bugün

entry'ler (6965)

tulumba tatlısı

aylık kazancımın 5 bin dolardan fazla olması nedeniyle yiyemediğim tatlı. özledim valla açık ve net.

havuçlu tarçınlı kek yapan erkek

erkek ifadesi fazla olmuş açık ve net.

jake paul un mike tyson a döşeyeceği boru

dünya çapında ses getirecek sağlam borudur açık ve net.

mike tyson

zaten kaymış olan hayatı jake paul'den yiyeceği sopa sonrası iyice kayacaktır açık ve net.

oray beyin kardeşi koray bey

gözlük takmadığı zamanlarda sıklıkla oray bey sanılır açık ve net.

pandemi yüzünden hayatın kayması

kimse sesli dillendirmese de bilinen bir gerçek. pandemi sonrası her şey öyle bir dağıldı ki toparlayamayız artık açık ve net.

yunus akgün

2 maç sonra yeniden postalanacak yer aranır açık ve net.

dizi açıp 5 saniye sonra telefona dalmak

günümüz sıkıntılarından biridir. 2 saat izleyecek dizi aramışsındır, sonunda bunu izleyeceğim demişsindir ama dizinin henüz daha 5. saniyesinde tüm dikkatin dağılmış ve telefonda kaydırmaya geçmişsindir açık ve net.

halloween kutlayan dejenere tip

batı özentisi, kimlik bunalımlı tiptir açık ve net.

kadınların konuşmasının yasaklanması

kadınları zaten dinlemeyen biri olarak beni ilgilendirmeyen olay açık ve net.

9 bira içip sad editler izlemek

bir tür arabesk takılma yöntemidir açık ve net.

2020 de alınan online kursu hala bitirmemiş olmak

kişisel bir üşengeçlik olayıdır. pandemide evde kendimi geliştirmek adına udemy'den para verip aldığım 82 derslik kursun henüz daha 48. dersine gelebildim. keşke dikkat süresi uzun biri olsaydım açık ve net.

türkiye de çok fazla sigara içen kız olması

kişisel gözlemimdir. dişi bireylerinin bu kadar çok sigara içtiği ikinci bir ülke yoktur bence açık ve net.

merhaba arkadaşlar nasılsınız

bir soru açık ve net.

norm ender in gerçek ismi

ender olma ihtimali yüksektir açık ve net.

rüyada pembe mezarlık görmek

7 bira içip yatarsanız olma ihtimali olan olay (yüzde 1) açık ve net.

24 ekim 2024 lyon beşiktaş maçı

armasında türk bayrağı taşıyan şanlı bir türk takımının fransa ligi takımlarından lyon'a koyarak hem fransızları hem de fransız özentilerini kudurttuğu maçtır açık ve net.

30 yaşında olup aile evinde oturmak

seks hayatım yok anlamına gelir açık ve net.

gitar çalan şişko çocuk

protein ağırlıklı beslenip kalori açığı oluşturması gereken çocuktur açık ve net.

hoşgeldiniz nedir abi

ya hoşgeldiniz nedir yani hoşgeldiniz dersin ya, ya hoş "hoşgeldiniz" ya hoş gelmedim lan bi dakka yani anladın mı lan dur bi yeni geldim bi bekle beni anladın mı hani hoşgeldiniz niye denir ki yani hani bi insana söylediğinde mesela tren gelir hoşgelir a tamam tren hoşgelir ya insan niye hoşgelsin lan ulan hoş gelmedim ki beni niye şeyin içine sokuyosun anladın mı belki ben bomboş bi herifim yani biri geldiğinde hoşgeldiniz "hoşbulduk" mesela oha,hğhğhğhğ karşılığında hoşbulduk lan daha bişey bulmadım ki anladın mı bi dur lan yani şeklinde devam eden giriş açık ve net.