bugün
- realite manipülasyonu16
- 16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı41
- anın görüntüsü21
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı10
- ssilvermist8
- özlem zengin9
- torununa köfte alamayan emekli teyzenin ağlaması15
- sözlük kızlarının meme şekilleri19
- geceye bir şarkı bırak8
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı15
- sarılıp uyumak istediğiniz yazarlar12
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi14
- gece atıştırmalık önerileri10
- mike tyson13
- queen ravenna'nın ölmesi15
- güvenmemeyi nasıl öğrendin23
- tulumba tatlısı18
- kadın aldatması erkek aldatmasıyla aynı mıdır11
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak15
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek19
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri14
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın15
- tanışmak istediğiniz yazar18
- true ve koala arasındaki cinsel gerilim13
- reis deyince akla ilk gelen24
- zafer partisi16
- bugünün bir türlü bitmemesi8
- göbek deliği estetiği10
- şehirler arası otobüs yolculuğunda bastıran çiş8
- yazarların gurur duydukları özellikleri20
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk17
- portakallı kek11
- zeynep bastık'ın beyaz külodu23
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı21
- atatürk'e düşman olanlar14
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- birlikte diyete başlayalım mı8
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- yazarların romantiklik seviyesi25
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- kanka olmak istediğiniz yazarlar12
- kadınların katlandığı eziyetler14
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey10
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
citroen in küçük aile arabası mı diyelim, bayanlara yönelik arabası mı diyelim işte öyle bir araç. compact sınıf ile mini sınıf arasında yer alan araç uygun fiyatı ve yeterli donanımı ile dikkat çekmektedir. ancak onun yerine daha ufak ve seri citroen c2 modeli veya daha üst segmentte citroen c4 modeli tercih edilebilmektedir.
bugün itibarı ile satış işlemlerinin başladığı, kısmetse bu hafta içi elime geçecek olan, bir an önce kavuşmak için sabırsızlandığım, beni toplu taşıma araçlarından bütünüyle kopartacak olan ailemizin yeni üyesi.
perşembe gününden beri keyifle kullandığımız, yeni arabamız, allah kazalardan saklasın.*
Kendi sınıfında en yeterli donanıma sahip olan 45 litre benzinle 700km yol gidebilen. Son derece sevimli rahat ve kullanması çok keyifli olan arabadır.
Elektrikli hidrolik direksiyona sahip olduğundan tek paramağınızla direksionu çevirebiliyor olmanız ise çok büyük avantajıdır.
Severek kullandığım vede uzun süre daha kullanacağımdan emin olduğum araba.
Elektrikli hidrolik direksiyona sahip olduğundan tek paramağınızla direksionu çevirebiliyor olmanız ise çok büyük avantajıdır.
Severek kullandığım vede uzun süre daha kullanacağımdan emin olduğum araba.
yeni citroen c3 %+80 lik genişleyen cam tavanı ve özel tasarımı ile öne çıkarken tüm dünya onu haydarpaşa garında çekilen tanıtım filmi ile tanıdı.
almayı düşündüğüm araba modelidir fakat fransız arabalarının dandik olması sebebi ile hala kararsızım sözlük.
ülkemizde trafikte ki muadillerine göre en az yakan arabadır.
hap gibi arabadır. tipsizdir.
dinlen dinlen kac cinsten bir oto.
kırmızı ve bordo renklerinin hiç yakışmadığı arabadır. mavi ve gri gibi renklerle gayet şirin gözükür.
füme rengi hoşuma giden araba. alayım mı lan sözlük?
Yeni kasasının içi tatmin edici şekilde geniş ve rahat. Ön yolcu koltuğu en önde iken bile dizleriniz torpidoya değmiyo. 1.4 dizelinde Ortalama yakıt tüketimi sehir içi 100 km de 4.7 dir. Tahminimce en az yakan arabadır. Gayet de seridir. Herkese tavsiye edilir.
öğrenci arabasıdır, gayet az yakması e kendine göre de bir havası olması nedeniyle üniversitede keyifle kullanılır.
tipi bi sikime benzemeyen araç. lan arkadaş o kadar büyük firmasınız, bi dizaynır alamıyor musunuz lan?
iç malzemesinin dayaniksizligini saymazsak her kuruşunu sonuna kadar hak eden araba.
Opel astradan sonra ilaç gibi gelen araba. Yemin ediyorum opel astrayi çalıştırmaya korkuyordum. Bunda deli gibi geziyorum bana misin demiyor. Yakmiyor sözünün tam karşılığı.
yukarıda bahsedildiği gibi iç malzeme kalitesi cacıktır ama az yakar orta ayarda kaçar, atik sayılabilecek bir araçtır. kullanması da zevkli sayılır.
citroen oradan.
Bir kez kullandım rahat çok kullanışlı ama biraz farklı.
Suan ki arabam. Super konforlu, rahat ve ekonomik.
memur arabasıdır. az yakar, alışmada sorun çektirmez.
Affedersiniz ama ammiyane dil ile g...tüm kadar araba. Bu kadar para verilir mi.
http://www.sahibinden.com...l-hatasiz-230202989/detay
Şu ilandaki beni benden alandir. Gercekten hem kompakt hemde şık bir araba. Fiyatida 32binbeşyuz.
Şu ilandaki beni benden alandir. Gercekten hem kompakt hemde şık bir araba. Fiyatida 32binbeşyuz.
Gotum kadar diyenler olmuş fakat bu arabanın içi tüm emsallerinden ve hatta c sınıfı bir çok araçtan geniştir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar