bugün

(bkz: mahalleni degistirmekle başlayabilirsin)
babasına sürekli mervelere gidiyorum diyen kız.
Anlamı öpücüktur.
En kötüsü veda busesidir.
En gıcık Olduğum kız ismi.
Bu güne kadar tanıdığım bütün buse ler oynaktı.
çokça transla adaş olmama sebep olan, ağlasam mı gülsem mi ikilemiyle çaresizce tebessüm ettiren canım ismimdir...
Bir gülüşü var sanırsın ki galatasaray şampiyonlar ligini almış sözlük. Böyle güzel bir gülümseme olamaz. Ya da ben çok aşığım bilemiyorum.
Lisede aşık olduğum kızın ismidir. Tabi ki geleneğimi bozmadım ve kıza açılamadım. Kıvanç Tatlıtuğum ya amk kız bana açılacak. kızla biraz daha yakınlaşalım diye diye okul bitti amk.
teklifleri reddedecek kız ismi.
sevgili olmayınca nefret edilmesi gerekmeyen kızdır. bu ne ego yavv?
bu isimde tanıdığım hatunlar genelde esmer, uzun boylu, güzel hatunlar oluyor.
hayatımı bok eden orospu çocuğunun ismi.
açık büfe isimli youtube kanalında süper laz şivesi yapan kızına dı.
hatırlatmasan olmazdı demi sayın başlık açan ? amk.
ah buse ah...
(bkz: veda busesi)
ilkokulda sinifimda olup herşeyi ile farklı ama aşk olmadığım hayran olduğum hatun hala fac. konuşuruz inanılmaz guzellesmis.
eskiden sevdiğim kızın ismi. çok çirkinleşmiştir.
görsel
Bayağıdır ortalarda görünmüyor. Bu koronalı günlerde inşallah başına bir şey gelmemiştir.

(bkz: taksim delisi cenk)
galatasarayın kızının adıdır. güzel addır.
eski dilde öpücük.
ebeveylerin bir kadına bu ismi verebilecek kadar ne yaşadıklarını hep merak ederim. yetişkin bir kadın olarak "öpücük" diye bir isimle anılmak ne demek? erkek adama gaylord diye isim vermek gibi bir şey.
ilk sevdiğim kızın ismi gerçekten o günleri hatırlıyorum çok küçüğüm bizim sınıfın en güzel kızıydı buse tabi bana göre sonra yıllar geçti yine karşılaştık baktım güzelliğinden bir şey kaybetmemiş ama benim ona olan duygularım o yıllarla beraber yok oldu ama güzel olduğunu reddetmiyorum tabiki.
eski dilde öpücük demektir.