bugün

Onursuz olacaktır kimse senin dört duvar arasında ne yaptığına karışmaz neden sokağa dökülüp bas bas bağırıyorsun bunu yaptıkça tepki alacaklar kesinlikle yasaklanmalı geçen sene ki "velev ki ibneyiz" "receple şabanın aşkına ramazan engel olamaz" gibi ahlaksızlıklardan sonra yapılmaması lazım olandır.
Çocuklar yakınlara goturulmemeli malum kötü örnek.
sözlüğün zeka seviyesini gösteren entryler içeren başlık.Deniz görmemiş yobaz arkadaşlarımız diyorlar ki ramazan ayında yapmayın bari diyorlar.Bu kadar cahil olmayın be kardeşim .Adı ustunde yuruyuş yurüyecekler altı ustü .Sanki grup seks yapacaklarmış gibi reaksiyon vermeyin.Ha bir de çocuklar var yeeaa geyiği yapanlar siz onları çok sevdiğiniz ensarcı pisliklerden koruyun onlara hicbir sey olmaz.
Utanç yürüyüşüdür. Bir şans verip yürümelerine izin vermişler adamların bi grup sex yapmadığı kalmış sonra bize saygı duyun. Ben senin neyine saygı duyayım be? Ensar vakfında ki sapıktan pek bir farkınız olduğunu da düşünmüyorum, farklı bir sapklık. Homofobiğim amk iğrençsiniz eksilerek nesliniz tükenmesi dileğiyle.
Onur yürüyüşü adı altında teşhir yapılıyor ve hakaretler içeren sloganlar sunuluyorsa pek de saygı duymayacağım eylemlerdir.
nice 2016 yıllar görmesi dilenen yürüyüştür.

(bkz: tek yol ayol)
bu konuya deginmeden once size yasadigim bir olayi anlatacagim.

bilenler bilir ayak fetisi oldugumu, heh. gecen sene facebook'ta bir ayak fetis sayfasini begenmistim. orda, birkac fotoya yorum attim. bu yorumlari, ayarlar'dan gizledigimi dusunerek icim rahat bir sekilde biraktim. ertesi sabah okulda, daha once karsilasmadigim tepkiler aldim. bir arkadasim o yorumlari ss alip siniftakilere gostermis. attigim yorumlarla, bu fetisimle dalga gectiler. her firsatta yuzume vurdular. sinifta "sapik" damgasi yedim. siniftaki hicbir kiz benle eskisi kadar samimi olmadi. psikolojikmen yiprandim.bilakis bir sene sonra da ayni sekilde devam etti ve ben hergun bu lanet okuldan mezun olmak icin gun saydim,sayiyorum. nihayet birkac haftaya su siktigimin okulu bitecek. dusunun simdi, ayak fetisiyim diye bu kadar dalga gecip, kucumseyen insanlar; biseksuel oldugumu ogrenince naparlar acaba? iste lgbti bunun icin var. ben ve benim gibilere sahip cikan, haklarini koruyan, homofobiye karsi cikan bir olusum. ve bu olusumun her yil duzenli olarak yuruyus yapmasi; ben ve benim gibilerin oldugunu ve lgbti olusumunun dunyanin her yerinde var oldugunu insanlara bildirip, homofobiye karsi birlik oldugumuz, gayet normal olan ve sonuna kadar da hakli oldugumuz bir yuruyustur. ha, baskalari bize saygi duymuyor diye bizde aynisini yapacak degiliz. onlarin da inanclarina saygi duyuyoruz. gecen sene ne yazik ki abartiya kacildi, boyle olmamasi gerekirdi. bunu herkes kabul ediyor zaten. bu konuda haklisiniz fakat, bunu lutfen, "ataerkil toplum duzeninde homofobiklere karsi nefretin bir sonucu" olarak algilayin. eden bulur hesabi. hicbirimiz boyle olsun istemedik.bakin bu sadece turkiyede boyle. a.b.d ya da hollanda da(misal) lgbti bireyleri insanlarin tercihlerine, inanclarina saygi duyduklari icin eylem sirasinda sevisip, sikismiyorlar. umarim bu tarz olaylar yasanmadan, provakatorlere firsat vermeden yuruyusumuzu yapariz "temennisiyle" sakin ve olaysiz gecmesini diledigim yuruyus'tur.
bu kişilerin yaratılışı böyle saygı duymak lazım ama ne bileyim bokunu da çıkardılar.
Saygı göstermeden saygı beklemek de neymiş, sokakta ibnelerin öpüşmeleri topların birbirini yalamaları salladıkları lenkli bez parçalarıyla toplumu asıl yobazlastırmaya çalişan bu ibneler bize saygı duyup ilişkilerini evlerinde sessiz sakin yaşamaya ne zaman başlarlarsa saygıyıda o zaman görürler.
her yerde yaratık gözü ile bakılan insanların yürüyüşü. normaldir. yürüyüş yapanlardan korkmayın, gtünü haksızlıklar karşısında kaldirmayanlardan korkun amk.
erkeğim ve kadınlardan hoşlanıyorum, fakat o insanlara hak veriyorum.
çok büyük olaylar çıkmasından korktuğum yürüyüş. umarım taşkınlık yapmazlar, yani götü başı açıp çıplak yürümezler.
toplum tarafindan dislanan insanlarin bir kere daha sesini duyurmaya cabalayacagi yuruyustur.

