bugün
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin18
- dubai çikolatası45
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu16
- gecenin şarkısı11
- liseden sonra günyüzü görmemek17
- dinsiz olmak15
- herkesin atatürkçü olması23
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması31
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı26
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
Ermeni işgali Altındaki Dağlık Karabağ topraklarında bulunan Ağdam Camisi, tahrip edilmek bir yana, Ermeni yerleşimciler tarafından ahır haline getirildi.
görsel
Allahın mescidlerinde Onun adının anılmasına engel olan ve onların harap olmasına çalışandan daha zalim kim vardır! Aslında bunların oralara ancak korkarak girmeleri gerekir. (Başka türlü girmeye hakları yoktur.) Bunlar için dünyada rezillik, ahirette de büyük azap vardır. BAKARA 114.
görsel
Allahın mescidlerinde Onun adının anılmasına engel olan ve onların harap olmasına çalışandan daha zalim kim vardır! Aslında bunların oralara ancak korkarak girmeleri gerekir. (Başka türlü girmeye hakları yoktur.) Bunlar için dünyada rezillik, ahirette de büyük azap vardır. BAKARA 114.
türklerin içinde de kiliselere yeterince saygı göstermeyen insanlar olduğunu düşünecek olursak normal hadisedir.
edit1: bu ülkede farklı inanışlara saygı gösterilmediğinden emindim de eksilemelere baktığımda farklı düşünceye de tahammül kalmadığını gördüm. kendinden başkasını tanımayan insanlar yabancısı oldukları dünyadan nefret etmesi doğal halbuki, şaşılacak birşey yok yani.
edit2: ermenilerin yaptığı davranışın yanlış olduğunu söyleme gereği olduğunu düşünmemiştim ama mal çok belirtmekte yarar var.
edit1: bu ülkede farklı inanışlara saygı gösterilmediğinden emindim de eksilemelere baktığımda farklı düşünceye de tahammül kalmadığını gördüm. kendinden başkasını tanımayan insanlar yabancısı oldukları dünyadan nefret etmesi doğal halbuki, şaşılacak birşey yok yani.
edit2: ermenilerin yaptığı davranışın yanlış olduğunu söyleme gereği olduğunu düşünmemiştim ama mal çok belirtmekte yarar var.
orospu çocukluğudur. bir müslüman kiliseyi bu hale getirse* bütün dünya tepesine çöker. hani görelim tepkileri.
savaş sebebidir.
yıllar yılı azerilere yaptıklarının üzerine böyle bişey yapmış olmaları tuzu biberidir. nota vermekle falan uğraşılmamalı direk bodoslama girilmelidir.
yıllar yılı azerilere yaptıklarının üzerine böyle bişey yapmış olmaları tuzu biberidir. nota vermekle falan uğraşılmamalı direk bodoslama girilmelidir.
ahırdan cami olmayacağına göre pek de abartılacak bir mesele değildir.
şerefsizlik ve orospu çocukluğunun kanıtıdır. bu sadece cami için geçerli değildir. kilise, sinagog vs. ibadet yerleri için de geçerlidir. her kimsen ya da hangi dine inanıyorsan her dine saygı göstermek zorundasın.
dine saygısızlıktır. tanrının evi kabul edilen herhangi bir yerin ahır olarak kullanılmasından farklı değildir. ikisi de kötü zihniyettir.
http://www.turkmedya.com/..._olarak_kullaniliyor.html
http://www.hristiyangazet...ahir-olarak-kullaniliyor/
http://www.turkmedya.com/..._olarak_kullaniliyor.html
http://www.hristiyangazet...ahir-olarak-kullaniliyor/
hemen karşılığında akpli dindar allahtan korkan başbakanımızın van gölündeki kiliseyi restore etmesi ve ibadet hakkı vermesi ile tatlıya bağlanmıştır...
nasıl ya mı?
öyle işte...
nasıl ya mı?
