bugün

devletinin ona sunduğu okusun adam olsun diye verdiği bursu içkiye yatıran vicdansızdır. evet.
haydan gelen huya gider, tefecinin parası ya kumara ya karıya bilemedin içkiye gider dediğim durum.

edit: tefeciden alınan para manasında
devletten aldığı krediyi biriktirip okul bitince hacca gidecek olan oytunkarana yok mu bi alkış.
Hiç mi düşünmedun sen ?
Oyunu hem akepe ye vermiş hem içki içmiş öğrencidir. Üstüne bide karıya gitmiştir oyşşş.
eger kyk kredisi ise sonuna kadar hakkıdır. sonuçta kendi ödeyecek yani kendi parasını harcıyor. kimsenin parasını neye harcadığı da bizi germez ne yazık ki.
Devlet o 400 lirayı sike sike geri alacağı için istediğini yapabilecek öğrencidir. Isterse sobada yakar aq.
belki içmeyince derslerine odaklanamıyor ve başarılı olamıyordur. dolayısıyla bu insan eğitimi için bu parayı dolaylı yoldan kullanıyor. ne yani içmesin derslerden kalsın mı?

ayrıca sınav zamanı devletin tüm öğrencilere alkol bütçesi vermesi lazım. meclis bunu oylasın şüphesiz demokrasinin gereği budur.
Böyle devlete böyle harcama tatlım.
bizim verdiğimiz vergilerle kendine saray yaptıranlar , ayakkabı kutularında sıfırlayanlar, bize verdikleri 400 liranın nere gittiğini sorguluyolar , hassiktir.
400 tl yi alırken guzel gerı verırken etınden et koparılırmıs gıbı hıssetmek te hos tabi.
"Eşya fiyat endeksine göre faiziyle geri ödemiyor mu zaten istediğine harcasın" dedirten başlık.
ek kaynak için yalandan saz kursuna gider. *
En az 200 tlsini yine devlete vermiş kişi.
derdin ne yavrum senin , adam olsana , 400 tl içkiye vermek ne demek lan, akıllı , adam ol ,hayvan.
benim o. Okumak için değil dertlerimi unutup yarına insan gibi başlamam için devletin bana ödediği borçtur o. Bonus: madem içkiye yatırmamı istemiyordun o zaman bir ufak jack 79 tl bir paket winston 9 tl olmasaydı. Şimdi çek git burdan aurelius!
gerizekkalı, aptal, galatasaraylıdır, izmirlidir.
devlette zaten o parayı içkiden sigaradan aldığı vergiyle bize veriyor.
Yalniz okul bitince odemek zorunda oldugundan devletin verdigi para olmuyor. Devlet para mi verirmiski?
Uzatmak istemiyorum, para Ailenin cebinden cikmis oluyor.

Bu da ne beni ilgilendirir ne de sizi
Kredi değil burs olsa da kimseyi ilgilendirmeyecek olaydır. Asıl devlet kendi kaynaklarını haksızca kullananlara karışsın. Yolsuzlukları çözsün.
alkolden aldığı vergiler ile imam maaşı ödeyen devletten alıyordur o 400 lirayı.
milletvekilleri denizden hortumla çekerken, öğrenciye bir damla düşmesi mi dert oldu?
ödeyeceğim 22.800 liranın efkarıyla içiyorum.
benim bu cümleden anladığım öğrencinin 400 tl lik içkiyi yatırım aracı olarak kulanması. bu meyve suyu olabilir, pekmez olabilir, alkol olabilir. sonuçta başınd ayatırım geçiyorsa ortada bir kar güdüsü vardır.
oysa doğru başlık yatıran değil harcayan olacak.
trt 4 açık anti-örgün bir düşünce sadece bu.
muhterem tekke ve zaviyeler.
devletin 4 yıl sonunda 18.000 tl'yi öyle ya da böyle alacağını düşünerek ne paraymış be muhabbeti yapıp o parayla içen öğrencidir, benimdir.