bugün
- morata'nın galatasaray'a transferi33
- sözlük genelinin olgun erkeklerden hoşlanması15
- yakışıklı entellektuel mi eğlenceli mi romantik mi10
- yazarların tercih ettiği ölüm şekilleri11
- sözlükteki fakirler19
- ulu yazarlarının yayınladığı ai modelleri10
- herkes uzman olduğu konuda yazsın30
- gece 12 de elektrik süpürgesi çalıştıran komşu12
- kur an'ın yarattığı devrimler9
- anın görüntüsü9
- sözlük yazarlarının gelirleri ve borçları17
- doğum oranı düşüşüne çözüm önerileri8
- sözlük yazarlarının dinlediği türküler10
- ayda 5000 dolar moskovada yeter mi21
- günün sözü10
- true'nun çıkaracağı kitaba isim önerisi15
- beyler bir sorum olacak8
- kabe resmiyle ai görselleri yaratmak9
- hristiyan ülkesinde yaşayan şeriatçı15
- saraca silsüpüroğlu9
- rte nin markete sığınması8
- istanbul nüfusu nasıl azaltılabilir14
- yargıda alevi tahakkümü11
- pardonadinizasizmi19
- şarkı sözüyle mesaj vermek8
- 5 teğmenin silahlı kuvvetlerden ihraç edilmesi39
- deepseek vs chatgpt9
- istanbulda geçinmek için 175k maaş yeterli olur mu9
- cumhurbaşkanı imamoğlu adalet bakanı mansur yavaş15
- en sevilen burç9
- yeşil pasaportu olan sözlük yazarları26
- çağrı isimli erkeklerin genel özellikleri9
- yaşlılık hayalleri8
- kadıköy otobüs peronları9
- 0 0 717
- kız yeğen sahibi olmak8
- ankara da kafe de gördüğüm hanımefendi garson kız8
- arkadaşlar bir bakar mısınız8
- hoşlanılan kızla tanışmak için ilk cümleler10
- galatasaray8
- insan olmaya ceyrek kala15
- usualsuspects vs mel mel bakan gibson8
- özlem zengin14
- ajax'ın gassaraya döşediği uzun menzilli boru15
- evlenmek istemeyince kapının önüne konulmak9
- kadın ve erkek arkadaş olabilir13
- sözlükte ilk mesajlaştığınız yazar11
- 30 ocak 2025 midtjylland fenerbahçe maçı18
- michy batshuayi8
- sözlük erkeklerinin kız arkadaşının fotoğrafı14
entry'ler (4861)
Benimdir. Zamanında fincanda sufle yapmıştım. Tarifteki gibi görünmese de yenilebilirdi.
Mezunu olduğum okulun ileride meslektaşım olacak öğrencilerine yapmış olduğu rezalettir. Hukuk fakültesinde vizelerin bitiş tarihi olan 14 mayıstan 14 gün sonra finallerin başlayacağını ilan etmesiyle öğrencilerini zor durumda bırakmıştır. Ben mezun olalı 3 sene oluyor. Bir şeyleri değiştirin artık şu okulda gözünüzü seveyim.
Öğrenciler Twitter da #fsmvuzamanistiyor hashtag i ile mağduriyetlerini getiriyor. Eski bir mezun olarak ekşi de bir başlık açılarak destek verilmişken buradan yazılmaması olmaz diye düşündüm. Umarım başarılı olurlar.
Öğrenciler Twitter da #fsmvuzamanistiyor hashtag i ile mağduriyetlerini getiriyor. Eski bir mezun olarak ekşi de bir başlık açılarak destek verilmişken buradan yazılmaması olmaz diye düşündüm. Umarım başarılı olurlar.
ileride olacağım erkek. Sevdiğin kadını iki dal çiçekle mutlu edebiliyorken almamak mantıksız geliyor.
kişiden kişiye değişen tepkidir. Ben iyi ki erkeğim diye şükrediyorum.
mecha anime sevmeyen biri olarak bayıldığım anime. tavsiyedir.
Hiç sorun olmayan durumdur. Sevdiğin kadın için bunu göze alamıyorsan ya o kızı gerçekten sevmiyorsundur ya da o kızla birlikte olma niyetin kötüdür. Başka türlü o yaşa kadar o kızı koruyup kollayan, karşına çıkmasına vesile olanlardan biri olan abilerinden neden korkup çekinesin ki?
Anarchical lamp.
Bugün bir kez daha yaşadığımdır. Arkadaş olmuyor işte. Bende sorun var yüksek ihtimalle. Haketmiyorum belki de aşk denilen şu şeyi.
Su değildir. Sudan ötv alınmaktadır.
Cevabı hiçbir zaman bilinemeyecek sorunsal. Çocukken bulutlar üzerinde oturan sakallı tonton biri olarak hayal ederdim.
Allah'ın kelamımdan sual olunmaz ama Allahım ım çaktırmadan belamızı filan veriyorsan farkediliyor söyleyeyim dediğim gerçek..
Keyif veren bilgi. Teşekkür edilesi yazar..
Benimdir. Tadı güzel geliyor. Erkekliğin sorgulanmadığı bir bu kalmıştı.
Şaşırtan durum. Hiçbir bilgim yok derdim. Çünkü oynamayı bilmiyorum.
görsel
Mor ekmek buldum. Çok ilginç geldi cidden.
Mor ekmek buldum. Çok ilginç geldi cidden.
Mutlu musun? Benim gibi sarılıyor mu sana? Sana benim söylediğim sözleri söylüyor mu?
Beni soracak olursan, ki sormazsın biliyorum, senden sonra hiçkimseyle tutunamadım. Herkese bir kulp buldum. Senden kalan yüzüğü cüzdanımda taşıyorum, atmadım. Biliyorum her şey için çok geç. Biliyorum artık sen de istesen bile olmaz. Her şeye rağmen bekliyorum işte. Cebimden mi gidiyor, canımdan mı gidiyor. Ne olacak..!
Beni soracak olursan, ki sormazsın biliyorum, senden sonra hiçkimseyle tutunamadım. Herkese bir kulp buldum. Senden kalan yüzüğü cüzdanımda taşıyorum, atmadım. Biliyorum her şey için çok geç. Biliyorum artık sen de istesen bile olmaz. Her şeye rağmen bekliyorum işte. Cebimden mi gidiyor, canımdan mı gidiyor. Ne olacak..!
Miden kaldırsa da evlenemezsin denilesi sorudur. 17 olağan, 16 olağanüstü 18 ise kanuni evlenme yaşıdır. 15 yaşında ergin kılınmadığı sürece biriyle evlenmeye çalışmak sapıklığın yanında suçtur. Ahlaki kurallardan çekinmiyorsunuz belki yasalardan çekinirsiniz..