bugün

Adalete inanan herkesin yapmasi gereken. O zamanlar hacı dedem meydanlara inmişti. Şimdi de ekrem başkanı savunmak onun hakkı.

Siyasal aleviciler gibi davranmayın. Adalet her yerde adalet.
Vay anasını çok ilginç yahu 28 şubat bin yıl sürecek diyenler avaz avaz bağırıyor.
28 Şubat'ta 8 yaşındaydım amk.

Aklıma gelenler, polis tarafından türbanlıların türbanlarından, sakallıların uzun saçlarından çekilip yerde sürüklenmesi.

Çocuk aklımla Olanlara bir anlam veremiyordum.

Okuma yazma bilmeyen cahil babaannem o sakallıya eyi ettiler diyordu. Ondan bir farkınız yok.
--spoiler--
neden ? ne oldu 28 şubatta ?
--spoiler--

çok kötü şeyler oldu kanka.

şimdi sanki daşşanı sıkıyolar gibi bağırıyurlar.
Balans ayarı yapıp. Bağırsaklarını temizlemişlerdi.
O zaman küçüktünüz şimdi de konuşamazsınız o yüzden. Akp zekası...
Ben o zaman dünyada olmadığım için konuşamazdım. Başörtü yasağı bence kötü ama mini etek de giyilebilir. Hele ki bir kız elbiseyi elbette giyebilir baloda falan.
Azizim çoluk çocuk konuşmasın o zaman.
al bir am salak başlık daha.

akpciler madem bugünkü sivil darbe makul neden 28 şubat diye neden hala laf ediyorlar.
Azizim ne yapsınlar, hak hukuk savunmasınlar mı...
2997 yılına daha çok var. Bir de bu devran döndüğünde bakmak lazım duruma tekrar.
O dönemde başörtüsü mitinglerine giderdik tabi solcular gibi polise dükkanlara araçlara çevreye zarar vermezdik.
28 Şubat'ta ne oldu birader. Devlet irticaya karşı uyardı, devletin içinde yapılanma var dendi. Etkisi 3 yıl sürdü sürmedi. Sonra ne oldu? 15 Temmuz oldu. O gün uyardıkları konuda zulüme uğradıklarını düşününenler yüzünden bu vatanın 260 insanı öldü. Hala neyi savunuyorsunuz ki? Ha şunu mu savunuyorsunuz? O gün hata yapıldı, bugün de biz hata yaparız. O gün yapılanların bir sebebi vardı. Devletin içindeki yapılanmaya karşı uyarılıyordu. Ordu yönetime el koymadı yani. Sizler demek ki 12 eylül'Ü yaşasanız devleti yıkacaksınız bu mantıkla. Bu yapılanların devlet menfaatine uyan bir tarafı var mı? Bahanesi ne? Siz asıl size karşı yapılan herşeyi hatırlamıyorsunuz. Üniversitelerde başörtüsü ile eğitim almak isteyen kız arkadaşlarımız için eylem de yaptık. Bir şiir okudu diye bir siyasetçi siyasetten uzaklaşmasın da dendi. Sadece mağduriyet edebiyatı. Bunun arkasında yatan ahlaksızlıklar gizlenmek isteniyor. Böyle bir dünya var mı ya? Anayasa mahkemesinin kararlarını dalgaya almak. Sürün şimdi siyasetinizi. Nemalanmanız olmasa siyaset yapacağınız da yok. Elbet bir çıkarınız vardır. Ama böyle de gitmez, böyle de bitmez. Kimler geldi, kimler geçti. Bugünler de geçer. Daha da beterini yapın ki bu zihniyetin fırsat verilince neler yapabildiği milletin aklına mıh gibi kazınsın. Kısa sürecek zaferler. Bugün AKP parti siyaset yapabiliyorsa Deniz Baykal'ın yüzünden yapabiliyor. Bu saltanat onun öngörüsüzlüğü ve kolay aldanması, hırsı yüzünden. Kaldı ki ona da neler yapıldı. Bari biraz minnet duyup ona yapılmasaydı. Bu milletin kimyasını bozdunuz. Kılıçdaroğlu'nu şehit cenazesinde linç edip öldürmeye kalkanları alkışlayanlar bugün şehitler yararına verilen iftar da yuhalandı, korumaların arkasına sığındı. Ve aslında konunun imamoğlu olduğuna bile inanmıyorum. Dün israil Gazze'yi bombaladı, 250 sivil öldürüldü. Aslında ülke gündeminin bu olması gerekirdi değil mi? Ateşkes'i bozan bir israil sivillere ölüm yağdırırken ve tüm dünyada pek çok ülke buna tepkilerini ortaya koyarken birden bire ülkemizde imamoğlu'nun diplomasısı gündeme oturdu. Saklanmaya, gösterilmemeye çalışılan konu var ama gören görüyor işte. Cehalet mutluluk değil gençler, uyanın. Cehalet korkaklık ve sorumsuzluk sadece.