öyle işte...
onlar camiyi ahır yapar bizim saf hükümetimiz 5 milyon dolar verip akdamar klisesini restore ettirir. solcu basın ise şak şak şak alkışlar ama aynı solcu basın ahır yapılan cami için ''görmedim, duymadım, bilmiyorum'' der.
biz türklerin kuladığı bir söz var birisine kızdığımızı göstermek için ermeni dölü derler. bunlar ermenidir, her şey beklenir bunlardan.
her ne kadar ateist olsam da, bu gibi hareketleri tasvip etmiyorum. klasik "ermeni şerefsizliği" bunun adı.
hepimiz ermeniyiz diyen türklere, kapak yapan ermeni olayı.
uludağ sözlük hümanistleri'nin görmezden geleceği durumdur.
öncelikle çok büyük bir saygısızlıktır. ayrıca bunun müslümanlıkla hıristiyanlıkla ya da başka bir dinle ilgisi yoktur. kendini bilen insan böyle bir rezilliği yapmaz. cami kilise sinagog ya da tapınak sonuçta kutsal kabul edilen ibadet yerlerine böyle saygısızca hakaret eden bir insan veya toplum kesinlikle insanlıktan nasibini almamıştır. ermeniler de böyle yaparak* ne olduklarını bir kez daha ispatlamışlardır.
birde bunlar şimdi soykırım falan diyorlar insan hakları diyorlar özgürlük diyorlar dimi?
hehe öyle...
biz yapsak türkiye din katili diye bütün avrupaya yayarlar
ama suç onlarda değil bizim bürokratlarımız obama dan emir alıp gelip suriyeye iran a ikaz verecek kadar müslüman oldukları için buna
tepki göstermelerini beklemek aptallık olur..
hehe öyle...
biz yapsak türkiye din katili diye bütün avrupaya yayarlar
ama suç onlarda değil bizim bürokratlarımız obama dan emir alıp gelip suriyeye iran a ikaz verecek kadar müslüman oldukları için buna
tepki göstermelerini beklemek aptallık olur..
güzel veya tarihi açıdan değerli bir yapının korunmaması yönetimin mallığı ve halkın cahilliğidir. ancak camilere kiliselere kutsallık yüklemek de bir o kadar manasızdır. camiyi kullanan, ibadetini orada gerçekleştiren birileri varsa o yapının elbetteki manevi bir değeri vardır fakat kullanılmayan herhangi bir yapının başka bir amaçla kullanılmasını "dine saygısızlık" diye yorumlamak da bokunu çıkartmaktır. hele ki islam gibi özellikle kutsal arzedilip puta dönüştürülebilecek herhangi bir cismi bile yasaklayan bir din için iyice saçmadır. detayları verilmemiş, koşulları bilinmeyen bir durumu eleştirmek mantığa sığmaz.
haberin detayını bilmiyorum ancak, o bölgede o camiyi kullanacak müslümanlar yok ise eskiden cami olarak kullanılan o yapının şu an ne amaçla kullanıldığının bir önemi yoktur. yok eğer müslümanlar var ama ibadet edecek camileri olmadığı halde bu cami ahıra çevrilmişse bu tamamen o insanlara zulümdür ve insanlık ayıbıdır. ihtiyaç yok fakat o cami tarihi veya estetik açıdan değer taşıyorsa da zaten kendi salaklıklarıdır.
haberin detayını bilmiyorum ancak, o bölgede o camiyi kullanacak müslümanlar yok ise eskiden cami olarak kullanılan o yapının şu an ne amaçla kullanıldığının bir önemi yoktur. yok eğer müslümanlar var ama ibadet edecek camileri olmadığı halde bu cami ahıra çevrilmişse bu tamamen o insanlara zulümdür ve insanlık ayıbıdır. ihtiyaç yok fakat o cami tarihi veya estetik açıdan değer taşıyorsa da zaten kendi salaklıklarıdır.
hepimiz ermeniyizci dalyarakların çok hoşuna gitmiştir.
hepiniz ermenisiniz, hadi yalaşın.
hepiniz ermenisiniz, hadi yalaşın.
zamanında mustafa kemal paşa efendi aynısını istanbul da yapmıştı size daha kötüsü söylesem kulaklarınız inanmaz Deri deposu ahır yapılmış hatta camii yi yıkıp yerine pavyon yapmışlar sirkecide.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar