bugün

boş umutların meyvesidir. zamanla o boş'luğu anlayacaktır yüz bulamayınca.

didit: oha başlık başıma. ne ara lan daha demin burda bir sürü entry vardı ya la?!
bidit: başlık taşınmış ahah. ben de entaarimi taşıdım.
merak duygusunun etkisiyle yapılabilir sonrası pişmanlıktır gerek yok böyle fevriliklere.
tam unuttum yeter amk derken gelen bi an hayatı durduran bildirimdir. Ağlayarak onaylarsiniz belki de. Eleştirmemek lazım hayatı sanal olmus ergenlerin vs diye. Çünkü bu eylem bazen yolda gördüğünde yüzünüze bakması gibi can alıcı bir olaydır.
seiyosan git ekle demişlerdir.
yeni açmıştır facebook. ben yaptım oradan biliyorum. eskiden facebooku olmayan cool insanlardandım sonra neden bilmem facebook açtım sonra eski manitaoşları ekledim. üç kişi çıkmasın ansayfada azcık kalaba olsun diye diye o da başka bir şeyden değil.
Başıma gelmiştir, bak herşeyi unuttum sensizde hayatıma devam ediyorum işte mesajı yollama çalışmasıdır.
anında reddedilmelidir.
içine oturan bişeyler vardır.
yakın zamanda "slm nbr" gibisinden basit bi selam verme eylemini, laf arasında çaktırmadan "canım" hitabı sıkıştırmaca takip edebilir. o canım deme aşamasında kıvranışlar çok yapmacık ve komiktir. en az rüyamda seni gördüm söylemi kadar komiktir hatta.
Fonda Sezen Aksu'dan Geri dön şarkısının çaldığı durum.
burda kalmayacak olan eylemdir. ekleme talebi yollayıp 1 saat sonra geri alanlarda mevcuttur. hayatı boyunca aklı hep sonradan başına gelmiştir. sevgiliyken kıymetinizi bilemez ayrılır sonra aklı başına gelir aramaya başlar, talebi yolladıktan sonra yaptığının yanlış olduğunu da sonradan anlar ve talebini geri alır.
siklememe talebiyle karşı karşıya bırakılması gerekendir. keşke facebookta arkadaş talebini yollayan kişiyi sikleme diye sekme olsa da gerçek gözlerine gözlerine sokulsa bunların. hem de facebook daha sevimli daha samimi olurdu.
eski sevgilisini engellemeyenlere gelebilme ihtimali olan istektir. Zira engellediyseniz böyle bir istek gelmeyecektir.
başka çaresi kalmamıştır.
başka seçeneği kalmamıştır.
başka işi kalmamıştır.
Başka somurecegi mal bulamamistir. Ya da farmville isteği gonderecektir.
Terketmiştir, önce çıkarmıştır seni hayatından velhasıl sonra takip etmek ister herhalde. ya da arkadaş kalmanın peşindedir. ama bilmez ki ne acıdır artık hayatının bir parçası olamamak. Herkes küllerinden yeniden doğdu, ben ucube oldum. yazık
Belki de her şey unutulmaya başlarken küllemiş acıları canlandırmak üzeredir. kafalar allak bullak, hayatlar alt üst olabilir neticesinde.
ayrılınca facebook'tan silmek gibi çocukça muamelelere tabi tutulmuş eski sevgilinin "kuyruk acın geçtiyse tekrar ekle madem" deme şeklidir.
yollamanın göt istediğini de bilmesi gereken eski sevgilidir.
eğer ki engelini kırabilirse ve benim ayarlarıma girip arkadaşlık isteği göndermeyi aktive ederse yapabilir.

son ikisi için de geçerli bu, kader hey hat.
reddedilendir, ne de kötü hissetmiştir kendini şimdi , aptalım ben niye ekledim ki demiştir hatta isteği kendisi geri iptal etmiştir. maldır mal.
yeni sevgilisinden ayrılmış eski sevgilidir. birde fotoğrafına falan yorum yapar.
Samimiyetinden şüphe duyulacak olandır.
"sana çogacaip bir istek göndericem" deyip gönderen eski sevgilidir.