bugün

atan alır spor ve can vasıtasıyla telefon görüşmesi yapmamla beraber 30 kişinin bile üzerinde kişinin katılmasında sorun olmayan zirvedir. isteyenler adlarını yazmaya devam edebilirler.
20 kişilik kontenjanı hiçe sayarak zaten adam değilim sıfatına bürünerekden,ben de geliyim araya bir yere sıkışırım noolursunuz tepkileri vericegim valla yaramazlık yapmam gibi yalanlar atıcağım aktivite.
an itibariyle inat yaparakdan katılanacak olan zirveye lock arkadaşımızı sokmayarakdan uludağ sözlük elemanlarıyla kavga çıkartıcağım aktivitedir.

(bkz: teker teker gelin ulan)
orda olamasak da telefonla destek oluruz dediğim zirvedir
THE KENENiN NE işinin olduğunu merak ettiğim, ayrıcana bağyan yazar yoksa askaraydan tanıdıım bir iki hatun ayarliim * şeklinde destek vereceğim zirvedir.
ayrıcana belkim ünlü olurum lan. okan zaten cücenin teki...
yoğun istek üzerine 10 kişilik ek kontenjan aldığımız zirve. toplam 30 kişi olacak.
katılamayacagım,katılmak istedigim ama izlemenin de güzel olabilecegini düsündügüm zirvedir. (bkz: kendini avutmak)
zirvede yapılacak etkili tanıtım sonrası, büyük bir atak yapacağımız zirvedir. ama sansasyonel birşeyler yapmak lazımdır.
okan bayülgen'e yazarlık teklif edilebilir. kabul etmesi içinde çaylaklık döneminden muaf tutulacağı sözü verilir.
kral tacı seklinde kafaya oturtabilecegimiz sekilde ve stüdyonun her yerinden görülecek büyüklükte bir pankart hazırlanmalıdır dedigim zirvedir,sözlügün en bir uzun kişileri olarak fth ya da benim tarafımdan tasınmalıdır.
pankart kesınlıkle sıyah ve kalın harflerle yazılmalıdır kı ısıkta rahat gorulsun .haydı çocuklar arkanızdayızdır sızı kım tutardır...
bigün önceki zirveye katılacağımdan dolayı gelemeyeceğim ve fakat giden arkadaşlara iyi eğlenceler dileyerek reklam açısından onlara güvendiğimi belirtmek isterim.ekran başında olacağızdır.
katılacak uuser'ların cumartesi akşamı en geç saat 20:30'da (en geç diyorum, daha erken gelin) bağcılar'daki doğan tv center'Da bulunmaları gerekmektedir. program saat 22:00'da başlayacak. doğan tv center'ın yerini bilmeyenler varsa tarif edebilirim. mümkünse özel vasıtanız ile geliniz. çünkü gece en erken 2-3 gibi bitecektir program. dönüş çok külfetli olabilir. son dakika satışı yapmayınız, yaptırmayınız. olası durumda en geç 1 gün içinde haber veriniz ki yerinize başkasını bulalım. an itibariyle 25 erkek ve 1 bağyan "geleceğim" demişlerdir. 4 kişilik yerimiz daha mevcut. "toplu" halde gidelim deniyorsa taksim'de filan toplanıp gidilebilir. kanunen bunda bir sakınca yoktur. hepinizi öpüyorum, saygılar.
banne bende gelicem diyerekten sanırım ki 2. bağyan olarak katılacağım zirvedir..
not: inşallah yalan olmam sözlük. olm dua et benim için...
saol sözlük.
zirveye ankara daki kanal d binasından canlı bağlansak olmazmı, dedirten zirve
toplu halde gidilmesi daha mantıklı olujak zirvedir. nitekim dogam medya nerdedir nası gidilir gidince nereye girilir bilinilmemektedir
gelmeyi düşündüğüm zirvedir ama dönüş yolunu hesap etmekteyim.*
he birde okan bayülgene klavye hediye edilmesini şiddetle desteklediğim zirvedir.
(bkz: süper fikirler)
gidenler geride kalanlar el sallasın bari dediğim zirvedir. *
(bkz: dogan tv center) *
tv basindan katilacagim,telefonla da katilmaya calisacagim zirvedir.ayarim da acik yolum da sloganiyla seyredecegim ayni zamanda..
bittikten sonra "boş duranı allah sevmez" düşüncesiyle belde belde gezip kendimize nöbetçi halı saha bulup istanbul-bursa a milli futbol maçını yapacağımız zirvedir.
ekşi sözlükde katılacakmış hem de servis olacakmış duyumunu aldığım zirvedir. neden bie servis verilmemektedir sorusunu gündeme getirir. ekşicilerin tişörtlerini de giyeceklerini öğrendiğimden. nooldu lan bizim tişörtlere şeklinde haykıracağım zirvedir.
hatta dur haykırayım
nerde lan bizim tişörtler???...
aynı tarihte ek$i sözluk yazarlarınında tv makinasında zirve düzenleyeceklerini duyunca ohaa dedıgım olaylı bir zirve olacak gibi gözüken, şimdiden merak uyandıran zirvedir efendim..
detaylı bilgi için;
http://sourtimes.org/show...vizyon+makinasi+zirvesi+2
alayına gider anlayısının benimsenecegi, baybars varsa korkmamamız gereken zirve olacaktır.
okan bayülgen'in ekşi sözlüğü(ne) servis tayin edeceği bize de tabanvay tahsis edeceği zirvedir. onu değil de ben anonslarda olacak ironiyi merak ediyorum.

bu gece aramızdaaaaaaa ekşi sözlüüüüüüük
şak.. şak.. şak.. hölelelleleeeeee

uludağ sözlüüüüüüüüüük
holalalalallaaaaaaa şak.. şak.. şak..

otuzdörtbinyediyüzotuz nokta kooooooom
hili li li li hiyooo miyoooo heyoooo yaşasıııın

çok merak ediyorum çok öyle böyle değil.
okan'ın servis tayin etmemesi beni galeyana getirmiştir. geldiğim galeyan sonucunda, 1 ad. c130 ağır nakliye uçağı ayarlayıp, zirveye katılacak arkadaşları, stüdyonun bahçesine indireceğimi beyan ediyorum.

bahçede doğacak hasardan mesul değilim.*

okan servis işini bir kere daha değerlendirsin. c130 ağır nakliye uçağının bahçeye vereceği zarar, servis ayarlamaktan çok daha masraflıdır.