bugün

sol frame sıçışları. (bkz: türk kızlarına bok atma)
yapılacak en doğru şeydir.

(bkz: sadakat)
rus kızlarının kapısında köle olmadıkları yazarın şizofrenik sözüdür. nitekiim 15 yıl sonra bir türk kadınıyla ve 3 çocukla karşımıza çıkabilir.
(bkz: ala luna)
(bkz: türk kızlarıyla kim evlenecek sorunsalı)
(bkz: sürekli evleniyorlar efendim durduramıyoruz)
2011 de hala türk erkeğiyle evlenmekle aynı şeydir.
Türk kizlarinin, ömür billah yüzüne bakmayacagi erkek yazarin rus kizlara ümit baglamasidir.tilkinin dönüp dolasip gelecegi yer kürkcü dükkani misali, eninde sonunda türk kizlarinin pesinde kosarken görmek mümkündür.
beyni hala ergenlikten çıkmamış, her şeyi dış görünüşten ibaret zanneden trollsöylemi. şahsın zevki sarışın ya da uzun kadınlardan yana olabilir ama evlenme işini ciddiyetini farkına varmamış olmalı ki, evlenilecek kişide kişilik özelliklerinin önemli olduğundan daha farkında değil.

bir git bakalım rusya ya, evlensen bile kadın istediği zaman aldatır, ama bu onlar için normal bir davranıştır. ha "paylaşımcııym bu konuda" diyorsan, tamam.
sanki rus kızları erkeklerde belirli özellikler aramıyormuş, türkün kara kaşına veriyormuş sanılarak açılan başlık.
biri uludağ sözlük erkek yazarlarını zorla mı türk kızlarıyla evlendiriyor sorusunu aklıma getiren durum.

(bkz: uzanamadığın ciğeri pislemek)
* yarağın değerinin bilmemektir.
it ürür kervan yürür. (bkz: troll)
bence de hepiniz gidin tüm türk kızları bana kalsın.
affedersin ama bizim derdimizi türk kızlarından başkası çekmez.
ne demek hala türk kızıyla evlenmek dediğim durumdur. belki salak malak ama daha delikanlı kızları olan millet varmı dünyada. bırak allah aşkına ya, sen çürüğe rast geldiysen biz napalım arkadaş, rus kızıymış sokayım rus kızına, her gece biriyle yatandan karı mı olurmuş.
japon güzeli vardı da biz mi almadık ? dedirtir.
(bkz: yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmemek)
ya ne olacağıdı? gavurun damadı.
başlık sıkıntısındaki yazarın illa yazmak için yazdığı önerme.o kendi ütopyasında kendine bir harem kurmuş içine de rus, japon,akla gelen her ulustan hatunu doldurmuş hergün birini düzüyo. sevgili author napsın türk kızını avrupalısı kapısında sırada beklerken.
(bkz: kendini darı ambarında gören aç horoz)
(bkz: biz bize yeteriz)
düzgün bir kız bulunursa mutlaka yapılmalıdır.
Böyle dedikten sonra Türk kızı ile evlenilebilir de, olabilir.
mecburi eylemdir. ecnebi gelin istemiyor aile büyükleri, ne yapalım, mecburuz. ayrıca kafası dumanlanmış bazı yazar arkadaşlar sadakatten bahsediyor. türk kızı ile sadakati aynı cümle içinde kullanırken iyi düşünün derim. türk kızı sadece ve sadece anne-babasına sadıktır. dindar biriyse bir de allah'a. başka kimseyi tanımaz. haberiniz olsun da sonra uyarmadın demeyin.
sonraki yıllarda da gerçekleşecek olaydır. yurt dışına gidilip gelinir, antalya da ruslara bakılır, fakat yine türk kızıyla evlenilir, vazgeçemezler efendim. istisnalar kaideyi bozmaz orası ayrı.