bugün

(img:#1460256) çay var içersen yol var gidersen.
Sözlüğün gereksiz bir maskotu anacak yalaka olduğundan seviliyor .
Çok göze çarpıyorsun yapma*
Ufaktan bir kıvılcım aldığım yazar.
Espriden anlıyor diye tahmin ediyorum. Üç evet bir de 5 kavanoz balla uğurluyorum.
Edit: (uğurlayamadı)
Edit2: şimdi merak ediyorum bu yazarı mı beni mi sevmiyorsunuz
Semtimizin kızıdır. Yürümeyi düşünen önce gelip bizden müsaade alacak.
(bkz: yürüyemeyen kaldı mı)
sürekli ev yemeği fotoğrafı paylaşmasından anladığımız kadarıyla sözlükte koca arayan ev kızı.
Bence bu yol için yürünmez, ne o öyle taşlı engebeli arazi yolu, yürümeyin yürütmeyin.
görsel
Ne güzel bir nicke sahip olan kız, çay banaa.
entelektüel ve dobra. ileride muhtemelen '' hacı sartre' nin varoluşçuluk akımına katkısına nietzsche' nin yansıması olmuş mudur ? '' muhabbetini çevireceğiz.
görsel

Ben sana Bir tencere etli ve sumaklı

Kuru dolma gönderiyorum.

Sen de sözünü tut..

( Hani o dul la, beni tanıştıracaktin ya )
şevki' dir şevkii,

şimdi hıyar clk 200 e biniyor,

laann bi çay 1,25 kuruş olurmu dediğimizde bile yüzümüze bakmıyor.

yine de severim keratayı,

her gördüğünde elime sarılır...

iyi ki varsın ,
.şevki.... ( hele bi demli çay verde içeq )
Buralar hep onun şimdi dağılın.
Harun abidir. Evet.
Kanka sende herkese yazıyon ya...
ben kadar iyi demleyeceğini sanmam... az önce bir çay demledim çaydanlık helal be! diye bağırdı. şahitlerim var.
Uyuz biri. Derhal idam edilmeli. Evet.
Bu kız da bozuldu. Önceden hanım hanımcık yazardı gakkoş bacım. Çok değiştin sen çok.
Kesinlikle rencide etmek için değil ama Aklıma hep böyle bir resim geliyor nedense.

görsel
Açık oylayıp aklımı karıştıran yazar. Tam yürücem ama Harun abi olduğu yönünde duyumlar alıyorum. Haftaya netleşir.
kendisi harun abidir yürürken bir daha düşünün.
görsel
Nickinden anladığım kadarıyla benimle aynı kaderi yaşayan yazar*. Seviyoruz.
Geçen gün Küçükpark'a çağıran yazar. Belki dedim 2 tane hatun getirmiştir, beni tanıştıracaktır falan diye gittim. Yine aynı muhabbetler; Yok Birol abi şu çocuk peşimi bırakmıyor, aman Birol abi şu lavuk bana laf atıyor. Bornova'da dövdürmediği adam kalmadı bana, en son kendisini dövcem. *
candır. cümle başında güzel çay demleyen kız var ise , yüz güzelliğine çirkinliğine bakmadan demliğin dibine kadar sohbete varım.