bugün
- istanbulda sahte içki ölümleri9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici11
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz37
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- sözlüğün çok sakin olması10
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek29
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- amına koyduğum kanaryası10
- türkiyede tipin pek bir önemi olmaması9
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi25
- sabah ezanı10
- teröristle müzakere değil mücadele edilir18
- gerçek atatürkçülerin oy verebileceği partiler10
- öğretmen olmak için gereken özellikler15
- apo ile işbirliği yapana oy vermek10
- 2025 aile yılı10
- şu an bütün yazarların işten kaytarması9
- 12 ocak 2025 başakşehir galatasaray maçı28
- yeni çözüm süreci10
- akp nin yaptıklarını chp yapsaydı12
işi gücü kılıçtaroğlu'ysa; yolla, köprüyle övünüyorsa, iktidar eleştirisini vatan hainliği olarak görüyorsa ve iyi olan her şeyi erdoğan'a bağlayıp tüm olumsuzlukları dış güçlere ve chp zihniyetine yıkıyorsa kesin akplidir.
kendisini ana muhalefet partisi lideri olarak tanıtıp 11 seçim kaybetmesi.
17 bin liralık işe ödenen milyonları eleştiremeyip kıvırmak.
"eskiden yağ almak için kuyruklar vardı, ekmeği karne ile alıyorduk" cümlesini sık sık vurguluyorsa, yani "bugünkü halinize şükredin" alt mesajı veriyorsa büyük ihtimalle akp'lidir.
sırıtır zaten tipi.
20 milyon sığınmacının ülkeye çökmesine olsun onlarda insan demeleri , kriz çok büyük insanlar geçinemiyor intihar ediyor dersin kriz dünyada var derler. millete şükredin diyenler saraylarda yaşıyor dersin kim yönetecek başka adam mi var ülkede derler asgarî ücret 5 lira ev kiraları 8 lira olmuş dersin git başka iş yap o zaman derler.
bunları diyenler laftan halden anlamaz direkt skeceksin .
bunları diyenler laftan halden anlamaz direkt skeceksin .
normal meselelerden konuşurken geçim sıkıntısından, hayat şartlarından, fakirlikten dolayı ağlayıp sızlıyor ama iş siyasete gelince her şeyin ne kadar mükemmel olduğundan bahsediyorsa akp lidir.
bir de ağızları çok bozuk. sorsan biz muhaliflere ağzı bozuk derler ama 3 dakikalık kelime hazneleri bitince hemen küfür kıyamet kusmaya başlıyorlar.
bir de ağızları çok bozuk. sorsan biz muhaliflere ağzı bozuk derler ama 3 dakikalık kelime hazneleri bitince hemen küfür kıyamet kusmaya başlıyorlar.
gördüğü yerde cehapelilere saplıyorsa
akp’li olabilir. sadece bi ihtimal.
akp’li olabilir. sadece bi ihtimal.
Türk polisine hewallerle beraber saldırmayıp, molotof felan da fırlatmıyorsa en azından cehapeli olmadığını anlarız. yani yok akp’li mi değil mi, sorup öğrenebiliriz yine de.
g.t yangını var gibi sürekli "cehape cehape" diye dolaşıyorsa, mensubu olduğu akp dinini eleştiren herkese "cehapelisin sen" diyorsa kesin akp lidir. 21 senedir ülkeyi cehape yönetiyor ya anasını satayım. badem bıyıklı birisi gelip pandik atsa "cehopeeeeeeğğğğğğğğ lanet ossun sanaağğğğ" diye feryat eder.
Hdp teröristtir.
Hdp’ye terörist değil diyen de teröristtir.
Hdp’ye terörist değil diyen de teröristtir.
ben tipinden hemen anlayabiliyorum. biraz doğulu bir tipi varsa ya da takım elbise giymişse de daha geleneksel tarzda giyinmişse anlayabiliyorsunuz. insanın tarzından belli oluyor genel olarak. ancak ben modern tarzda giyinip geleneksel tarzda giyinmemek istediğimden belki de anlaşılmıyordu ancak artık daha modern giyiniyorum sanırım. ama zaten partisizdim, şimdi chp'ye verebilirim.
Avrupa ve ABD'de ekonomi çok bozuk diye anlatıyorsa.
anlamak için konuşmaları gerekmiyor fiziksel olarak çok büyük benzerlikleri var. 100 mt. uzaktan bile anlamamak mümkün değil. sanki üstlerine yapışmış "akp"li etiketi var.
Başını bağlama şekli.
Ah bardi derler genelde.
bir akp'linin insan olduğunu anlama yolları daha zor bir konu...
baş örtülü ancak yoğun makyajlı ve lüx segment büyük suv kullanan bir karısı varsa net akp lidir.
Kime oy vereceğiz partimi var.
Bugün bir ağabey "yine bunlar düzeltir, başkası değil" dile konuştu. Hangi partili olduğunu çözemedim. Yardım edecek biri yoktu, ne yapayım?
Yağmurda sizinle beraber ıslanıyorsa dermişim.
AKP'li değilim ama diye cümleye başlıyorsa..
Milli günlerde başka işleri olur ya da hasta olurlar.
ağızından allah kitap peygamber düşmeyip sonra böyle ortamlarda yaptıkları zinalardan övüne övüne bahsediyorsa, hırlı ve hırsızları övüp onlara türlü türlü sıfatlar veriyorsa, sürekli insanlara iftira atıp iftira olduğu anlaşılınca sessizliğe bürünüyor ve konuyu değiştiriyorsa, yanlışa yanlış diyemiyorsa malum kesimdendir.
devlet hükümet ayrımını bilmemesi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar