bugün

peste olsa devamlı saveleyip oynanacak derecede zor grup. allah kolaylık versin.
her zamanki gibi hala madrid ! derim. ayrıca 2 de dortmund olursa manyak olur. man city bu kafayla iş yapmaz sebebi de.. (bkz: al manciniyi vur aykuta)
gs nin düşmediği için ucuz yırttığı grup. yoksa ajax değil gs sonuncu olurdu. muhtemelen city ve real çıkar. dortmund uefa ya gider. ama hakikaten de son yılların en zorlu grubu oldu bu. hiçbir sonuç ciddi ciddi şaşırtmaz adamı. ama zaten geçen sene grupta sonuncu olan dortmund bu sene de çıkmak için çok zorlanacak. şanssız kuralar çekiyorlar ikidir.
Böyle gruba can kurban denilen gruptur. Hiçbir takım için favori olarak birinci çıkar ikinci çıkar diyemeyiz. Real Madrid lige kötü başladı lakin süper kupayı barcelona ile oynanan maçta kazanması moral olarak iyi olmalarını gerekiyor. cristiano ronaldo dos santos aveiro* tatil havasından çıkamamış gibi gözüküyor ama ilk şampiyonlar ligi maçında gerekeni yapacaktır. Manchester city* forvet sıkıntısı çekiyor her ne kadar mario balotelli Carlos tevez Edin dzeko gibi forvet hattında son vuruşları çok iyi olan forvetleri olsa dahi sergio leonel agüero del castillo'nun* sakatlığı roberto mancini'nin bütün planlarını bozdu. Borussia Dortmund için geçen 2 sene şampiyon oldular zaten bu sene de ilk maçlarında puan kazanmayı bildiler lakin böyle bir gruba düşmeleri turnuvaya erken veda etmelerine neden olabilir ama ne yapacakları belli de olmaz tuhaf bir takım açıkçası. Geldik grubun bahtsız bedevisi afc ajax'a normalde oynadığı 3 lig maçında iki galibiyet bir beraberlik alan ajax gruplarda pek başarılı olacağını zannetmiyorum ama kendi sahalarında dortmuntu yenip city ile berabere kalabilirler diye düşünüyorum.**
ajax'ın 1 ila 4 arası puan alacağı gruptur. sonuncu belli, üçüncü kim?
tecrübe ve taktiğin, yani mourinho' nun çıkacağı gruptur. türkiye' ye gelse de izlesek dediğim dortmund da göte gelmiş gibi maalesef.
hücum yapmayı seven ve bilen takımlardan oluşan şahane bir grup. bu gruptaki maçları elime çekirdek alıp izleyeceğim ve tabi ki Galatasaray'ı göreceğim.
dortmund'un yok artık ebesinin .mı yine mi? dediği eşleşmeler olmuştur.
(bkz: tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın)*
dortmund veya ajax'tan birinin sürpriz yapacağı grup olacaktır. man city 3. olup uefaya gidecektir. madrid ise yoluna devam eder, bakalım görelim.
ajax için ölüm grubudur.

(bkz: ajax ı harcayacaklar matmazel)
şampiyonlar liginin adına yakışan bir grup. tahminen real ve city çıkar dortmund 3. olur.
izlemesi çok keyifli olacak grup. tabi galatasaray buraya düşseydi durum çok farklı olurdu. *
kimsenin çıkamayacağı grup.
dortmund'un real madrid'le beraber gruptan çıkacağını düşündüğüm ölümcül grup. maçlarını izlemek çok zevkli olur eminim.
manchester city haricindeki diğer takımların 90'ların takımları olduğu, bize 90'ları yaşatacak hüzünlü ve orjinal gruptur. ah ulan, city yerine del piero'lu juventus olsaydı bide, çıksaydı barnebau'ya, amsterdam arena'ya.. 90'ları yaşasaydık dolu dolu..
dortmund'un şımarık manchester cityi göt edip gruptan çıkacağı gruptur. Öyle para dökmekle olmaz bu işler yiğidim.
ispanya ingiltere almanya ve hollanda liglerinin geçen sezon ki şampiyonlarını karşı karşıya getirecek gruptır. açıkcası ne kadar ölüm grubu dense de real ve city rahatlıkla 1 ve 2 olacaklardır. birinciyi aralarındaki maçlar belirler.
bazı fenerbahçelilerin, galatasaray'ın dahil olması için dua ettiği gruptur. kızdık mı? hayır tabii ki. (bkz: kısasa kısas)
son yılların en boktan grubudur.
real madrid ve manchester city bir yana, almanya ve hollanda temsilcileri kura çekildiğinde sabunlarını hazırlamışlardır..
manchester city'nin galibiyet almadan elendiği grup. şimdi önceki entryleri okuyup gülme vaktidir canlar. *