bugün
- 16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı22
- sarılıp uyumak istediğiniz yazarlar11
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur9
- true ve koala arasındaki cinsel gerilim12
- kedimi kim yedi1'in ölmesi14
- gece atıştırmalık önerileri10
- queen ravenna'nın ölmesi15
- güvenmemeyi nasıl öğrendin23
- tulumba tatlısı18
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı8
- anın görüntüsü20
- sözlük kızlarının meme şekilleri17
- kadın aldatması erkek aldatmasıyla aynı mıdır11
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak15
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek19
- zafer partisi15
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi9
- mike tyson11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri14
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın15
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı12
- tanışmak istediğiniz yazar18
- reis deyince akla ilk gelen24
- bugünün bir türlü bitmemesi8
- göbek deliği estetiği10
- şehirler arası otobüs yolculuğunda bastıran çiş8
- yazarların gurur duydukları özellikleri20
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk17
- portakallı kek11
- zeynep bastık'ın beyaz külodu23
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı21
- peter parker'ın mutsuz olması16
- atatürk'e düşman olanlar14
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- birlikte diyete başlayalım mı9
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu14
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- kanka olmak istediğiniz yazarlar12
- kadınların katlandığı eziyetler14
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey18
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- özlem zengin19
- gece yatarken kurulan hayaller10
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
Takım olarak galatasaray'ın gayet iyi oynadığı ve 400 den fazla isabetli pas yaptığı karşılaşmadı, Fenerbahçe takımının yaptığı isbetli pas oranı 200 lü rakamlarda, maçın kırılma anları malesef (bkz: figo aydın) a denk gelen dakikalar, bir futbolcunun yıllarca şans bulup 1 maç iyi 8 maç kötü oynaması istikrarsızlıktır.
Fatih Terim'in Baros'u oynatmama ısrarı mağlubiyeti getiren diğer bir unsur, Emre çolak her zamanki gibi derbilerde ki zayıf halka oldu.
Taraftara söylenecek söz yok.
Fatih Terim'in Baros'u oynatmama ısrarı mağlubiyeti getiren diğer bir unsur, Emre çolak her zamanki gibi derbilerde ki zayıf halka oldu.
Taraftara söylenecek söz yok.
galatasaray'ın tam 28 şutuna karşılık fenerbahçe'nin 5 şut çektiği maç. olmayınca olmuyor. volkan çizgide tutuyor topu , aydın altı pasta atamıyor golü filan allah da razı olmuyor bazen. yapacak bir şey yok. kalan 4 maçı kazanmak zorundayız galatasaray olarak.
tanım : futbolun adaletinin olmadığının ispatı olan maç.
yıllardır dünyanın her liginden futbol maçları izlerim, üst düzey maçlar olsun, amatör maçlar olsun farketmez.. bu maçı anlayamadım, kadıköy'deki 2-2 biten maçı da anlayamamıştım bu maçı hiç anlamadım.
2 saat düşündüm; galatasaray neyi eksik yaptı da kaybetti, fenerbahçe neyi fazla yaptı da kazandı bilmiyorum, sanırım akıl mantık dahilinde düşünen hiçkimse bu sorunun cevabını bulamayacaktır.
bir tarafta; 90 dakika boyunca oyunun hakimi galatasaray; %68 gibi bir oranla topun hakimi, 30 şut çekmiş, sayısız pozisyona girmiş 1 gol atmış, attığı gol serbest vuruştan.
diğer tarafta; maçın neredeyse tamamına yakınını kendi sahasında geçirmiş bir fenerbahçe; 3 şut çekmiş, atılan iki gol...
bu yıl galatasaray'ın fenerbahçeyle yaptığı 3 maçın tamamında oyunun mutlak hakimi galatasaray, ecel terleri döken taraf fenerbahçe, daha çok gol pozisyonuna giren galatasaray, daha çok oynayan galatasaray, daha çok kaleyi deneyen, çok daha iyi oynayan galatasaray ama gel gelelimki 3 maç 1 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet.
velhasıl... bugünkü maçı izleyen taraflı tarafsız ortak kanı şu; futbolun adaleti yok!
hani bu tabiri kullanmak istemiyorum fakat şans, bal diye şeyler gerçekten var.
