bugün

Hayatını kaybetmiş...Huzur içinde yatsın.
vefat etmiş.

https://x.com/bgyether/status/1896245519015723296
mekanın cennet olsun güzel insan.
Allah rahmet eylesin.
Sevdiğim bir sanatçıydı.

Sokağın tavanı kadar şarkısını çok severim.
aldırma gönül yetim kaldı.

allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın.
ışıklar içinde uyusun. allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. iyi bir sanatçıydı.
Güzel günler yetim kaldı. Dik duruşlu, mütevazi güzel bir insandı. Şarkıları da çok içli söylerdi. Hep sevgi ve saygıyla hatırlanacak.
Huzur içinde yatsın.
usta sanatçıydı. ruhu şad olsun.
bugün 75 yaşında vefat etmiştir.
Işıklar içinde uyu güzel insan..
aldırma gönül çalıyor aldırmamak elde değil.
Hasretinle yandı gönlüm kadar iyi şarkı söylenmedi daha. Are.
Sevenlerinin başı sağ olsun.
az dinlemedik zamanında.

allah rahmet etsin.
Belki daha önce yazmisimdir.. Ünlü birisini görünce yanına giden iletişim kurmaya çalışan biri degilim. Ama onu gördüğümde konserlerde çığlık atan kizlara dönmüştüm..ricami kırmadı. Kahvemi içti ve mutevaziligiyle beni mahcup etti..Bize çok şey verdin.. huzurla uyu.
Ölmesine şok oldum. Huzur içinde yatsın.
vefat etmesine üzüldüm. içim parçalandı.
Allah rahmet eylesin. Şarkıları nesiller boyunca dinlenmiş önemli bir sanatçıydı. Halk arasında kalıcı olabilme özelliğine sahip şarkılarının yanında, toplumsalcı özelliği ile de tanınmaktaydı. Yani tüketimi ve gösterişi ön plana çıkartan popüler kültürün değil, toplumun duygularını ve sorunlarını yansıtan bir müzik anlayışını benimsemiştir. Bizzat toplumsal muhalefetin temsilcisi olarak kendini tanımlayan sanatçı, pek çok şarkıcının oyuncunun koşarak gideceği Erdoğan'ın kahvaltı teklifini ise 2013 yılında ret etmişti. Toplumun değerleri ile çelişmeden muhalefet yapılabileceğini göstermesi ise ayrı bir başarısı olmuştur. Duruşu, sanatı ve halkın sorunlarını kapsayan şarkılarıyla toplum için önemli bir değer olmuştur.
çok büyük bir ses çok büyük bir halk sanatçısıydı. mekanı cennet olsun.
hızlı hızlı gitti yolcu...
Bu mezarda bir garip var.
Görüşlerimiz birbirine çok uymasa da, şarkılarını pek severdim. Mekanı cennet olsun.