bugün

Alın size dürüstlük. Tipe bakmıyorum dese yalancı bakıyorum dese kezban. Siz önce bi kendinize bakın. *
Dürüsttür. En azından rengi bellidir.
Açıksözlü kızdır.
aslında dış görünüşü önemli değil der ama tipe bak yalandan laf konuşuyor.
Tipe herkes bakar haci. Bakmiyorum diyen yalan soyler. Ancak su var ki yakisiklilik kavrami gorecelidir. Kivanc tatliseye oss dersin ama gider kahtali miceyle cikarsin. Birini sevmek icin tipi kistas belirleyenler sadece ergenlerdir. Bir insani tercih edilebilir kilan sahip oldugu donanimlardir.
dürüst kızdır. helal olsundur.
görsel
Kadın her anlamda ilişkinin ilerleyişine hız katar bu dürüst yaklaşımıyla.

Kadın içgüdüsünün 2 seçici algısı vardır. Öncelikle bana sağlıklı yakışıklı/güzel alfa bir çocuk verebilecek mi?
Digeri ise sizin bildiginiz üzre cağın gereksimlerini karşılıyor mu?

Zaten kadın yaşamakta olduğu çağın gereklerini karşılayabileceğini düsündüğü erkeklerle birlikte olmak ister genel olarak. para deyip kesip atmıyorum. daha geniş bir tablo gösteriyorim yüzyıl önce toprak sahibi olan bir erkek bin yıl önce köleleri olan belki, on bin yıl önce iyi bir avcıdır.

Çünkü tüm bu olay bizim insan türü olarak sağlıklı nesiller yetiştirme güdümüzden kaynaklanıyor. Kadının dönemin ihtiyaçlarını karşılayacak güçlü bir alfa erkeğe ihtiyacı var. Erkeğin de onun alfa erkek olduğuna inanacak kadınlara ihtiyacı var.

Yani bunun farkında ve dürüstce söyleyebilen kadın ve erkek bana göre her anlamda doğru olanı yapıyordur.
tip bırakılması gereken kızdır.
açıksözlüdür.