(bkz: şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden)
yıllardır dünyanın her liginden futbol maçları izlerim, üst düzey maçlar olsun, amatör maçlar olsun farketmez.. bu maçı anlayamadım, kadıköy'deki 2-2 biten maçı da anlayamamıştım bu maçı hiç anlamadım.
2 saat düşündüm; galatasaray neyi eksik yaptı da kaybetti, fenerbahçe neyi fazla yaptı da kazandı bilmiyorum, sanırım akıl mantık dahilinde düşünen hiçkimse bu sorunun cevabını bulamayacaktır.
bir tarafta; 90 dakika boyunca oyunun hakimi galatasaray; %68 gibi bir oranla topun hakimi, 30 şut çekmiş, sayısız pozisyona girmiş 1 gol atmış, attığı gol serbest vuruştan.
diğer tarafta; maçın neredeyse tamamına yakınını kendi sahasında geçirmiş bir fenerbahçe; 3 şut çekmiş, atılan iki gol...
bu yıl galatasaray'ın fenerbahçeyle yaptığı 3 maçın tamamında oyunun mutlak hakimi galatasaray, ecel terleri döken taraf fenerbahçe, daha çok gol pozisyonuna giren galatasaray, daha çok oynayan galatasaray, daha çok kaleyi deneyen, çok daha iyi oynayan galatasaray ama gel gelelimki 3 maç 1 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet.
velhasıl... bugünkü maçı izleyen taraflı tarafsız ortak kanı şu; futbolun adaleti yok!
hani bu tabiri kullanmak istemiyorum fakat şans, bal diye şeyler gerçekten var.
(bkz: şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden)
yine aynı hikaye. biz trilyon pozisyon buluruz adamlar tek pozisyonu gole çevirir. umuyorum ki kadıköy'de bu sefer değişir durum.
Atamayana atarlar maçıdır.Sen maç boyu bilmem kaç tane şut çekip bilmem kaç yüzdeyle top oyunuyorsan o golü de atacaksın.
Her kaçırdığın golden sonra ahhh ahh vah vah diye triplere girmeyeceksin.
Mademki şampiyonluğa oynuyorsun sen o son vuruşu yapacaksın.
Beceriksizlik lüksün yok senin.Tıpkı rakibinin olmadığı gibi.
He bunları yapamıyor musun ? Rakip kim olursa olsun o golü atarlar.
Bu tutukluk dışında nedense beni pek etkilemeyen maçtır.Sonuç zaten belli.Ligin sonunu görür gibiyim...Hadi sabaha kadar tura devam...
Her kaçırdığın golden sonra ahhh ahh vah vah diye triplere girmeyeceksin.
Mademki şampiyonluğa oynuyorsun sen o son vuruşu yapacaksın.
Beceriksizlik lüksün yok senin.Tıpkı rakibinin olmadığı gibi.
He bunları yapamıyor musun ? Rakip kim olursa olsun o golü atarlar.
Bu tutukluk dışında nedense beni pek etkilemeyen maçtır.Sonuç zaten belli.Ligin sonunu görür gibiyim...Hadi sabaha kadar tura devam...
el classico tellonun 90 dk oynaması neyse bu maçta sabrinin kurtarıcı olarak girmesi aynı şeydir. taşşak geçiyoruz taşşak.barcelonada bizde sizden çok daha iyiyiz.
not: bu da böyle bir avuntumdur
not: bu da böyle bir avuntumdur
biz inanmıştık ve inancın zaferidir bu. tıpkı geçen sezon olduğu gibi 1-2 yapmıştır fenerbahçe.
evet galatasaray daha iyi oynadı ve onlara bu iyi oyunlarından ötürü saraçoğlunda 5 dk, kupa tutturma töreni yapılabilir.
zira eminim saraçoğlunda da galatasaray daha iyi oynar, ama olanlar olur yine. *
biz inanmıştık ve inancın zaferidir bu. tıpkı geçen sezon olduğu gibi 1-2 yapmıştır fenerbahçe.
