bugün

yaşıtları pijama-atlet evde karpuz yer, kahvehanelerde pinekler, artan romatizma ve siyatikten bahsederken müthiş bir enerjiyle sağa sola saldıran adamlardır. genelde;
- istiklal caddesindeki rock barlara takılırlar.
- güneş gözlüğü vazgeçilmez aksesuarlarıdır.
- yanlarında el ele tutup gezmekten zerre gocunmadıkları kızları yaşında sevgilileri olur.
- bandanayı hasta olduklarından değil açılan alınlarını kapattığı için takarlar.
- emekli ikramiyeleriyle motorsiklet alırlar.
- kas yapmış olanları şort üzeri askılı atlet giyerler.( bu modelleri evlerden ırak tutulmalıdır. )
- hanımı çoktan boşadıkları, çocuklarıyla da arası kötü olduğu için çok yanlızdırlar.
tenis oynayan eski bir sporcudur.
(bkz: benim ruhum genç)
70 yaşında mini etek giyip, üstüne body giyen kadından daha mantıklı açıklaması olan adamdır.

not: uff. midem.
genç gibi görünmeye çalışırlar fakat gençliğin ne demek olduğunu unutmuşlardır o yüzden böyledirler.
evde karpuz yiyip ölmeyi beklemektense ölene kadar yaşarlar. ayrıca bunun genç görünmeye çalışmakla alakası falan da yoktur.
bi arkadaşımın babası aynı bu tipteydi. kendisi lisede fizik öğretmeniydi ve öğrencilerinin söylediğine göre bütün kızları dersten geçirip erkekleri bırakırmış. en son karısını aldattığı için karısı boşandı bu adamdan. arkadaşım ''erkek adam yapması hakkıdır.'' dedi. babasının tarafını tuttu. velhasıl sevmem böyle adamları. çapkın olurlar yada olmaya çalışırlar ellisinden sonra. bi yerden sonra elini eteğini çekmen lazım böyle şeylerden yoksa çoluk çocuğa madara olursun. yaşının adamı olmak lazım her zaman.

sözlükle bile dedikodu yapmaya başladım. biri beni durdursun.
tersine birde klas bir chooper ın üstüne atlar arkasında bir 20'lik... adaletin ko.ayım dünya dersin sonra...
Babamdır. Bundan dolayı sizden daha yakından değerlendirebilirim sanırım ;

- Genç görünme çabası değil, hayatı dibine kadar yaşama telaşıdır.
- Tenis oynarlar çünkü spor sağlıktır,şort giyerler çünkü güneşten alınacak D vitamini sağlıktır.
- Ailelerini boşlamazlar, çünkü hayatın kısa ve yaşanması gereken bir şey olduğunu bildiklerinden aksine aileleriyle en çok ilgilenen kişiler onlardır.
- Sosyaldirler ve arkadaş çevrelerinde aranan kişilerdir.
- Genellikle yürüyüş yapmayı severler.
Emekli olup bodrumda bar açmış,motosiklet sahibi olması ihtimal insandır.