bugün

5 sene başkası yönetecek diye niye bu kadar korkuyorsunuz?

Koltuktan kalkınca bir korkunuz mu var?
" Bu koltuğa kalkmamak üzere oturma, çünkü bugüne kadar kalkmamak üzere oturanlar bu ülkeye çok şey kaybettirdi. "

: ))))))))))))))))))))))))))

https://x.com/ArsivUnutma...tatus/1422930295028953090
Bir Hint atasözü derki:
eğer birileri oturduğu koltuktan kalkmakta sıkıntı yaşıyorsa kesin altına pislemiştir.
mesele koltuk değil ölmeden oradan inerse 7 ceddini öpecekler.
türk siyaset tarihini son 20 yıla bakıp okuyanların "koltuk ikbali söyleminin türk siyaset tarihindeki yerinin chp ile anıldığını bilmemelerini doğal karşılıyorum.
daha hiçbir suç olmadan yargılama ile tehdit edenler, kendi adamları suç işlediği için gözaltına alınınca kuduruyor.

bir de utanmadan hak, adalet falan yazıyorlar.
çünkü en başındakinden masklavi'sine kadar olacakları hayal bile edemiyorlar...
ahahah bu kadar büyütmeyin bizi yahu. tamam anlıyorum kuduruyorsunuz da biraz sakin olun.
fetö'nün hali ortada masklavi, bu kadar da rahat olmamanızı öneririm...
--spoiler--
daha hiçbir suç olmadan yargılama ile tehdit edenler, kendi adamları suç işlediği için gözaltına alınınca kuduruyor.

--spoiler--

Suç çok, suç... terör petrolünden kişisel kazanç elde etmekten, uyuşturucu ticaretine kadar den Haag da yargılama süreci getirecek her türlü konu var. Sedat Peker itirafları var...

Bütün akp ' liler aldıkları maaşları geri ödeyecekler, yargı kapısı açıldığı anda. Baştakiler zaten bitirilecek...

Ya da Türkiye bitecek, ikisinden biri.
(bkz: bölüm sonu canavarı gibiler)
Bence mevzu koltukta kalmak değil, yaptıklarıyla ve yapamadıklarıyla her tür cezayı sonuna kadar hakkettiklerini bildikleri için bünyelerini tir tir titreten sorgulanma korkusudur. Yaptıkları tüm oyunlar zerre işe yaramayacak, hepsi bir bir kayıtlara geçiyor ve çok iyi oluyor. Debelendikçe daha da batacaklar, tıpkı şimdi olduğu gibi.

Bu vatan şehitlerimizin kanıyla ve yüreğiyle kazanıldı; üç beş arap aşığının elinden kimseye parayla asla satılamayacak, izin vermeyeceğiz. Para aşıklarının oylarıyla gelenler, vatan aşıklarının oylarıyla defolup gidecekler. Hepsinin günü geliyor. Az kaldı az. tik tak tik tak.

(bkz: korkunun yaptırdıkları)
Beka meselesidir.
birileri işimize yarıyorsun, kalkmayacaksın diyor. onlar da mecbur oturuyor.
#türk siyaset tarihini son 20 yıla bakıp okuyanların "koltuk ikbali söyleminin türk siyaset tarihindeki yerinin chp ile anıldığını bilmemelerini doğal karşılıyorum#

Salak yavrum benim: En az 85 yaşında filan değil isen; nereden CHP iktidarı gördün de konuşuyorsun, mal piyade? Beyin özürlü kardeşim benim.
BARi ÜLKEYi GÜZEL YÖNETEMiYORSUN,iDARE EDEMiYORSUN,iSTiFA ET BiN KAT DAHA iYi,EN AZINDAN HALKININ GÖZÜNDE AKLANMIŞ OLURSUN,AMA NERDE O DÜŞÜNCE BiZiM SiYASETÇiLERiMiZDE,iKTiDARDA KALMAK iÇiN-MUHALEFET OLMAMAK iÇiN HER YOL MÜBAH.EĞER ÜLKEYi iYi YÖNETEMiYORSAN HiÇ DEĞiL.