bugün
- çocukluk travmaları13
- rakının berbat bir içki olması23
- uludağ'ın kaderi13
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gecenin şarkısı15
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları16
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
her daim , 12 ay 365 gün bronz gezen enteresan bi adam.
galiba ekşisözlükte okumuştum, cem yılmazın bi esprisi vardı
"hepimiz cehenneme gidicez yanıcaz ama biri dışında, fedon, o daha fazla yanamaz."
galiba ekşisözlükte okumuştum, cem yılmazın bi esprisi vardı
"hepimiz cehenneme gidicez yanıcaz ama biri dışında, fedon, o daha fazla yanamaz."
tabakları 'çatır çatır'* kıran adam.bugün eğer kütahya porselen bu kadar büyük bir kuruluşsa ona borçludur.*
vedat okyar ile olan benzerligiyle dumura ugratan kral tavernaci.sahibi oldugu sürat teknesinin üzerine fed10 yazdirarak yaraticiligini konusturmustur.
yaz aylarinda bodrum torba da sik sik gorulen utanmadan sikilmadan yillardır guneste yanmaktan bikmayan zencimsi ak sakalli ak sacli tabak kirma ustasi.
fed10 isimli güzel bir tekneye sahip olan rum müziğin öncülerinden gelen sanatçı.
rum'elinden kopup gelen sanatçılardan.. sarar mankeni olabilirdi ama o rakı-balık olayına girdi, tabak-çanak kırdı ayrı bir yolu seçti, biz onu öyle sevdik.. heykel gibi adamdır..
kesinlikle ölmeden önce bir kere canlı canlı dinlenmesi, beraber tabak kırılması, ceket yakılması gereken, sesi muhteşem, cehennem ateşinde yanıyormuş suratı olan taverna sanatçısı.
fedon diyince slip mayo, göbek ve her mevsim bronz bir ten gelir akla. fedon budur yani dedirtir.
(bkz: slip mayo giyen erkek)
(bkz: slip mayo giyen erkek)
bir zamanlar sisli'De kundura ve canta magazasi olan kişi.
yazlarını egzozunu amansızca açtırdığı motoruyla kulakların zarında problem yaratarak geçiren fedon, harley davidson motoruyla 40 yaş üstü kokoş dul bayanlara yanık teni, beyaz keten gömleğiyle çapkın bakışlar yollar. sonrada slip mayosuyla her zaman en sevdiği iştigal olan güneşlenmek olayına geri döner. yazın kendisini torba sanat evinde canlı olarak görebilir, güneşlenmenin çok ince taktiklerini alabilirsiniz.
(bkz: cilt kanseri)
bembeyaz saçı sakalı ve bronzlaşmaktan kapkara kesilmiş derisiyle kontrast ayarı sonuna kadar açılmış bir televizyona benzeyen tabak kırıcısı.
(bkz: bidon) bu bakınızda hem isimden hem de fedon' un fiziğinden esinlenme vardır.
greek müziğin türkiyedeki en önemli temsilcisidir...
(bkz: pit10)
şu anda ortalarda gözükmeyen harika sanatçı.
fedon,fedonbir,fedoniki diye devam eden iğrenç esprilere maruz kalan bronz tenli insan.
rakı balık insanıdır çok pis alemcidir, yanakları içmekten pespembe olmuştur ve tam bir muhabbet adamıdır.
asıl adı fedo kalyoncu'dur.
duygusal fedon, sinirli fedon, esprik fedon, sevimli fedon, erotik fedon şeklindeki değişik ruh ve şekil halleri ile magazin proğramlarında arada bir boy gösteren, yaşam alanı ege ve akdeniz kıyıları olan, bir dönem orta yaş üstü kategorisinde seğirtmiş, sakallı, kavuruk tenli, şantör, tavernacı.
seveni, şarkılarını dinleyeni vardır elbet. lakin ben görmedim.
seveni, şarkılarını dinleyeni vardır elbet. lakin ben görmedim.
hafızamın kara deliklerinde dolaşan adam. ne istiyorsun fedon benden kah duş alırken kah uyku mahmurluğunda show tv'nin korkutan cıngılları gibi bir anda aklıma düşüveriyorsun. beyaz saçların, beyaz sakalın, beyaz gömleğin, beyaz pantolunun ve beyaz ayakkabılarınla tabak kırıyorsun. yeter artık, tükendim. pes ediyorum.aşığınım yamnında olamasamda...
güncel Önemli Başlıklar