bugün

12.11.2014 tarihli tgbli insanların çılgın, efsane diye adlandırdığı eylem.

anlamadığım bunu yaparak emperyalizm ile mi savaştın şimdi.
her türlü sistemin kucağına oturmuşsun alakasız bi adamı sırf üniforması için başına çuval geçirdin diye kurtuldu mu Türkiye, bitti mi emperyalizm. Sana yapılan salaklığı sende başkasına yaparak eşitlik mi sağladın?

(bkz: emperyalizimle savaşıyormuş gibi çek panpa)

https://pbs.twimg.com/med...B2OuaYxCQAAeT6H.jpg:large

http://www.odatv.com/n.ph...val-gecirildi--1211141200

http://www.ulusalkanal.co...cuval-gecirdi-h41118.html
silahsız olan ve bizim misafirperverliğimize sığınan bu insanlara yapılan haksız eylendir.
adamlar gelir bizim silahlı timi basıp çuval geçirir, bazıları da intikam olarak silahsız ve çarşıda turistik geziye çıkmış 3 amerikan askerine çuval geçirir.
eminönü esnafı kafasıdır. kesin bunu yapanlar kürtlerdir.
bir tane sivile mi gücünüz yetiyor dediğim olay. bunu yapan salaklar bir de atatürk bayrağı açmış mustafa kemal bunu görse suratınıza tükürürdü sizin. lan nasıl bir eziklik var ki hiçbir şeyden haberi olmayan bir adama saldırıp ezikliğinizi onun üzerinde atmaya çalışıyorsunuz. harbiden bu ülke insanı mastürbasyondan başka bir şeyden anlamıyor bi siktir olun gidin götünüzü parmaklayın.
deniz başhanın yolundan giden arhadaşlardır. (bkz: deniz gezmiş) bilinmelidir ki deniz başhan ve arkadaşları, yapmak istedikleri sol devrim için kürtlerin desteğini almak adına, bu gün hdp li ler in de zırvaladıkları 'halkların kardeşliği' söylemi ile 70 li yılların başın da (bkz: botan çayı) üzerine, sözde barış adına bir köprü yapmışlardır o arhadaşların biri de (bkz: ertuğrul kürkçü) adlı kürtçü sosyalisttir.
bunca yılın üzerine değişen birşeyler olduğunu düşünmüyorum değişen sadece mekanlar ve kişiler. kafa aynı kafa.
ibret olaydir. ama sikinti surada ki o çuvali geçirirken TGB liler converse, abercrombie, gap, nike, adidas, columbia vb kusanmislardi. o da ayri bir ironi. bu arada ibret derken iyi bir anlami yok tamamiyle yapilmamasi gereken bir terbiyesizlik oldugundan mütevellit.

dipnot: potinim yakup deri sanayi, t-shirt yasadigim ülkenin mali, bir tek kotum mavi den o da azicik da olsa türk sayilir. saatim de japon mali.
tgb li Vandalların yaptığı iştir. akılları sıra bi bok yediklerini zannediyorlar.

o başına çuval geçirdiğin askerin ülkesi olmasa götüne giyecek don bulamazsın amk salağı.
emperyalizmin sözlüğümüzdeki uşaklarının ortaya çıkmasına vesile olan şanlı eylemdir.
polatın aldığı intikamla 1-1 olan durum tgbnin attığı golle 2-1 olmuştur.
bazı beyin fakirlerinin alkışladığı olay. allah akıl versin size.
asker değil sivile geçirilmiştir. kılık kıyafetinden gördüğümüz üzere abd askeri orada sivil olarak gezinmektedir. saçma sapan eylemdir. ne hikmetse bu eylemi yapanlar apo'ya çiçek verenlere tapar.

not: türk milliyetçisiyim.
Salakça bulduğum, bazı salaklar yüzünden bizim de etkileneceğimizi düşündüğüm vahim durumdur.
Bir yazar köşesinde konuyu şöyle değerlendirmiştir:

"Hassiktir ya! Sıçtık amk! Lan beynini siktiklerim o adam ananızı mi sikti!? Lan zaten herkes üstümüze çullanmak için fırsat arıyor o kuşbeyninizle ne diye böyle bir bok yediniz? Amına kodumun salakları!"

Daha bir çok küfür var ama ağır olmasın diye bu kadarını paylaştım!
iyi yapmışlar dediğim durumdur. kemaliklerden ne kadar hazzetmesem de. aferin lan * keşke boğazını kesselerdi.
beyinsizce uygulanmış eylem.

götün yiyorsa, o demirleyen gemiye girip, üniformalı askere yapacaksın bunu. sivil, tek başına, bilmediği memlekette ihtiyacı için gezen adama değil. ha pardon tgb yaptı değil mi eylemi? o zaman normal.
Düsencesiz, beyinsizlerin yaptigi bir eylemdir.
(bkz: kafa siken ulusalcı zırvaları)
inandırıcı bulamadığım hede. oradakiler abd askeri görürsek kafasına geçirelim diye çuvalı yanlarında mı taşıyorlarmış?
amerika ekonomisini çökertecek eylem. başkan obama'yı kimsenin bilmediği sığınağa saklamışlar. olağanüstü hal falan ilan edilmesi an meselesiymiş. israil de götüm götüm kaçacak yer arıyormuş bu eylem sonrası. yani benim kulağıma gelenler bunlar.
üç tane sünepe amerikan askerini kendi mahallesinde yakalamış ve adam toplayıp saçma bir eylem gerçekleştirmeye çalışmışlardır. Tebrikler çocuklar bize cesaretin ne olduğunu gösterdiniz. bize misafirperverlik nasıl olur tekrar gösterdiniz. go home yanke nidaları ile polat alemdardan sonra siz de süleymaniyede yaşananların öcünü alıp bu aziz milletin yüreğine su serptiniz.
Yapılan eylem doğrudur, yanlıştır tartışılır. Ancak, siz bir ülkenin onuruyla oynayıp, askerlerinin başına çuval geçirirseniz, o ülkenin sokaklarında kendi askerlerinizin sikini taşağını sallaya sallaya gezmesine izin vermezler. Devlet, onuruyla oynanmasına sessiz kalır, kılını kıpırdatmazsa, o ülkenin onuruna sahip çıkacak gençler elbet bulunur ve o kafaya çuvalı geçirir. Olaya böyle bakmak lazım. Bu yüzden, bu gençlerin yaptığı eylemi rezillik, saçmalık diye tanımlayacağınıza, devletin onuruyla oynayan adamlarla, hala nasıl işbirliği içinde olunduğunun bir açıklanması ve asıl rezilliğin o olduğunun görülmesi gerekir.
Bos istir. Eylemi yapanlarin yasina veriyoruz. Adamlar iphone yapip cebine kadar girmis iki-3 asgari ucretini elinden almis hala goo hom yaanki.
akp nin yapamadığını yapmışlardır. sembolikte olsa. ayrıca abd askerlerinin sokakta ne işi var amk
götü yiyen carsi izninde olan iki tifil askere saldırmak yerine gider Amerika büyükelçiliği önünde eylem yapar ya da abd ile masaya oturan hukumete sesini duyurur.

bu yapilan korkakca ve gereksiz bir eylem.

carsi izninde askerlerimizi katleden serefsizlere mi benzemeye calisiyorsunuz?
Dünyanın en gereksiz işi.
Buradan bu eylemi yapan arkadaşlara sesleniyorum.
Kürtlük yapmayın.
cahilliktir, onların yerine ben mahcub oldum, kesinlikle cahillik.