bugün
- suriyenin türkiyeden vize ücreti istemesi12
- youssef en nesyri13
- ona bir şey söyle20
- şair sevgili11
- imamoğlu'nun ketenpereye getirilmesi14
- kendini üstün akıl gören hadsizler13
- kadınların 30'dan sonra patatese dönmesi12
- gsli oyuncuların kendilerini 15 kez yere atması20
- kia sportage vs renault austral15
- 0 0 79
- okunan kitaplar14
- normal sözlük süperse siktirin gidin23
- sabah namazı ne zaman kılınır12
- koala bu akşam ne 7 acabası12
- küresel ıkınma17
- temenujka11
- aykolik'in kökeni14
- 21 şubat 2025 eyüpspor beşiktaş maçı9
- evlenmekten korkan erkek16
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- uludağ sözlük 2025 hataları17
- hiç arabanızın arka koltuğunda oturdunuz mu9
- kent lokantalarının belediyeyi zarar ettirmesi18
- herkese mavi boncuk dağıtan insan14
- gaziantep10
- ramazanda içki içmek11
- 41 yaşında eline kız eli değmemiş adam13
- sözlük mehdisi12
- zam oranının enflasyonun altında kalması10
- kar yağışı19
- erdoğan'ın konuşmasını alkışlattıran kişi16
- normal sözlük26
- marlboro touch gray23
- 21 ocak 2025 bolu kartalkaya otel yangını14
- ellerim bos gonlum hos'un dünya'ya olan nefreti8
- şırfıntı gibi marketten ped alan kız8
- 2011 süper kupa finalinin hala oynatılmamış olması9
- gecenin şarkısı12
- balığın yanına bulgur pilavı12
- 24 şubat 2025 galatasaray fenerbahçe maçı14
- normal sözlükte çok sıcak karşılanmak10
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- günahların takımı galatasaray9
- okan buruk13
- ekşi sözlükten düşürdüğüm 45lik çıtır kadın10
- true nickli yazar8
- yıllardır ingilizce öğretemeyen öretmen26
- normal sözlükteki kızları ayartıp buraya getirmek9
- 20 şubat 2025 galatasaray az alkmaar maçı55
- fenerbahçe'nin yine ülke puanını sırtlaması19
malum sözlükte görüp, hoşuma gidip alıntıladığım başlık.
neyse.
bir arkadaşımdan ateş istediğimizde, önce çakmağın yok mu diye serzenişte bulunur(olsa zaten niye isteyeyim yavşak), çakmağı ben yakayım diye istediniz asla vermez kendisi yakar ve çakmağı en fazla 1 saniye yakar söndürür, yaktın yaktın yakamadın bi daha yakmaz. diyelim ki birinci seferde yakamadın, ya onun pis çenesini çekmek için 2. kez yakmasını isteyeceksin ya da içmeyeceksin. 2. kez çakmağı yakmasını istediğinde o derece çirkinleşiyor.
neyse.
bir arkadaşımdan ateş istediğimizde, önce çakmağın yok mu diye serzenişte bulunur(olsa zaten niye isteyeyim yavşak), çakmağı ben yakayım diye istediniz asla vermez kendisi yakar ve çakmağı en fazla 1 saniye yakar söndürür, yaktın yaktın yakamadın bi daha yakmaz. diyelim ki birinci seferde yakamadın, ya onun pis çenesini çekmek için 2. kez yakmasını isteyeceksin ya da içmeyeceksin. 2. kez çakmağı yakmasını istediğinde o derece çirkinleşiyor.
Ekşi de çok rağbet gören bir başlık.
Ben bir tanesini röportajda okumuştum.
Sakıp sabancı "rahmi bey(rahmi koç) bizim eve geldiğinde kapının önünde falan fazladan ışık varsa kapatırdı. Evet bizim ev." falan demişti kim bilir kendi evinde nasıldır
Koskoca koç ailesinden bahsediyoruz.
Ben bir tanesini röportajda okumuştum.
Sakıp sabancı "rahmi bey(rahmi koç) bizim eve geldiğinde kapının önünde falan fazladan ışık varsa kapatırdı. Evet bizim ev." falan demişti kim bilir kendi evinde nasıldır
Koskoca koç ailesinden bahsediyoruz.
isimleri anonim değilmiydi ya.
Amcam uzun yolculuk da “yemek istemesinler” diye “araba durursa bir daha çalıştıramayız” diyerekten 8 saat molasız yolculuk ettirmiş yengeme...
Küçük kardeşim. Tam bir cimrilik abidesi.
Dün misafirlerin getirdiği çikolatayı bize vermemek için "küçük kuzenime hediye edeceğim" yalanını uydurdu. Ağlamak istiyorum.. ¤
Dün misafirlerin getirdiği çikolatayı bize vermemek için "küçük kuzenime hediye edeceğim" yalanını uydurdu. Ağlamak istiyorum.. ¤
iş yerindeki şefim Erdal abi, kendisi yemek yememek için tüm gün aç kalırdı, yemek arasına bile çıkmazdı, hâliyle 1 saat erken giderdi evine. Ne günlerdi be.
kuzeninin sana çikolata dan vermemesi gibi mi.
Babam evde su gitmesin diye işte duş alıyor ve çamaşır makinesi fazladan çalışmasın diye işyerinde çamaşırlarını yıkıyor. Fakir de değiliz hani 2 kuruşun hesabını yapacak ama babam hep böyleydi. Mesela bir sürü kaliteli tişörtler, ayakkabılar ve kaliteli pantolon, ceketleri var hiçbirini giymiyor hep benzer şeyleri giyiyor. Giymediklerini oversize olarak ben giyiyorum bazen. Mesela uyurken bütün tv kablosu, şarj hatta diş fırçamın şarjını bile fişten çekiyor. odamdan su almak için kalktım hemen arkamdan odanın ışığını falan kapatıyor hahahahahah. Annem tam tersi çok savurgandır. Bugün bir macbook’a ihtiyacım var desem yarın gidip kredi çekip alır. Gereksiz ve mantıksız bir harcama alışkanlığı var onunda.
Annem havlu peceteler ilk cıktığında kurutup bir daha kullanıyordu.
Normal peceteleri de bu size cok diye ikiye bölerdi.
Normal peceteleri de bu size cok diye ikiye bölerdi.
Gündemdeki Haberler