bence bunlardan birisi parası olan kişilerin daha çok eş(kadın) alması.
Her ay çocuk yardımı ciddi bir meblağ yapılsın. Bizim ülkenin nüfusu iki senede 140 milyon
Hopidik hopidik tavsan gibi sevisip doğurmak hunharca, korunmadan .
Aklima suan bu geldi.
Truenun evlenmesi 45 yılın birikmişi var.
siyasal iktidar değişimi.
Bu gibi sorunlarda çözümün sözlükte değil yatakta aranması gerektiğini düşünüyorum.
O zaman yat döşşeğede , hemcinsinle zikişmeyi bırak be abi.
suriye'lilere sormak lazım. türkiye'ye 2x gelip 8x oldu adamlar.
Halka güven, düşmana korku veren iktidar. Yani hükümet kesinlikle değişmeli. Yoksa bana da torun yok. Dua edin bitsin artık bu kabus.
Çarpışma aplikasyonu .... ama devlet eliyle..
Erdoğan’ı iktidardan göndermek.
Adamları besleyin. Aç adamın uckurunun ayarı kaçar.

Aç zebil gezen adam çocuk peşine mi düşsün.
Geleceğini garanti altına alamamış, ekonomik sorunları çözememis toplumda nüfus artışını sağlanamaz.Ayrica artık bizim toplum köyde yaşayan bir nüfus değil.Kentlesen toplum doğal olarak sekülerlesiyor ve bireysellesiyor.bu faktörün yanında, eğitim süresinin de uzaması da evlilik yaşını daha ileri yaşlara atıyor ya da bekar yaşamayı seçen insan sayısı artıyor. Yani ekonominin kötü olmasının ve sosyolojik dönüşümün bir sonucu. Tabii şu anda evlilik maliyeti de ortalama 500.000 lirayı buluyor
Menuet i bir an önce evlendirmek.
3 tane yapar o.
daha da düşürün amk. bu millet siyasetçilere hizmetkar yetiştirmek zorunda değil.
tehdit olan unsur bu değil. bu yaşanırken toplumun içine başka milletlerden 10 milyon kişi sokmak. bunların doğum oranlarının 5-6 olduğunu bilmek ve daha fazla doğursunlar her türlü ihtiyaçları karşılansın diye hastaneleri, eczaneleri doya doya kullanmalarını sağlamak.

samimi söylüyorum. düşman işgal etmiş olsaydı ve türk milletini azınlığa düşürmeyi hedefleseydi bu süreç aklına gelmez, gelse de yönetemez, kabul ettiremezdi.

onu da geçtim, savaş da yok şimdi ortada. şikayet ettikleri adam da çekti gitti. geri dönün? yok, buradayız.

vaay amk. bak sen. hikayeye bak. türk düşmanları, emperyalistler bundan başka ne ister?
mültecilere tanın imkan ve olanaraklar bu milletin vatandaşına tanınmadığı için bu konuda hakkında insanın konuşası bile gelmiyor.. adamlar tavşan gibi ürüyor..
ver true'ya yetkiyi. gör nüfus patlamasını.
Bana sakın bu konuda birşey söylemeyin. Sözlükteki bekarlari evlendirin bir an evvel.
Millet aç aç. Bi true aç değil.
Poşet kullanımı acilen yasaklanmali. Lol.