bugün

turkiye cumhuriyetinde yasanilan cok fena bir rekabettir. pepsispor aysun kayaci ile öne gecsede cocacolaspor ise muslum gurses ve vokal grubu ile karsi ataga gecmiştir. görünen odur ki bu yaz ve önümüzdeki günler basimiz cok fena agriyacaktir.

(bkz: of ulan of)
google fight sonuçlarına göre
pepsi - 23,400,000 results
coca cola - 8,590,000 results
kristal kolanın kesinlikle içine giremeyeceği rekabet dolu bir ikilem.
ham maddesi, ozutu ayni olan iki karbondioksitli icecegin karsilastirilmasidir, olmamalidir.

hail pepsi! *
günümüzde pepsinin kazanması gereken kavga.

Yurt DIşında Özellikle Amerika'da Zaten Pepsi Coca Cola'yı Ezmektedir, Fakat Ülkemize ilk Önce Gelen Coca Cola, Her Yere, Her Şeye Reklam Vermesi Sayesinde Pepsi'ye Zamanında Üstünlüğü Kurmuş Ve Böyle ilerlemiştir.

Ancak 5-6 Senedir Ülkemizde Doldurulan Coca-Cola ların Tadlarının iğrençleşmesi, Pepsi'nin Limonlu, Mavi Renkli, Aysun Kayacı'lı kolaları ve reklamları ile yavaş yavaş hakettiği şekilde coca-cola yı ezmeye başlamıştır.
yabancı iştiraklerin, ülke pazarında ne denli etkin politikalar ile kendilerine kalıcı yerler edindiklerini anımsatan karşılaştırmadır. nasıl olurda sıradan bir içecek hayatın anlamı olabilir demekten kendimi alamamaktayım ve sadece ticari zekalarından dolayı kendilerine hazin bir saygı duymaktayım...

(bkz: go home)
(bkz: istemezük)
Bir zamanlar kola piyasasında sadece Coca Cola varmış. Cola'yı bulan, doğal olarak da şirketin patronu olan çakal, Cola'nın bugün hala açıklanmayan formülünü bir kasada saklıyormuş. Formülü kimse bilmiyormuş. Hatta en yakın arkadaşı olan sağ kolu bile. Bir gün patronla sağ kolu ciddi bir şekilde tartışmış. Patrona çok kızan adam ona bir ders vermek istemiş. Gizli formülü çalmış. Yeni bir şirket kurup adını Pepsi koymuş. Ama patron da yaman adammış. Meğer kasada kilitli tuttuğu formül eksikmiş. Çalınır diye böyle bir önlem almış. işte Coca Cola'yla Pepsi'nin arasındaki tat farkı da bundan kaynaklanıyomuş..
coca coca içerken kendimi her zman bir ayı gibi hissettim. artık pepsi içiyorum. birinin gelip öpmesini beklemeyi tercih ediyorum!
pepsi daha güzeldir kanımca.
(bkz: aynı bokun laciverdi)
tat olarak ben coca cola diyorum. pepsi bana iğrenç geliyor. zorunda kalmadıkça içeceğim bir şey değil. zararlarına falan hiç değinmeyeceğim, türkiye'de yaşıyoruz ve emin olun erken öleceğiz, yani hiç sözünü etmeye gerek yok, hangisini seviyorsanız onu için
(bkz: atın ölümü arpadan olsun)
şekerli su satarak aile geçindirenler arasına nifak tohumu sokmak. * * (bkz: kola ve gazozlara bunlar alkollü demek)
(bkz: alkolü öcü yapmak)
(bkz: cola turka içmek)
pepsinin fazla şeker oranı gözönüne alınır ise kesinlikle coca cola dır.
karıştırıp içilince vs derdi kalmayan iki içeceğin karşılaştırılmasıdır.
(bkz: anket cola)
(bkz: inci sözlük tadında başlık açmak)
dünyanın en kolay anketi ; c hiçbiri.
ikisi de iyidir ama coca cola her zaman bir adım öndedir.
(bkz: inci sözlük mü uludağ sözlük mü)
coca cola'nın, özellikle gıda denetimi konusunda henüz çok gerilerde olan ülkelerde satılan cola ürünü ile avrupa birliği ülkelerinde satılan cola ürünü arasında, içeriğindeki etken maddelerin oranı açısından -tehlikeli- bir fark olduğu söylentisi ürkütücü. ülkemizdeki durum ise hem gıda denetimi açısından hem de bahse konu oranların ab ülkeleri ile karşılaştırılması açısından flu. yani karşılaştırmalı tabloya ulaşan ve sözlükte ifşa eden sevgili yazar benden şukuyu kapar. pepsi ise hem daha az şekerli gibi geliyor, hem hakkında daha az komplo teorisi dile getiriliyor ve hem de daha mütevazi. yani nazarımda pepsi daha tercih edilebilir bir içecek. tabii ki lê cola'dan sonra.
coca-cola yoksa ayran içilir. neyi kıyaslıyorsunuz?

edit: aramızda pepsi'den bazı yetkililer var.
delikankı adam pepsi içer,daha serttir ve gazı daha geç kaçar.
pepsinin şeker oranı kıvamında tat verirken coca cola'nın şeker oranı daha azdır.

ama yinede her zaman her yerde pepsi.
her durumda pepsi coca cola'yı geçer. daha asitlidir, daha güzel bi tadı vardır, insanı daha çok rahatlatır. gel gör ki coca cola türkiye'de pazara daha erken girmiştir ve maalesef türkiye'de şu mantık geçerlidir: "önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur"
pepsi reyiz.