bugün
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf13
- gecenin şarkısı17
- rakının berbat bir içki olması25
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
herkesin bal gibi bildiği ama toplumun tepkisinden korkarak dile getiremediği gerçektir.onlar bizim evlatlarımızın ahlaklarını bozuyor.
senin gibi geribeyinlileri öldürmeyip tedavi edelim diyeceğim de o kadar beyinsizsin ki çabalara yazık. (bkz: baslık sıçmak)
hayırdır, gelip afedersin sana mı hallendiler, kendiniz gibi olmayandan nefret etmekten, yaşam hakkı tanımamaktan bıkmadınız bir türlü.
edit: şu yazdığım şeye gelen eksi oylar bu ülke insanından bir halt olmayacağını tekrar kanıtlamıştır, nefretinizde boğulmanız dileği ile.
edit: şu yazdığım şeye gelen eksi oylar bu ülke insanından bir halt olmayacağını tekrar kanıtlamıştır, nefretinizde boğulmanız dileği ile.
Yaşam, çeşitlilik ve farklılıklarla güzeldir. Cinsel yönelimi nedeniyle birini öldürmek istemek, en basit tabiriyle benim için trajedidir ve yansıtma kullanılarak kendi cinsel fantezilerini yaşayan bir kişiye, toplumdan ve çevresinden dolayı yaşayamayan kişinin duyduğu nefrettir. Aşk ve sevgi her bedende ve cinsiyette güzeldir, parola her zaman sevgi olmalıdır. Yoğun nefret yaşayan kimselerin büyük çoğunluğu latent (gizil) eşcinsellerdir. Eşcinsellik ayıplanacak bir şey değildir. Sevmekten korkmayın.
Savcıların incelemesi gerektiğini düşündüğüm uludağ sözlük başlığı.
Not: ispiyon ya da suç duyurusu değildir. (yerseniz artık! (cidden değil))
Not: ispiyon ya da suç duyurusu değildir. (yerseniz artık! (cidden değil))
trolluk yapacagim diye rezil ve pespaye bir hale geliyorsunuz! insan hayati soz konusu ile trolluk derdine dusmeniz de ayri bir medeniyetsizlik!
Dünyalı dostum, eskiden eşcinsellik ingiltere'de suçtu ve ölümle cezalandırılıyordu. Daha sonra bu suçu hapis cezasına dönüştürdüler. Sonra para cezasına çevirdiler. en sonunda suç olmaktan çıkardılar.
Normalde bunların genlerinin çoktan elenmesi gerekiyordu. Sonuçta üreyemiyorlar ve öldürülüyorlardı. Ama neden halen varlar? Eşcinselliği ben de anlayamıyorum ama bunlar var. Yani dostum, dünya senin dediğini denedi ama bir sonuca ulaşılamadı.
Normalde bunların genlerinin çoktan elenmesi gerekiyordu. Sonuçta üreyemiyorlar ve öldürülüyorlardı. Ama neden halen varlar? Eşcinselliği ben de anlayamıyorum ama bunlar var. Yani dostum, dünya senin dediğini denedi ama bir sonuca ulaşılamadı.
Ufak atta civcivler yesin dediğim başlık.
Yav he he.
Nefretinizde boğulun.
Yav he he.
Nefretinizde boğulun.
herkesi öldür öldür nereye kadar .
femboy seks kölesi olarak kullanalım. evet.
Herkes saygı duymalı. Ancak çocuklar etkilendiği için alenileştirilip insanlara empoze edilmesine karşıyım.
Bilhassa mecliste bunu chp iyi parti milletvekilleri destekliyor.
Bilhassa mecliste bunu chp iyi parti milletvekilleri destekliyor.
(bkz: rebel12)
Gençleri ve çocukları çok düşünüyorsan ülkenin eğitimini, iş durumunu filan tartış. Birilerinin yapay gündem ve ahlaki panik oluşturmak için sürekli ön plana çıkarttıkları lgbt'yi öne sürmek ancak gençlerin dertlerinin üstünü kapamak olur.
Gençleri ve çocukları çok düşünüyorsan ülkenin eğitimini, iş durumunu filan tartış. Birilerinin yapay gündem ve ahlaki panik oluşturmak için sürekli ön plana çıkarttıkları lgbt'yi öne sürmek ancak gençlerin dertlerinin üstünü kapamak olur.
güncel Önemli Başlıklar