bugün

Geçen sosyal bi ortamda bizim bayan arkadaşa uzattı bana vermedi..normalde zerre umurumda değil ama kendimi kızlara nefessiz yürüyen bi abazan gibi hissettim. Kız da yırtmaçlı falan seksi giyinmiş
Genel görgü kuralları gereği bir kadın ile selamlaşılırken öncelikle ondan el uzatması beklenir, uzatmaz ise uzatılmaz.
Zaten öyle oldu abi, yan yana idik yanımdakine uzattı bana uzatmadı .. Ben de uzatmadım tabi .. böyle uber efendi takılan şahsıma abaza imaları yapılması beni şaşırtıyor doğrusu, 1 2 sinir hareketi oldu ama uzun gider neyse .
kibir ve medeniyetsizlik alametidir.

göt verir,
sakso çeker,
yüzüne fışkırtır,
hpv ve aids i ile mutlu mesut yaşar,
ama asla el vermez.

zinhar edebe aykırıdır.
Valla çok mecbur olmadıkça tokalaşmam tokalaşırsam da yıkarım kolonya vs dökerim. insanları görüyoruz ellerine hapşırıyorlar burunlarını elliyorlar ve bunu gayet normal gibi yapıyorlar sonra medeni olup tokalaşmak istiyorlar öyk. Pandemide ne güzel bitmişti amk teması.
Ben genelde tanışırken direkt kafa atıyorum.
Şimdi düşünsenize ismetin tırnakları gibi bir elle tokalaştığını.

Kız haklı kendince.
Bik bik gibi ultra kezolar için diyim, mevzu iplenmemek el sıkışma değil. Kimseyle tokalaşmasa bişey yok zaten.

Biz o it kezbanın çalıştığı kuruma 45k veriyoruz her ay. Adam olacak küçük sıçırtma.. her tarafı açık bize artistlik yapıyo, küçük dişi enik.
Bogey gibi modellerle el sıkışmıyorsa akıllı kızmış takdir ettim. Fikrimi hedef almadan yazdım diye ultra kezo ilan ediliyorsam ve şirketine 45000 verildiği için zorla el sıkışılması gerektiği düşünülüyorsa zaten o adamın eli sıkılmaz.
Bak hala kezoluk peşinde. Mevzu el sıkışmak değil anlamamak ta direnme.. mevzu sallamamzlık ve .. Ben de normalde senin gibi kadınlara suratına da bakmıyorum rahat ol.. o dişi enikle de mecburiyetten..
Bogeysu sen kompleks yaptın diye niye genele sallıyorsun olm ben sana mı yazdım? Ben başlığa ortalama bişey yazdım. Sen milletin suratına baksan nolur bakmasan nolur 2 saattir şurda kız el vermedi diye ağlıyorsun.
1 ağlamıyorum öfkemi kusuyorum, defol git uğraşma benle tro mudur kar mıdır nedir.. şu cevap bile gereksiz sana neyse .
Bugün elimi versem yarın kolumu kaptırırım demiştir, sana aşık olmaktan korkmuş bence karşim boşuna üzüyorsun kendini..
Hanımefendinin yaptığı kabalık olmuş.

Kendi adıma tokalaşmayı hiç sevmem, ben elimi uzatmadan elini uzatan herifleri de sevmem.
Kadın elini uzatmadan erkek uzatmamali zaten normali de bu. Kimse kimseyle tokalaşmak mecburiyetinde kalmamalı . Karsimizdakini rencide etmemek için tokalaşmak zorunda kalıyoruz bu da hiç hoş değil.
Bi kerede aşırı dindar birine ben el uzatmıştım ama tutmamıştı, allam yerin dibine girdiydim, halbuki diğer kızlarla tokalaştı yani, ben ne alaka olmuştum, açığım diyeydi galiba ama mantıken kapalı kızında elini sıkmamalıydı, ünideydik, allam ne saçma ortamdı ya.
El vermiyorsa kol isteyin * ıyk kendimden soğudum *
Gündemdeki Haberler