bugün

çok yönlü orta saha fenerbahçenin tam aradığı kan galatasaraya gelseydı yedek kalması muhtemel son zamanlardakı en iyi türk futbolcu .
melo'nun yerini alacak olan futbolcu.
(bkz: alper potuk/#19659530)

bu yılın en büyük balonu.
bir fenerbahçeli olaak söylüyorum tırt.
şu sıralar ntv sporda durmadan ismi geçen futbolcu. yeter artık içimiz şişti kime atacaksan at imzanı olsun bitsin.
Kendisine yazık etmiştir. Çok net.

Fenerbahçenin bu transfer hamlesi ihtiyacı olduğundan değil sadece ama sadece alper'in galatasaray'a gidip rakibinin daha da güçlenmesinden korkması ileaçıklanbilir. Fenerbahçede ; meireles, emre, salih, topal, topuz, baroni ve selçuk şahin'den oluşan ortasaha ekibine futbolcu ihtiyacı zaten yoktur. Eminimki teknik ekibinde böyle bir isteği olmamıştır.

Bir kaç yıl önce galatasarayın kap'a bildirdiği futbolculardan olan stoch'ta yine aynı şekilde ihtiyaç olmadığı halde transfer edilmiş olup elde patlamıştı. Alperde elde patlayacaktır.
galatasaray'a uygun bir fiyata gelseydi iyidi kendisini takımda görmek isterdik ama ünal başkan hesabını yapmıştır. Hesaptan fazlasını vermez. hayırlısı olsun.
karaktersiz çıkmıştır.

edit: kendine yakışan takıma gitmiştir. http://im.htspor.com/2013...6719_detay.jpg?1369252201
zevk için alınıp yedekte oturtulacak adam. ibnelik değil mi hahaha.
yabancı sınırını neden kalkması gerektiğinin en büyük ve güncel örneğidir. adama ronaldo muamelesi yapılmaya başlandı.
iyi futbolcu. çok iyi olma potansiyeli de var. mehmet topuz'la falan kıyaslamayın. benim endişelenmemi sağlayan şey ise aykut kocaman'ın takımına gitmiş olması. fatih terim'in takımında bir tehdit oluşturabilecekken, şimdi öyle bir topçu.
görsel

formayı giymiştir. hasan ali gibi duruyor ama alper potuk. net... *
Sonu m.topuz gibi olacak diyenlerin ligi gotuyle takip ettigini ispat eden futbolcu. M.topuz bu sene sakatlanana kadar 2 sene boyunca sadece 1-2 mac kacirdi ve 9 gol 29 asist gibi bir performans gosterdi. Sag kanadi gokhanla beraber otobana cevirmisti. Umarim m.topuz gibi olur sonu.
görsel
galatasarayı alta çekmek dışında beni çok da alakadar etmeyen futbolcudur.

o para eder mi? asla! kesinlikle yarısının yarısı eder. ama işte! bizim ülkede işler böyle yürüyor. önemli olan zaten galatasarayı ezmek. fenerbahçenin başarı kazanması önemli mi? tabiyki hayır. cimbomu sildik ya, artık ne kadar övünsek azdır...
utanmasa ağlayacak. http://www.facebook.com/photo.php?v=10151084701853485
sağ gösterip sol vurmak denilen durumun kanlı canlı yaşanmış halinin baş kahramanlarından biri. olayın özünü kimse bilemez ama aylardır galatasaray ın bu adamı almak ıstedıgı acık. e bundan da ses cıkmayınca bellı kı oda ıstıyor. galatasaray da dün borsaya bildirince herkes tamam diye baktı olaya. lakin o arada ne olduysa oldu. oğlum bu adam daha dün burak yılmaz la oynamak istiyorum diyen, daha dün tüm galatasaraylıların olduğu düğüne giden adam değil miydi? nerden çıktı fenerbahce? bugünde çıkmış kendimi fenerbahçe ye adıcam diyor. dikkat et de onlar seni adamasın başka şeylere be canım. kanımca bu transferle potuk önündeki çok güzel bir geleceği tepti. aykut kocaman dan kadro vizesi almak onun için zor olacak. adam salih e de aynısını yapıyor çünkü. umarım bir sezon sonra kuyruğunu bacakları arasına sıkıştırıp bir anadolu takımına gönderilmez.

edit: koyu beşiktaşlıyım. olaya sadece objektif yönden bakıyorum. eksileyen arkadaşlara.
transfer silsilesinin ilk halkası. devamı var, bu kadro revize edilmeli. Nokta. top artık kendisinde, Futbolu düşünüp işine bakmalı.
not: kızan eniklere buz getirdim.
ikinci rodrigo tabata vakasıdır. galatasaray'ın verdiği parayı az bulan eskişehirspor yönetimi, fenerbahçe'nin dudak ısırtan teklifine onay vermiş ve transfer gerçekleşmiştir. bu parayı hak eder mi etmez mi bilmem ama ünal aysal almadıysa o parayı etmiyordur. fenerbahçe memhmet topuz'a da tonla para döktü, elde ne var ?

ama bir galatasaraylı olarak alper potuk'u sever ve beğenirim, fenerbahçe'ye transfer oldu diye küfür edecek halim yok ama umarım hayal kırıklığına sebep olmaz.
ulan bu adamın başka fotoğrafı yokmu, ne zaman alperle ilgili bi halt olsa tüm haber siteleri bu fotoğrafı kullanıyor hahah
görsel
fener'in kadroya aldığı geleceği parlak bir oyuncu.
yakın zamanda burnundan estetik ameliyat olmuş futbolcu.
(bkz: stockholm sendromu)
tam anlamıyla bir 2. mehmet topuz vakası olmasından şüphelendiğim futbolcu. bir galatasaraylı olarak kesinlikle bu adamı kaçırdığımıza üzüldüm diyebilirim. maliyeti konusunda da sıkıntı yok. 6 milyon artı istemediğin iki oyuncuyu veriyorsun. yabancı olsa çok denilebilir ama yerli olduğu da göz önünde bulundurulursa çok değil bence. kaliteli ve istikrarlı futbolcu, henüz genç ve kendisini geliştirebilecek kapasitede.

fakat: gelgelelim transfer olduğu takım, başkanı aziz yıldırım, teknik direktörü de aykut kocaman olan fenerbahçe. hani zico falan olsa derim ki mantıklı. ama aykut kocaman bu takımın hocasıyken, fatih terim gibi bir adam seni istiyorken ve onun takımı şampiyonlar ligi vizesini şimdiden cebine koymuşken fenere gitmen senin için hiç de mantıklı bir seçim olmadı alper, bunu bilesin. yerli bir yıldız adayı için (yekta mesela) bundan üç yıl önce galatasaraya gelmek ne kadar mantıksızsa, bu günün şartlarında da galatasaraya gelmemek ve onun yerine aykut kocamanın emrine girmek o kadar mantıksızdır bana göre.

ama yine de belli olmaz tabi. oyuncunun kimyası ile takımın kimyasının tutması da önemli bir faktör. belki alper fenere cuk oturur ve aykut hocanın da vazgeçilmezlerinden birisi olur. bilemeyiz bunu. ama yine de ben bu kadar pozitif bakmıyorum verdiği karara, özellikle de stochu düşündükçe.
görsel