bugün

http://www.youtube.com/watch?v=jlG2dG8lQcI
sivilce kremidir. 'doxyl' kısmını sesli şekilde 'daksil' diye telaffuz ettiğim esnada kendi kendime ufkum iki katına çıkmıştır.

(bkz: daksil)
(bkz: sivilce kremi)
(bkz: anladın sen onu)
sivilceleri kuruttuğu iddia edilen kremdir.

çenemde çıkan sivilcelere dayanamayarak doktora gittiğimde bu ilacı yazdı bir haftadır kullanıyorum, cildi çok kurutuyor, pul pul yapıyor lakin içeride ödem şeklinde biriken dışarıya çıkmayan sivilcelerime ne gibi faydası olacak zamanla göreceğiz.

ilginç bir özelliği de; değdiği her şeyin rengini soluklaştırması. yüzümü yıkadıktan sonra sildiğim havlularımın rengini güneşten sararmışcasına açtı. hem de yıkanmış yüzümü sildiğim havluyu bu şekilde açtı, gece sürdüğüm için yatarken bulaşan t-shirtlerimi ve yastıkları saymıyorum. cilde ne yapıyordur kim bilir diye düşünmeden edemiyor insan. umarım olumlu sonuçlar alır da buraya da yazarım.
yağlı ciltlere çokta iyi gelen über sivilce kremidir.
işe yarayan tek sivilce kremi olabilir. Bazı eczacılar belirtmese de pek çoğuna göre buzdolabında saklanmalıdır.
ayaktaki bakteriyel üremeyi kontrol amaçlı tavsiye edilen bir ilaçtır.

benim doktor ayakta sivilce gördü de mi yazdı, şaşkınlık içindeyim. sivilce ilacıymış meğer. ama ayak kokusu problemimi çözdüğü için de mutesekkirim.
2. gününde yüzümü kıpkırmızı yapan ve deli gibi kaşındıran krem. ama endişeye gerek yok. hem kullanan çoğu kişide oluyomuş, hemde hafif bir yan etkiymiş. 1-2 gün ara verip tekrar kullanılırmış bu durumlarda. bugün hiç sürmedim ama kaşıntım hala devam ediyor. neyse geçer inşallah, bekliyoruz.
bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine edindiğim ve gecenin şu saatinde beni uykusuz bırakan krem. alerji oldum sözlük. çok bozuk sinirlerim, ne hale getirdi beni. artık nasıl tepki duyduysam kreme kimse benim gibi mağdur olmasın diye sözlüğe kaydoldum. hassas bir cilde ve alerjik bir bünyeye sahip olanların uzak durmasını tavsiye ediyorum. (bkz: allah belasını versin)
bunada başladım.
hadi hayırlısı.
O kadar krem kullandım sivilce için cidden en babası bu 2 haftada bile ciddi fark ediyor. Doktora falan gitmeyin direk alın yüzünüze bocalayın.
Açıldıktan 3 aydan sonra kullanılmamalı denen krem.
Ama ben kullanıyorum faydasını da görüyorum. Yalnız fazla sürüldüğünde ve kurumadan uyunduğunda çamaşır suyu etkisi gösteriyor yastık kılıfını beyazlatıyor.
Dikkat!
Faydalı bir ilaç faydasını görmüştüm.
Bugün aldik. Doktor yazmıştı lakin ben cesaret edemedim. Bugün deneyecem. Inşallah iyi sonuç alırım sözlük