evet galatasaray daha iyi oynadı ve onlara bu iyi oyunlarından ötürü saraçoğlunda 5 dk, kupa tutturma töreni yapılabilir.
zira eminim saraçoğlunda da galatasaray daha iyi oynar, ama olanlar olur yine. *
maç iyiymi hoştu fenerbahçe tarih yazdı. Ancak maç çıkışı tam bir çile. Hala yoldayım. Bir kısım fenerbahçe taraftarı fb oyuncu otobüsünün önünü kesti. Trafik felç. Seyrantepeden ilerleyemiyoruz. Yolu kapatmışlar. Halay çekiyolar. Onların yüzündn kaza meydana geldi. Ambulans gidemiyor. Böyle sevinme olmaz. Kantarın topuzunu kaçırmamak lazım değilmi sözlük?
maçtan sonra skor ne olursa olsun takımım ile gurur duyduğum maçtır. daha bu sene kurulan bir takım ile fenerbahçe gibi iyi bir takımı eze eze oyun anlamında 3 maçtır acayip hoşuma gidiyor. belki 3-1 lik maç haricinde skorlar gelmedi ama sonuçta galatasaray bir şekilde avrupa ya gidecektir. benim için önemli olan avrupa maçlarıdır. türkiye ligini sadece bir araç olarak görüyorum. tabi kupa almak güzeldir ama anamızın liginde oynaya oynaya avrupa nın çok gerisinde kaldık. galatasaray da bir alex yok ama bir senelik bir takım olmasına rağmen yedekleri sabri ve aydın olmasına rağmen bence iyi iş çıkardılar. yönetimin adam gibi bir forvet almaması şakiri yerine necati yi getirince sonucu böyle oldu. seneye muhakkak iyi kanat oyuncuları ve forvet alınması şarttır. bugün bir kez daha görüldü kü bu takımı stoperleri ağır ve kademe hatası yapıyorlar. tamam semih genç bir oyuncu ama ufa gerçekten çok ağır kalıyor. seneye avrupa da bu defans çok gol yer.
maçta skor olarak üzgün ayrılsam bile gelecek için çok umutsuz değilim. trabzon deplasmanı hep galatasaray için kolay geçmiştir. çok bir iddaa sı olmayan ts nin zorlayacağını zannetmiyorum. burak yılmaz ın oynayıp oynamayacağı da çok belli değil. galatasaray bu saatten sonra puan kaybetmez. işin ciddiyetinin farkına varmıştır. son maçta eğer fener puan kaybetmez puan puan a girersek o zaman beraberlik bile yetiyor. onun için çok fazla umutsuz değilim açıkçası.
maçta skor olarak üzgün ayrılsam bile gelecek için çok umutsuz değilim. trabzon deplasmanı hep galatasaray için kolay geçmiştir. çok bir iddaa sı olmayan ts nin zorlayacağını zannetmiyorum. burak yılmaz ın oynayıp oynamayacağı da çok belli değil. galatasaray bu saatten sonra puan kaybetmez. işin ciddiyetinin farkına varmıştır. son maçta eğer fener puan kaybetmez puan puan a girersek o zaman beraberlik bile yetiyor. onun için çok fazla umutsuz değilim açıkçası.
Son 10 fb-gs maçının 6'sını kazanıp, 3'ünden beraberlikle ayrılan ve sadece 1(Yazıyla bir) kere yenilen Fenerbahçe'nin şansa bala kazandığı iddia edilen maç.
Allah gs'li üzüntüsünü kimseye yaşatmasın kardeşlerim.
Allah gs'li üzüntüsünü kimseye yaşatmasın kardeşlerim.
