bugün

olması muhtemeldir. eskiden kimse oy verdim demezdi. artık herkes 'adam çalışıyor', 'bu memleketi bundan başkası yönetemez' diyip oy vereceğini söylüyor.ne diyelim; hakkımızda hayırlısı.

(bkz: çocuklarıma üzülüyorum efendim)
karanlık günlerin daha da karanlık kalacağı olaydır.Allah korusundur.
ülkedeki despotçuları rahatsız eden sonuç.
gerçekleşmesi büyük olasılık olan seçim sonucudur.
spotçuları ise sevindiren sonuç. vatandan başka satacak şey bulun.
despotçu derken neyi kastettiği anlaşılamayan yazarın bahsettiği başbakan türkiye cumhuriyeti tarihinin en despot başbakanın bu oyu alamayacağı bir gerçektir....
kimilerine göre akp icin basari degildir. herifler citayi o derece yükseltti iste gerisini siz düsünün.
konya ili seçim sonucudur.
konya ilinde bu yüzde olursa tayyip'in başbakanlığı bıracağı kesindir.

(bkz: adamlar yüzde 80 hedefliyor efendim)
uzak bir ihtimal gibi görünmemektir. ama sürpriz olur. seçim sonuçlarını vermek gerekirse ben akp'nin % 45'e yakın, chp'nin % 24 mhp'nin ise %12-13 oy alacağını tahmin ediyorum.
aydın'da alamayacağı oy oranıdır,büyük bir ihtimalle bu tahmin, kütahya ili için alabilecegi bir oy oranıdır.
bizim giresun'da bir ihtimaldir
chp %30
mhp %15
şeklinde devam eder.
ülkeyi terketmem ile sonuçlanacak olaydır.
seçmen 12 haziran' dan sonra da akp ile yola devam diyorsa..

son sekiz dokuz yılda hiç kullanmadığım, kullanmak istemediğim " müstehak bu millete abi " sözünü, bana da kullandıracak yüzde' dir.
halkın takdiridir. mümkündür (bkz: 12 eylül referandum sonucu) halk deneme yanılmalardan bıktığı için, denediği ve yanılmadıklarına oy verecektir haliyle.
he öyle devam et sen. 12 haziran saat 19:00 dan sonra gözlerini açarsın.

tavan % 38
türkiye geneli için iyimser bir hayaldir lakin birçok ilde benzeri yüzdeler göreceğiz, bu kesin. ve kendi halkımızın, kendimizin uygun gördüğü netice olduğu için de saygı duymaktan başka yapabileceğimiz bir şey yoktur. olmasını istediğimiz sonuca halkın kararlarına sayıp söverek, kendimize yabancılaşarak değil, seçmene daha iyi ve basiretli bir alternatif sunarak ulaşabiliriz ancak. istikrarlı bir biçimde belli bir yüzdenin üstünde kalmayı ve en iyi sonucu almayı başaran bir parti varken ortada, bütün bu millet gerizekalı aptal şalallalalala demek yerine neden benim çok sevgili tarafım bu kadar başarılı olamıyor diye düşünüp gerekirse kadrolarda revizyona gitmek çok daha mantıklıdır.
Türkiye siyasi hareketlerinin yeni yapılanmalarla ve atılımlarla şekillenmesini zorunlu kılacak olan tablodur. Herkese faydası dokunur.
kenan evren in 1982'de %90 oy almasının yarattığı sonuçların benzerlerini yaratacak hadisedir. allah korusun.
%46 nın üzeri hayal gibi. ama 2015 te olabilir.
demedi demeyin, türkiye cumhuriyeti'nin ipini çekecek gelişmedir. bunu çok büyük bir başarı olarak algılayan akp seçmeni de şu an değil ama ileride büyük pişmanlık duyacaktır. kulağınıza küpe olsun.
(bkz: atma recep din kardeşiyiz)
(bkz: atma recep din kardeşiyiz)
"gel şunu yüzde 43'te anlaşalım" denilesi tahmindir.
'hay dilini eşek arısı soksun' deyimini akıllara getiren söz öbeği.