bugün
- erdoğan firavun mu musa mı13
- geri dönüşü olmayan şeyler26
- evli yazarların sözlükteki amacı sevişmektir9
- ali koç8
- sözlük yazarlarının vajinal doğuma bakışı39
- anın görüntüsü14
- fotokopici bi erkek10
- chatcpt yle sohbet etmek15
- sözlük kızını hamile bırakmak8
- eski ulu prensesi11
- fenerbahçe taraftarı11
- sözlük yazarlarının suçları13
- birlikte iyi giden şeyler9
- tayyip kaybederse ne olur25
- 20 nisan 2025 fenerbahçe kayserispor maçı35
- saç beyazlaması11
- recep tayyip erdoğan14
- arkadaşlar gelin bamya yiyelim15
- küresel ıkınma24
- aferin ilacı kaç saatte bir içilir15
- evli kadını hamile bırakmak10
- sonuna kadar umudunu yitirmeyen insan14
- kıymalı makarna soğanlı mı olur soğansız mı16
- kıbrıs ı verip kurtulalım diyen kemalistler8
- kuzey kıbrıs taki hainler21
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü11
- ekonomi kısa süre içinde düzelecek13
- ülkemde mini etekli kadın görmek istemiyorum20
- sana karşı dürüst olacağım8
- sadece sakso çektirmek milli olmaktan sayılır mı11
- özelde görüşülen yazar sayısı10
- ali rıza efendi atatürk ün babası değildir21
- mehmet öz12
- 18 nisan 2025 galatasaray bodrumspor maçı13
- yazarların canlı gördüğü ünlü kişiler14
- sözlükten bıkmak8
- sevgiliyle banyoda şakalaşmak10
- yeni flört döneminde nasıl olunmalı15
- kitap okuyanların boş beleş tipler olması9
- akp den önce eğonomi çeh eyiydi yğenim11
- arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl22
- özgür özel8
- sözlük yazarları öpüşüp barışıyor etkinliği13
- kanal istanbul10

entry'ler (380)
devletin 4 yıl sonunda 18.000 tl'yi öyle ya da böyle alacağını düşünerek ne paraymış be muhabbeti yapıp o parayla içen öğrencidir, benimdir.
zor bir ders olduğu her öğrenciden duyulmuştur. hele ki ilkokuldan sonra sayısal derslerle alakası olmayan öğrenciler için ızdıraptır. altı üstü okul öncesi öğretmenliği okuyoruz anatomi nedir hoca dedirtmiştir.
(bkz: liseyi özlemek)
bazı yerlerin değeri sonradan veya uzakken anlaşılırmış ya. burası da o hesap işte. şehirden 1 ay uzak kalınca pek bir eksiklik hissetmezsin ama o 1 aydan sonra özlemeye başlarsın havasından mıdır yemeklerinden midir bilmem.
hatay. künefe yiyek mi?
ülkenin %99'u müslüman denilir lakin bu başlık hayata geçirilmek istenilse bu müslümanların bir kısmı kendini %1'lik kısma dahil edecektir.
18 Şubatta 4. sezonu başlayacak olan, insanları "ragnar lothbrok'un askerleriyiz." nidalarıyla o günü hasretle bekleten dizidir.
'eksik bir şey mi var' dinleyip koşup geldim buralara yeniden.
rehberlik.osym.gov.tr idir. puandan ziyade sıralamanın umursanması tavsiye edilir.
benim boyumun 1,75 olmasının sana ne yararı ve zararı var dedirtmiştir. kendinden kısa olanlara giydirenler "benim bi boyum var başka da bir boka sahip değilim" diyebiliyorsa he deyip geçilmelidir.
taiwanlıların krallıkların çoğunda hakimiyet sağladığı ve krallık savaşında egodan mı bilinmez türklerin çinli ve taiwanlılara karşı savaşması gerekirken birbirlerine saldırıp krallığa bahsettiğim ülkelerden birinin hakimiyet sağlamasıyla sonuçlanır. (oyun sabır ve biraz da para içerir, para olmazsa çöp niyetine kullanılırsın genelde.)
memleketim hataydır. istiladan öte şehre resmen tecavüz etmişlerdir.
Indila - Ego.
bakalım artık.
anadolu gfb grubundaki vatandaşlardan beklenen pankarttır.
kesinlikle dost meyveli yoğurttur. seftali-kayısı tavsiye edilir.
(bkz: hepinizin amk bana bir şey olmasın) diyendir.
biz ne yaptık ki lan dedirtmiştir.
Her yere "Müslümanlar yılbaşı kutlamaz, ya müslüman olun ya da hristiyan!" gibi afişler asan müslüman görünümlü insanlar bu düşünceyi destekleyen bazı milletvekillerinin olduğunu söyleyerek kendini savunmaya çalışıp TBMM'nin 2 haftalık uzunca bir tatile girdiğinden, milletvekillerinin seçmenlerine yollayacağı yılbaşı kart ve sms'lerinin masrafının meclis tarafından ve haliyle halkın ödemiş olduğu vergiler tarafından karşılanacağından habersiz amansız bir mücadeleye giriyorlar fakat bu olanlara tepki göstermeyip "ben müslümanım" demekten öteye gidemiyorlar.
alttaki onekio'ya bir türk kahvesi yapar mısın?