bugün

fransız genç sol kanat oyuncusudur gelecekte star olacağını tahmin etmekteyim.
real sociedad 'da oynamakta olan sol açık.
real sociedad ta geçen sene 37 lig maçına çıkmış ve 7 gol atmış hayvanat. 7 sarı kart gördğü için 1 maçta kart cezalısı olup oynayamamıştır. yoksa 38 maça da çıkacakmış. 1991 doğumludur. san sebastian da fazla kalmaz. muhtemelen seneye üst sıra takımlarında görürüz.
gelecegin yildizlarindan biridir.
bu sene de la liga 35 maçta 7 gol ile oynayarak real sociedad gibi alt sıra taımlarından birinde dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. bakalım euro 12 de kendine fransa kadrosunda yer bulabilecek mi?
seneye valencia alır oradan madride gidip 2 yıl yedek bekler sonra kiralık vs...
bugün 3 tane birden elche ye sallayan oyuncu.
Fransa milli takımının dünya kupası kadrosunda yeralan açık oyuncusu. Ben euro 12 den sonra sociedad tan gider demiştim ama gitmedi. Bu yaz gider diye bekliyorum.
az önce biten fransa-nijerya 2. tur maçına 62 de girmiş ve ibreyi tamamen fransaya çevirerek 1 de gol atıp maçın 2-0 alınmasında başrollerden birini oynamış genç oyuncu.

zöge: emenikeciler rahatsız olmuş tabi...
gol falan atmamıştır. nijerya'nın yediği 2. golü yobo kendi kalesine yollamıştır.
fransa nın 2. golünü fiilen atmamış olsa da o gol kendisi sayesinde gelmiştir. iyi olmasına bahane değildir kısaca.
nijerya ya balyozu indirip 300 parçaya bölmüş, ormanın derinliklerine gönderen francisco.
Yönetmen ismi tarzında bir isme sahip futbolcu.
Liverpool un transfer listesinde olduğu söylenen fransız kanat oyuncusu. Önümüzdeki hafta transferi gerçekleşebilir .
Ben onu liverpool a beklerken atletico Madrid ile anlaşmak üzere olduğu haberleri çıkan fransız hücum oyuncusu. Yerinde transfer olur atletico için.
An itibari ile resmen Atletico Madride gitmis gelecegin yildizidir. (bkz: gelecek bir gün gelecek)
kanat forvet oynar deli koşar bazen.
diego simeone nin kompakt, hata kapatan sisteminde oynamasını zor bulduğum kabiliyetli oyuncu. şöyle söyleyeyim, geçen senenin atletico sunda ancak ve ancak yedek olurdu. bu sene oynasa da, takımın bütünlüğü bozulduğu için o kadar sırıtmaz.
Müthiş hızlı ve teknik atletico madrid futbolcusu.
cordoba karşısında bu akşam patlama yapan oyuncu. 4-2 kazandıkları maçta iki gole imza attı.

(bkz: 1 Kasım 2014 Atletico Madrid cordoba maçı)
Saçını sarı renge boyayan atletico madrid'li oyuncu.
atletico yu bu sezon adeta ucuran fransız futbolcu.

simiyone bu işi biliyor arkadaş..
Bu performansla oynarsa ve adaletli bir oylama olursa tüm ödülleri toplayabilir.
saçlarıyla dikkatimi çekmiş solak futbolcu.

ayrıca oynayışıyla göz kamaştırıyor.
Ben hep kendisine antonyo grizman derdim ama spikerler özellikle antuan griyzman diyorlar ki galiba doğrusu bu ve daha hoş bi telaffuz.
bugünkü deportivo maçında iki gol atan futbolcu. yıldızı çok parladı, atletico tutamayabilir sene sonunda.