öncelikle şunu söyleyeyim, o stadda bulunan herkese helal olsun. taraftara helal olsun, hakeme helal olsun, hem fenerbahçeli hem galatasaraylı futbolculara ve teknik heyete helal olsun. şükür bu sene keyifli, güzel yönetilen, taşkınlık olmayan, çirkeflik olamayan derbiler izledik.
fenerbahçe çok akıllı bir futbol oynadı. kendisinden daha üstün oynama potansiyeli olan rakibe karşı, mantıklı hücum etti. iyi savunma yaptı ve iyi alan daralttı. ama bunlar hep ilk yarı içindi.
maçın ikinci yarısında çok farklı bir görüntü vardı. galatasaray beşi altıyı bulamadı ise tamamı ile kendi becerisizliğindendi. bir takım ancak bu kadar şans bulabilir. gol şansı olarak ne ararsan var. ceza sahası dışından şut var, altı pas içerisinden şut var, altı pas içerisinden dokunamadığın top var, kaleci ile karşı karşıya pozisyon var, ceza sahasında orta mesafeseden pozisyon var, açılan ortaya kafa topundan gelen şans var. daha ne olsun? ama olmayınca olmuyor.
ben feneri kazandığı bu galibiyetten dolayı kutluyorum. bu bir sporsever olarak boynumun borcu. takımım kaybettiği için de keza üzgünüm ama kaybederken ortaya koyduğu performans içinde gayet memnunum. usta bir maçı kazanmak için daha ne yapabilirsin ki?
fenerbahçe çok akıllı bir futbol oynadı. kendisinden daha üstün oynama potansiyeli olan rakibe karşı, mantıklı hücum etti. iyi savunma yaptı ve iyi alan daralttı. ama bunlar hep ilk yarı içindi.
maçın ikinci yarısında çok farklı bir görüntü vardı. galatasaray beşi altıyı bulamadı ise tamamı ile kendi becerisizliğindendi. bir takım ancak bu kadar şans bulabilir. gol şansı olarak ne ararsan var. ceza sahası dışından şut var, altı pas içerisinden şut var, altı pas içerisinden dokunamadığın top var, kaleci ile karşı karşıya pozisyon var, ceza sahasında orta mesafeseden pozisyon var, açılan ortaya kafa topundan gelen şans var. daha ne olsun? ama olmayınca olmuyor.
ben feneri kazandığı bu galibiyetten dolayı kutluyorum. bu bir sporsever olarak boynumun borcu. takımım kaybettiği için de keza üzgünüm ama kaybederken ortaya koyduğu performans içinde gayet memnunum. usta bir maçı kazanmak için daha ne yapabilirsin ki?
Fenerbahcenin 1-2 kazanarak sampiyonlukta bende varim dedigi mactir. Herzaman soyluyorum, yine soyleyecegim; maclardan sonra buralara kufurle, belden asagi espirilerle gelmeyelim arkadaslar.
Bir besiktasli olarak sunlarisoylemek istiyorum,
1-engin baytar basta olmak uzere yerden kalmayan bir galatasaray var, futbolcular faul alabilmek icin tum konsantrasyonlarini kaybediyorlar. Anadolu takimlarina karsi oynarken neysede fenerbahce gibi lobisi olan bir takima karsi cok tehlikeli olabiliyor.
2-adaletten bahseden arkadaslara inanmakta gucluk cekiyorum. Daha gecen besiktas macinda ofsayttan gol attiniz, gocek adaletinimi beklediniz aydunustan da?
3-playoff u kimse bahane edemez, biz zaten sampiyonduk diyemez. Lig basladigindan beri futbolcular ve teknik adamlar bunun farkindalar.
4-fenerbahce sansi herkesce biliniyor. Kupa macinda bile 1 gol atar penaltilarda kazanir dedik oldu. Taraftari cok, dua edeni cok, kazaniyor olabilirler.
5-ve en onemlisi; lutfen artik burayi kahveye cevirmeyelim. Duzgun duzeyli bir uslupla gelelim. Kufur etmeyen insanlarda var burada ve onlarida rencide ediyorsunuz.
Fenerbahceyi skordan, galatasaray ida tribununden dolayi tebrik ediyorum. Eyyorlamam bu kadar.
Bir besiktasli olarak sunlarisoylemek istiyorum,
1-engin baytar basta olmak uzere yerden kalmayan bir galatasaray var, futbolcular faul alabilmek icin tum konsantrasyonlarini kaybediyorlar. Anadolu takimlarina karsi oynarken neysede fenerbahce gibi lobisi olan bir takima karsi cok tehlikeli olabiliyor.
