursa olsun kabul edilemez. Dünya üzerinde vicdan sahibi her insan için masum bir insanın öldürülmesi öfke uyandıran bir yanlıştır. Tasvip edilemez.
buna sevinenin zekasina sokayim. biz yani normal olan siddetle ilgisi olmayan müslümanlara patlayacak bu olay. ben almanyada yaşıyorum musluman olduğumu görüp her geçen gün korkup yüzlerini ceviriyorlar güvenmiyorlar almanlar. ve bunun fişini kime cekelim? işid ve arablara. 1 mülteci alamayan çok olan ve o parayla daha ne bok alabileceğini düşünen dubai da yaşayan orospu çocuğu arablara bakınca insan olduğumdan utanıyorum. bize biz müslümanların krallariyiz gibi görünmek isteyen piç olan arablara müslümanlıkla uzaktan yakindan hiç bir ilgileri olmadığını gorebiliyoruz. arablar dünyadaki en berbat insan halkıdır. ve bu halk dünyada nadir olan güzel yerlerden avrupaya gelip burayida aynı suriye ve diğer gereksiz yönelimsiz arab ülkeleri gibi yasanilmayacak duruma getirecek. aynı anda bizim dinimizi kötü gösterecek. buradaki arablar gelen mülteciler yan yatıp devletten yaşıyorlar. hayatımda bu kadar alçak edepsiz fırsatçı halk gormedim. allah boylelerin sonunu çabuk getirsin...
Müslümandır.
Ben değilim bu. Hangi ülkede olursa olsun terörün desteklenmesine karşıyım. insan öldürmeye karşıyım
Ama üzülmüyorum da.
Ama üzülmüyorum da.
Anası işide katılsa bir sürü mücahit babam var diye sevinecek sokulası tip.
Gerçek islam bu değil ama siyasal islam bu.
Kafanızı ne kadar kuma gömerseniz gömün.
islam coğrafyasının içinde bulunduğu durum bu...
Seviniyorlar o yüzden ve tahmin ettiğimizden bile fazla sayıda bu sevinenler...
Kafanızı ne kadar kuma gömerseniz gömün.
islam coğrafyasının içinde bulunduğu durum bu...
Seviniyorlar o yüzden ve tahmin ettiğimizden bile fazla sayıda bu sevinenler...
insanların hala nasıl böyle merhametsiz olduğunu aklım almıyor ölen ha üç kişi ha otuz kisi ; ha musluman ha degil. Insaniz hepimiz. Keske sahiplenebilsek birbirimizi.
Sevinmedim ama üzüldüğüm de söylenemez.
Fransa önce ışid i kuranlarla petrol pazarlığı yaptığı günleri sorgulasın sonra dünyaya maduru oynasın.
Fransa önce ışid i kuranlarla petrol pazarlığı yaptığı günleri sorgulasın sonra dünyaya maduru oynasın.
Benimdir. Oradaki insanlar masum olabilir. Ama sözde ermeni soykırımını tanıyan, pkk yı destekleyen bir ülke ye çok güzel olmuştur. Kim yaptıysa eline sağlık. Dediğim gibi oradaki insanlar masum olabilir. Ama neredeyse her gün bizim askerlerimiz de şehit oluyor. Onların bize üzüldüğünü hiç sanmıyorum.
rüzgar eken fırtına biçecektir .besledikleri yılan ve akrep kendilerini sokacaktır .
soytarılara gülünür!
biz de gülüyoruz...
biz kim miyiz?
kakao bahçesindeki işçi
afrikanın bir kuytusunda hiv 'li çocuk
adam gibi bir şey yesin diye çöp konteyneri seçen evsiz
ten rengi yüzünden farklı muamele gören herkes
geneleve mahkum her kadın
daha sayamadığım
her mazlum
şu an inandığı ney varsa ona şükrediyor!
sizin sikilmiş hümanizminiz yüzünden de kimse tebessüm bile edemiyor!
sen bir rus askeri tarafından kızına gözlerinin önünde tecavüz edilmesinden ne anlarsın koduğum dümbüğü!
yeni güne son ses mış mış miş miş açıp hafta sonu planı yapan lümpen metropol orospusu!
sen ne anlarsın?
sen anca kendini beğendiğin adama siktirebilmek için dertleniyorsun.
şimdi siz konuşmayın orospuçocukları!
biraz da mazlumlar keyiflensin...
biz de gülüyoruz...
biz kim miyiz?
kakao bahçesindeki işçi
afrikanın bir kuytusunda hiv 'li çocuk
adam gibi bir şey yesin diye çöp konteyneri seçen evsiz
ten rengi yüzünden farklı muamele gören herkes
geneleve mahkum her kadın
daha sayamadığım
her mazlum
şu an inandığı ney varsa ona şükrediyor!
sizin sikilmiş hümanizminiz yüzünden de kimse tebessüm bile edemiyor!
sen bir rus askeri tarafından kızına gözlerinin önünde tecavüz edilmesinden ne anlarsın koduğum dümbüğü!
yeni güne son ses mış mış miş miş açıp hafta sonu planı yapan lümpen metropol orospusu!
sen ne anlarsın?
sen anca kendini beğendiğin adama siktirebilmek için dertleniyorsun.
şimdi siz konuşmayın orospuçocukları!
biraz da mazlumlar keyiflensin...
sevinmedim ama üzülmedim de. sadece cezayir soykırımı diyorum ve susuyorum.
Piçliktir. Onlarda senin gibi insan, senin gibi canı var.
Patlasinlar amk Ortadoğu Petrolleri ni ucuza götürmek için milyon tane terör örgütü ortaya çıkardılar daha durun bunlar iyi günleri (bkz: alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste).
Oncelikle belirtmek isterim ki dunya da kimse baska birinin ac gozlulugu icin olmesin lakin bu insanin dogasina yerlesmis halde bunun temel cikis noktasi kapitalizmin sistem olarak sag cikmasidir kimse kusura bakmasin her ulke kendi cikari icin diger devletlerin basina bela olan teror orgutlerini desteklemektedir bunu yapmanin en tatli yolu kendinden olmayini kullanmaktir kamuflaj olarak ortadoguda ki cahil insanlari kullanmak teror icin bicilmis kaftan bu deginecigim nokta cok onemli neden o bolge insani o bolge insani müslüman oldugu icin kullanilmiyor zor durumda ve cahil olduklari icin kullaniliyor hayati boyunca yaşadığı tek zorlugun sevdigi kizin kendine bakmamis olmasi olan insanlarin anlayamacagi bisi bu simdi soruyorum insanlarin zor durumda ve cahil olmasi mi kotu yoksa bu durumdan kendi faydalarini arttirmak icin insanlarin bu durumlarindan faydalananlar mi hayatinizda bi kere durust olun gercegi soyleyin kendinize ha bide soyle bi cumleyle bitiriyorum yorum yapmak kenardan izleyenlerin isidir.
güncel Önemli Başlıklar