bugün

Beşiktaşımızın çok rahat kazanacağı müsabaka olacaktır. netice tahminim 5-1
Bursaspor beşiktaş maçlarına ekstra konsantre oluyor kolay maç olmayacağını düşünüyorum. Beşiktaş puan kaybedebilir.
çok harikasın
bir numarasın
en taşaklı mankenlere beşyüz basarsın
hiç kimsede yok
böyle bir kasa
beşiktaşım koyunca
hopluyor bursa
https://youtu.be/Lr7pSFkl1jY
bjknin yine kancık karı oyunları ile alacağı maçtır..

rakip kendi kalesine gol atar
hakem penaltı verir
rakibin golü varda iptal olur..

her maçı 12 e 11 oynuyorlar şeref yoksunlari..
galatasaraylı diablo.

daha hatayspor un hakkını yiyeli 3 gün olmadı lan.

git başka yerde havla tasmanı taksınlar.
ooooo fetöcü şükürsüz hakanların, erdemsiz ariflerin takımdaşşakları şereften, onurdan bahseder olmuş.

siktirlanoradanitoğluit.
Beşiktaş ın cinconluları ağlatacağı maç.
Üst olur.
bursanın jimnastik kulübene kestane şekeri yedirip 3 atacağı maçtır.
Görünen o ki koyulacak rakip sayısı giderek artıyor.

Sakin olun hepinize sırayla çakacağız.

Bir de lütfen rica ediyorum artık beşiktaş'ın istanbul dışı maçlarına hala "derbi" diyen hiper gerizekalı sığır dışkıları artık bi siktir olup gitsin.
Kolay mac. Besiktasim koyunca hopluyor bursa.
maç bitti, 2-0 aldık.
şenol güneş in takımı 2015-2016 sezonundaki gibi oynatmaya başladığını net gördüğümüz maçtır.
kagawa ve burak sezon başı alınsaydı tinerci taraftara rağmen, beşiktaş belki liderdi şuanda.

beşiktaş ın en büyük düşmanı tinercilerdir.
Maçın yıldızı Burak'tı yalnız en az onun kadar iyi olan bir diğer futbolcu da atibadır. Sahada ayak basmadık yer bırakmadı.
beşiktaşta herşey güzeldinbu akşam. mirin ve vida tandemi iyi oturmuş, mirin soğukkanlı ve güvenilir. güven yalçın kanat olarak harikaydı, en son böyle iyi oynayan türk kanat ne zan görmüştüm unuttum. burak ikinci golu kendisi yarattı attı. lens trivelayla harika asist yaptı. ljajic klas hareketleriyle maça renk kattı. karius 90+da 10saniyeye iki gol kurtardı ve uzun pasları da harikaydı. atiba da sahanin her yerindeydi ve iyi top dağıtıyordu.
beşiktaşımızın ezikleri kudurttuğu bir başka maç açık ve net.
Bu maçtan çıkarılması gereken bir diğer sonuç da Gökhan Gönül’ün bitmiş olması.