bugün

bran olarak bilinse de asil adi brandon stark'tir. Eddard stark'in ücüncü büyük ogludur.
~~zpoylir~~
Lannisterlar tarafindan sakat birakilmistir. Sonradan warg falan oluyor. Olaylar olaylar...
~~zpoylir~~
Game of thrones'da kaderinin ne olacagini en cok merak ettigim ve cok sevdigim karakterlerden biri.
Aynı zamanda ned stark'ın the mad king tarafından babasıyla birlikte katledilen abisinin de ismidir. Lyanna Stark, rhaegar targaryen tarafından kaçırıldığında the red keep'in kapısına dayanıp Rhaegar'ı oracıkta ölmeye çağırmıştır. Gerisi malum.
dizinin en kilit karakteridir kanımca son 3 sezonda diziye ciddi renk katacağını düşünüyorum.
Her stark gibi ölecektir.

Zalım rr martin.

En son dany dahil hepsini öldürüp white walkersdan yana çıkarsa şaşırmam,

Gerçi ben de ikilemde kalmadım değil, çok karizmatikler, adamın kafası doğuştan taçlı, adamlar kral doğmuş, conu yetim pıçakladı ezik gibi...
Ulan adamlar ölüyü diriltti şu çocuğun derdine derman olamadılar.
(bkz: game of Thrones daki inanılmaz mantık hataları)
uzun süredir dizide gözükmeyip 6. sezon 2. bölüm ile artık diziye ağırlığını koyacak karakter.
artık 3-5 bi şeyin içine girse de dizi az hareketlense diye düşündüren karakter.
Stark endüstrilerinin veliahtı. Gelecekteki çelik adam.
anlaşıldığı kadarıyla genel anlamda biraderi ned gibi oldukça düzgün bir adam olmakla birlikte, gençliğinde vurkaç vakası olduğu da vakidir.

--spoiler--
barbrey hatun'un bikrini izale edip sonra da almamıştır, haliyle hatunu stark sülalesine fena halde düşman etmiştir.

--spoiler--

(bkz: barbrey dustin)
görsel
Ne içiyorsa kafa gidik bu elemanda.

Ulan ölüler gelmiş night king götünü kesecek ben gidiyorum dedi gitti eleman öyle rahat ya.

Hayır gittin gittinde faydan yok be oğlum kimseye.
6 krallığın koruyucusu.swh