bugün
- ferdi tayfur46
- gecenin şarkısı13
- arkadaşlar bi bakar mısınız18
- uzun boylu kız iticiliği18
- apo konusunda konuşmayan siyasal islamcılar19
- kendi sözlüğümüzü kuralım18
- mezhepsiz müslüman12
- 202527
- devlet bahçeli9
- 0 0 7 abiye sarılıp uyumak10
- cumhurbaşkanı mansur yavaş başbakan ekrem imamoğlu16
- sıfırdan bir sözlük inşa etmek19
- true'nin ifşa olması15
- anın görüntüsü8
- arkadaşlar ben geldim ama isterseniz gidebilirim9
- 2 online yazar13
- biz iyi davrananlara fazlasıyla vereceğiz10
- true yu yedirmeyiz17
- çekip gitse kimsenin sikinde olmayacak yazar11
- tek hamleyle chp dem düzeneğini dağıtmak13
- bu cumhuriyet bir etnik kökenin cumhuriyeti değil12
- sözlükte başbaşa kalmak istemeyeceğiniz yazarlar9
- fenerbahçe'nin 5 yıldızlı tişört satması16
- içimizdeki şeytan8
- gemi batarken önce fareler kaçar8
- sakal traşı sonrası ne kullanıyorsunuz19
- para bok amca giderse ben de giderim10
- aç aç aç starı aç8
- para bok huzur yok'un sempatik ve yalansız olması8
- necip fazıla ait olmayan sözler12
- seçilmiş yazarlar10
- ay'ın güneş ten daha güzel olması9
- aç ulan ağzını orospu karı17
- gassal21
- regaip kandili21
- amerika new orleans terör saldırısı28
- türk erkekleri boşanmayı neden kabullenemiyor25
- suudi arabistan8
- ellerim bos gonlum hos15
- sözlük kapanınca nerede buluşuyoruz11
- onlyfans10
- yılbaşı eğlencesine giden sözlük kızı11
- karadeniz de keşfedilen doğalgaz10
- veda ederken 2024'e bir not bırak16
- dincilerin en iyi biz yaşıyoruz sanrısı10
- giresunlu abazanı tek yumrukta yere sermek9
- allah'a emanet diyene cevap vermemek9
- yazarlar bu gece nerede ne içiyor25
- kuresel ikinma'nın sağlık durumu15
- sözlük yazarlarının 2025 yılından beklentileri10
entry'ler (4861)
Benimdir. Zamanında fincanda sufle yapmıştım. Tarifteki gibi görünmese de yenilebilirdi.
Mezunu olduğum okulun ileride meslektaşım olacak öğrencilerine yapmış olduğu rezalettir. Hukuk fakültesinde vizelerin bitiş tarihi olan 14 mayıstan 14 gün sonra finallerin başlayacağını ilan etmesiyle öğrencilerini zor durumda bırakmıştır. Ben mezun olalı 3 sene oluyor. Bir şeyleri değiştirin artık şu okulda gözünüzü seveyim.
Öğrenciler Twitter da #fsmvuzamanistiyor hashtag i ile mağduriyetlerini getiriyor. Eski bir mezun olarak ekşi de bir başlık açılarak destek verilmişken buradan yazılmaması olmaz diye düşündüm. Umarım başarılı olurlar.
Öğrenciler Twitter da #fsmvuzamanistiyor hashtag i ile mağduriyetlerini getiriyor. Eski bir mezun olarak ekşi de bir başlık açılarak destek verilmişken buradan yazılmaması olmaz diye düşündüm. Umarım başarılı olurlar.
ileride olacağım erkek. Sevdiğin kadını iki dal çiçekle mutlu edebiliyorken almamak mantıksız geliyor.
kişiden kişiye değişen tepkidir. Ben iyi ki erkeğim diye şükrediyorum.
mecha anime sevmeyen biri olarak bayıldığım anime. tavsiyedir.
Hiç sorun olmayan durumdur. Sevdiğin kadın için bunu göze alamıyorsan ya o kızı gerçekten sevmiyorsundur ya da o kızla birlikte olma niyetin kötüdür. Başka türlü o yaşa kadar o kızı koruyup kollayan, karşına çıkmasına vesile olanlardan biri olan abilerinden neden korkup çekinesin ki?
Anarchical lamp.
Bugün bir kez daha yaşadığımdır. Arkadaş olmuyor işte. Bende sorun var yüksek ihtimalle. Haketmiyorum belki de aşk denilen şu şeyi.
Su değildir. Sudan ötv alınmaktadır.
Cevabı hiçbir zaman bilinemeyecek sorunsal. Çocukken bulutlar üzerinde oturan sakallı tonton biri olarak hayal ederdim.
Allah'ın kelamımdan sual olunmaz ama Allahım ım çaktırmadan belamızı filan veriyorsan farkediliyor söyleyeyim dediğim gerçek..
Keyif veren bilgi. Teşekkür edilesi yazar..
Benimdir. Tadı güzel geliyor. Erkekliğin sorgulanmadığı bir bu kalmıştı.
Şaşırtan durum. Hiçbir bilgim yok derdim. Çünkü oynamayı bilmiyorum.
görsel
Mor ekmek buldum. Çok ilginç geldi cidden.
Mor ekmek buldum. Çok ilginç geldi cidden.
Mutlu musun? Benim gibi sarılıyor mu sana? Sana benim söylediğim sözleri söylüyor mu?
Beni soracak olursan, ki sormazsın biliyorum, senden sonra hiçkimseyle tutunamadım. Herkese bir kulp buldum. Senden kalan yüzüğü cüzdanımda taşıyorum, atmadım. Biliyorum her şey için çok geç. Biliyorum artık sen de istesen bile olmaz. Her şeye rağmen bekliyorum işte. Cebimden mi gidiyor, canımdan mı gidiyor. Ne olacak..!
Beni soracak olursan, ki sormazsın biliyorum, senden sonra hiçkimseyle tutunamadım. Herkese bir kulp buldum. Senden kalan yüzüğü cüzdanımda taşıyorum, atmadım. Biliyorum her şey için çok geç. Biliyorum artık sen de istesen bile olmaz. Her şeye rağmen bekliyorum işte. Cebimden mi gidiyor, canımdan mı gidiyor. Ne olacak..!
Miden kaldırsa da evlenemezsin denilesi sorudur. 17 olağan, 16 olağanüstü 18 ise kanuni evlenme yaşıdır. 15 yaşında ergin kılınmadığı sürece biriyle evlenmeye çalışmak sapıklığın yanında suçtur. Ahlaki kurallardan çekinmiyorsunuz belki yasalardan çekinirsiniz..