gecen senede yazmistim, bu toplumca dislanip hala yasayabilen, hayatina devam edebilen, kimligini saklamayan insanlarin onuru.

gerici yobaz dangalaklar anlayamaz bunu.
başlıkta hem onur diyor hem lgbt ben birşey anlayamadım.
Tasvip etmiyorum.
onursuzların yürüyüşü ne ara onur yürüyüşü olmuş.
Koştursunlar efenim istiklalde.
Çocuğa hallenen insanların onurun ne olduğunu bilmediği iÇin sataştığı yürüyüş.
Ya arkadaş ben bu çağı sevmiyorum bak 90 larda yoktu böyle şeyler. Ya tamam eşcinselsin birbirinizi s.kiyosunuz falan zaten biliyoruz da ben seni kabullenmek zorunda mıyım? Benim gözüme sokuyosun seviştiğini ben zaten biliyorum bunu. Yok bizde toplumun bir parçasıyız deyip geçen sene çırılçıplak gezdiğini de biliyoruz. Hayır yanı git ilişkini yaşa senin kafanı kesen yok da neden bu aşırılık neden bu sapkınlık ?
"eğer onur bu sapıkların yaptığıysa ben ömrümün sonuna kadar onursuz yaşamaya razıyım".

templeton peck.
(bkz: #32147382)
bu kadar da korkmayın, yanacaklarsa onlar yanacak biz değil. ahlaksızlıksa onların ahlaksızlığı, bizim değil.

yaşamlarını onlar yaşıyorlar, biz değil.

önce kendi yaşamınıza bir çeki düzen verin, sonra topluma açılırsınız.

lgbt'lilere gelene kadar 3 milyon adet sorun daha mevcut toplumda.

toplanıp yaptıkları da, yürüyüşleri de böyle bir ülke de gündem yaratacak son şey olmalı ama cehalet bunu ilk sıralara taşıyor.
en azından tecavüz etmiyorlar amk,
insanlık onurunun sadece heteroseksüellere ait olduğunu düşünen ayrımcı bir gerizekalının onur kelimesinin değiştirilmesi teklifinde bulunduğu yürüyüş.
ibne olmak ne zamandan beri onur oldu amk.
Önce bu insanları o sokağa dökecek kadar dışlayan insanların bi kendilerini sorgulamasını öneririm. Nefret etmeseydiniz bu kadar onlardan, özgürlüklerini bu şekilde ifade etmek isteye gerek duymacaklardı belki. Şimdi, siz! Ötekileştirenler! Katlanın sonuçlarına.
Gerçi üstteki videoyu izlerken bile elinize sahip çıkamadınız okşadınız kendinizi değil mi?

Müslüman bi ülkede neden cinsellik bu kadar ön planda olur ki anlamıyorum. Başkalarına saldırmayı bi bıraksanız. Tecavüzden veya biseksüel nefretinizden kurtulsanız iyi bi ülkeyiz aslında.