bugün

burnundan almak dahil her yerinden her deliğinden girişe çıkışa maruz kalmış tek girilmedik yeri bekareti kalmış kadın.
(bkz: başlık başıma kalmış)
onuda kaybettikleri zaman düz renault toros olcaklardır.
hani iranda yapıyorlar,kadını koyuyorlar orta yere ne biliyim, çuval, poşet, bilumum iğrençliği giderici şeyler geçiriyorlar kafasına. alıyorlar taşları ellerine, çatır çatır... recm miydi öyle bir zımbırtıydı adı. neyse kan görmeye dayanamam, kan görme toleransımı cinsel deneyimlerime saklıyorum. işte tanımlanan kadın cinsine de şu recm zımbırtısından uygulayacaksın! ibreti alem olsun diye taksim meydanında sallandırılması gereken kadınlardır bunlar.

bakirelikte neymiş , bu devirde böyle kocakarı işi, koruma yöntemlerine sığınmayın.siz hiç o evi bir insana adadığınız için evinizin kapısına kağıt yapıştırıp, camdan giriş yaptınız mı ? yapmadınız,

sözkonusu yer de sizin eviniz kızlar, misafirlerinizi davet edin, sonra çay keyfi falan filan...

kolay gelsin...
(bkz: olsa da yesek)
bakire kalmanın degisik bir ozellik ve farklılık olacagini dusunen kisinin kafasında yarattıgı kadındır.

(bkz: yeteri kadar kadın gormemis erkek zihniyeti)
en az " hamile kalmaktan başka bir özelliği olmayan kız " kadar garip kadındır.
kadın olmayan insan evladı. kızoğlankızdır.
kötü emellere alet olmamiş bakire dişidir.
vermekten verecegi birsey kalmayan kadindan daha umutlu ve mutlu olmasi gereken kadin.
teorik bir özelliktir. ama her teoride kabul edilemez pratikte neler yapıldığına bakmak lazım.
yurdum erkeğinin bir kadında aradığı yegane özelliği barındıran kadındır.
Hayır kadınların bakirelik hassasiyetleriyle dalga geçenler, yine evlenmeden önce '' abi yani evlenilcek kız dediğin, kız olmalı şimdi ben napıyım daha önce vermiş kızı, ilk bana vermeli'' diyenle aynı zihniyete sahip olan yine aynı yurdum erkeği. Kişinin kendi tercihidir, ve kesinlikle yargılanmaması gereken hassas bir konudur kanımca. Ne tabir-i caizse bozuk olduğu için ne de yine sizlerin tabiri ile ''kezi'' olduğu için.
Hatalı önermedir. Hem vermeyip, hem kadın olunmaz dostlar.
Yurdum insanının kafayı takıp başka meziyet aramamaları sonucu meydana getirilmiş kutsal dişi. Tabi böyle olan hatun kişilerde kendilerini Hz. Meryem sanmaktadırlar nasıl oluyosa? *