bugün
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması18
- realite manipülasyonu23
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey31
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı14
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- anın görüntüsü12
- chatgpt10
- kadınların katlandığı eziyetler15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu16
- belediye konserleri yasaklansın11
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- yazarların romantiklik seviyesi21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen8
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar23
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır23
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
acil ateist olmak isteyen kişinin ne yapması gerektiğidir.
ateistler yardım please!
ateistler yardım please!
niyet ettim ateist olmaya diye başlamak yeterlidir. *
Kelime i şahadeti tersten oku.
Ergen olmalısın.
Önemli olan niyettir.
cevabı burada bulunamayacak istek. zira buradaki mallar islam düşmanı cahiller sürüsü. kendini ateist sanıyorlar.
Sadece kur'an oku.
Ve
Kuşkulu, şüpheci olman yeter.
Ve
Kuşkulu, şüpheci olman yeter.
Şöyle şuraya çıplak uzan.
bir kişi şu olmak istiyorum diye bir görüşe atlamaz. kendince araştırma yaparsın kendince bir sonuca varırsın. bu araştırmanın içeriği ve süresi seni neye inanıyor veya neyi inkar ediyorsan daha iyi ifade etmene yarar.
bir kişi akşam ben ateist olmak istiyorum değip sabah kalktığında ateist olmamıştır. özellikle dindarken ateist olanlar çok bedeller ödemiştir.
siz şimdi nasıl dindarsanız ateistler de bir ara öyle dindardı ve sizin gibi dinini koruma refleksi gösteriyordu. ateist olmayı onlar istemedi, bir şeyler bu duruma onları getirdi.
sonuçta dindar ve ateist ayrımının tam ortası şüpheciliktir, şüphe araştırmaya araştırma sonuca vardırır.
bir kişi de böyle böyle inançlı veya inançsız olur. ancak ön şart yoktur, araştırma sonucunda dine daha bağlanmak da ondan kopmak da ihtimal dahilindedir.
bir kişi akşam ben ateist olmak istiyorum değip sabah kalktığında ateist olmamıştır. özellikle dindarken ateist olanlar çok bedeller ödemiştir.
siz şimdi nasıl dindarsanız ateistler de bir ara öyle dindardı ve sizin gibi dinini koruma refleksi gösteriyordu. ateist olmayı onlar istemedi, bir şeyler bu duruma onları getirdi.
sonuçta dindar ve ateist ayrımının tam ortası şüpheciliktir, şüphe araştırmaya araştırma sonuca vardırır.
bir kişi de böyle böyle inançlı veya inançsız olur. ancak ön şart yoktur, araştırma sonucunda dine daha bağlanmak da ondan kopmak da ihtimal dahilindedir.
akl-selim sahibi isen fıtratın bozulmamışsa vede muhafazakar bir aile terbiyesi ile yetişmişsen gerçekleşmesi meçhul fakat kaos ortamında vede buhrandan buhrada sürüklenmiş bir ortamda yetişmişsen olması mühtemel vakadır.
Allah in izniyle niyet ettim ateyiz olmaya de.
ne olursan ol, neye inandığını veya neyi inkar ettiğini bil yeter. ateist olacağım diye bir şeyleri araştırma, ateist olmaya zaten kendini şartlaman nesnelliğini bozar. sen araştır, sorgula, düşün, iki tarafı da dinle. dini de oku, ateist kitapları da oku, sonra bir karar ver ve ona göre yaşa. yarın bir gün fikrini savunabilirsin böyle. yoksa anasından babasından ne gördüyse onu uygulayan asalaklar gibi olursun ki bu insanın kendi benliğine hakarettir.
kelime i şehadet'i tersten yüksek sesle söylemelisin. tek şart budur.
incil i kuran i okumadan olma.
Ben incil i okuduktan sonra islam a baglandım onun gibi.
Ben incil i okuduktan sonra islam a baglandım onun gibi.
ateist olman gerek.
Oldun bile hayirli olsun.
Öncelikle ergen olman lazım. ikinci olarak hayattaki başarısız olman Lazım. Üçüncü olarak bir kız veya erkek tarafından reddedilmek ayrıca anne baba ile sık sık kavga etmek, parasız kalmak, hümanist takılayım derken bokunu çıkarmak yapmak isteyip yapamadıklarını islam kısıtlandığı için islamı şuçlu bularak ona saldırman gerek . Bunları başarır isen tebrikler bir ateist oldun evlat.
elindeki klavyeyi yavaşça yere bırak.
olana kadar başlık açma.
olana kadar başlık açma.
dinleri yobazlardan öğrenmeye çalış.
taikatlar, cemaatler ve hadislerle ilgilen. 2 aya garanti çıkarsın dinden.
güncel Önemli Başlıklar