2-adaletten bahseden arkadaslara inanmakta gucluk cekiyorum. Daha gecen besiktas macinda ofsayttan gol attiniz, gocek adaletinimi beklediniz aydunustan da?
3-playoff u kimse bahane edemez, biz zaten sampiyonduk diyemez. Lig basladigindan beri futbolcular ve teknik adamlar bunun farkindalar.
4-fenerbahce sansi herkesce biliniyor. Kupa macinda bile 1 gol atar penaltilarda kazanir dedik oldu. Taraftari cok, dua edeni cok, kazaniyor olabilirler.
5-ve en onemlisi; lutfen artik burayi kahveye cevirmeyelim. Duzgun duzeyli bir uslupla gelelim. Kufur etmeyen insanlarda var burada ve onlarida rencide ediyorsunuz.
Fenerbahceyi skordan, galatasaray ida tribununden dolayi tebrik ediyorum. Eyyorlamam bu kadar.
galatasaraylıların olası beraberliğe sevinemedikleri, üçlü çektiremedikleri maç. bir de adaletten bahsediyorlar.. o adaleti biz 3 temmuz'dan bu yana arıyoruz halbuki. şu an elbette her şey bitmedi ama önündeki en büyük engeli aştı fenerbahçe. rakibini deplasmanda devirdi. bundan sonra ipler kendi elimizde 4'te 4 yapmak şart. aslında şampiyon olamasak da olur. her zaman diyorum, bu takımın hala umudunun olması bile büyük başarıdır bu sezon için. var ol fenerbahçe.
http://youtu.be/k1GbyYaqHRs
http://youtu.be/k1GbyYaqHRs
fenerbahçe'nin hakettiği maçtır bu kadar net. volkan balla değil kabiliyetle kurtarmıştır pozisyonları necati'nin 2 metreden yapıştırdığı topa uzanmıştır top sektirmemiştir. galatasaraylı futbolcular beceriksizse kale dibinden atamıyorsa nasıl haketmiş oluyor anlatsanıza amk? adaletini sikeyim demenize gerek yok adil olan becerikli olanın, akıllı olanın kazanmasıdır. bak stoch'a girdi pozisyona attı, muslera kurtaramadı nasıl haketmiş oluyor kazanmayı? son dakika stoch vurdu muslera sektirdi, ilk gol dibinden geçen topa dokunamadı nasıl haketmiş oluyor? baros 2 metreden kafa vuruyor dışarı atıyor nasıl kazanmayı haketmiş oluyor yarraam?
Fenerbahçe'nin deplasmanda 2-1 galibiyeti ile sonuçlanan maçtır.
Ayrıca Hayatımın en güzel doğum günü hediyesini aldığım maçtır.
Ayrıca Hayatımın en güzel doğum günü hediyesini aldığım maçtır.
galatasarayın oynadığı ama fenerbahçenin kazandığı maç, futbol hatice değil neticeler oyunudur. sağlık olsun der, fenerbahçeyi tebrik eder, şampiyonluk yürüyüşüme devam ederim. hala 2 puan biz öndeyiz.
Ofsayttan gol atıp, ertesi maç adaletten falan bahsedenleri gösteren maçtır. gülünç.
dün oynanan barça-real maçına çok benzeyen maçtır. oynayan değil atan kazandı.
volkan demirel in türk telekom arena panteri lakabını almasına vesile olan karşılaşma.
rakibine karsi 12 senede tek bir galibiyet dahi alamayan ama yeni stadinda 1 sene icinde ikinci maglubiyetini alan galatasaray takiminin buyuk fenerbahce ile oynadigi mactir.
bu maçı tarafsız gözle izleyen her insan gibi şunu söyleyebilirim bu galatasaray son maça kalmadan şampiyonluğu ilan eder. itiraz eden varsa maçın istatisklerine baksın önce.
maçın özeti şudur: (bkz: atamayana atarlar)
edit: beşiktaşlıyım
edit2: yalnız, galatasaray kaçırdıklarının üçte birini atsaydı tarihi fark olurdu.
edit: beşiktaşlıyım
edit2: yalnız, galatasaray kaçırdıklarının üçte birini atsaydı tarihi fark olurdu.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar