bugün

çekimlerinin on saat sürdüğü iddia edilen sahnedir.
yeni nesil için mastürbasyon malzemesi olacak sahnedir. nasıl ki iffet filmi senelerden beri dilden dile, hayalden hayale dolaşmıştır, söz konusu sahne de seneler boyunca birilerinin geyik muhabbeti olacak, birilerinin fantazilerini süsleyecektir.
+ölür..
rıdvan dilmen

-gol olur..
tecavüzcü coşkun
çekimleri 10 saat süren sahne diyorlar. düşünsene lan, 10 dakikada bir tekrarlasalar, saatte 6 kez arkadan yapışmış adam. 10 saatte 60 defa deniz çakır'a arkadan yanaşılmış. düşündüm de, ben 5'ten sonra sıkılırdım.
henüz göremediğimiz sahne.

ama bakın burda kafası cama sıkışmışı var;(orijinal sansürsüz)
http://www.youtube.com/wa...vH22Y&feature=related
abazanların peçetelerini hazırlayıp televizyon karşısında beklediği sahne.ne zaman çıkar bilinmez tabi.
gerçekleşmiştir.

(bkz: sikmeseler bari)
boğulur koca kafalı.
sözlükte sabırsızlıkla bekleyen bir kitle olduğunu düşündüğüm malum sahne.
yakında olması muhtemel sahne.
(bkz: bir müjde ar değil)**
elimiz sikimizde kaldı yahu! e hani! vallaha umduğumu bulamadığın dizi diye entry girmeye gidiyorum şimdi "iffet" başlığına. sanata saygı biraz, lütfen!
filmi öyle bir yarım kestilerki bütün abazalar ayaklandı.
bütün abazaların, sahnenin yarım kalmasıyla büyük hayal kırıklığına uğradığını düşündüğüm, çekimi öğlen başlayıp gece 2 ye kadar sürmüş bu 5 dakikalık sahne, rtük e göre çekildiği için, filmdeki gibi gösterileceğini hiç sanmıyorum.
arkasına geçip üç puan almak gerekir.
(bkz: müjde ar vs deniz çakır)
Tecavüzden prim yapmaktır. izleyici bir dahaki hafta deniz çakır'ın nasıl tecavüze uğradığını görmek için televizyon karşısına geçecektir, bunu bilen sevgili doğan ailesi her zaman yaptığı gibi bundan reyting alacaktır. iğrençlik budur.
mujde ar kadar güzel oynayan birinin olmadigini düşündüğüm sahne o yüz ifadesini sanki gerçekten yaşarmişçasina veren tek kadin...deniz çakirda kimmiş...
o değil de kafayı yan çeviseler çıkarlar, camda yeterli aralık var (özellikle müjde ar boşu boşuna tecavüze uğramıştır) veya biraz daha içeri uzanıp kapıyı açmak sureti ile popoyu kaportaya yaslayıp bir süre daha mücadele edebilirler. belki camı bile açabilirler az daha uğraşsalar. izlediğim kadarı ile istemem sen nereye koyarsan koy durumu var kızlarımızda hafiften.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/188906/
Fikirlerinin boktanlığından zip dosyası çaresiz kalınca yapılan güzel eylemdir.