bugün
- 0 0 714
- kitap okumak9
- yüksek enflasyon15
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi14
- victor osimhen14
- aykolik ve gülşen benzerliği12
- 14 mart 2025 gözaltına alınmam rezaleti62
- anın görüntüsü13
- malum şahsı cimere şikayet etmek8
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi51
- adana8
- sevilen kamyon arkası sözleri8
- yaren leylek13
- fenerbahçe18
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü14
- ramazan günü sokakta sigara içen insan19
- teravihte sarımsak deryası kokan insan14
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi20
- kedili komşuya gitmemek11
- canik belediyesi'nin çocouklara yaptığı jest12
- eşeğin götüne kuyruk saplama oyunu9
- 23 mart sonrası iktidarın bulacağı yeni gündemler17
- şinasi yurtsever19
- 50 cc lik motosiklet almak9
- esmer kızların sarışın kızlardan daha güzel olması8
- sahurdayız uludağ sözlük33
- pişi ve vişne reçeli9
- şu anda dinlediğiniz şarkı14
- 14 mart 2025 galatasaray antalyaspor maçı11
- yazarların evlenmeme nedenleri10
- bugünde merso alamadan uyumak16
- mert hakan yandaş20
- v a m p i r o v8
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız24
- yazarların mezun oldukları üniversite ve bölüm16
- küresel ıkınma11
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- namaz kılmak8
- ramazan hoca13
- motosiklet kullanacaklara tavsiyeler8
- gerdek gecesi seviştiniz mi10
- mini etek giyen kızın ağzını burnunu kıran çomar18
- true nickli yazar12
- ianis hagi9
- üni sınavını kazanamayan yönetici istemiyorum13
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı78
- uludağ sözlük 2025 hataları11
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- maço erkek vs alfa erkek10

entry'ler (380)
dashius clay'in hoes love rihanna klibinde oynayan seksi kardeşimiz.
https://youtu.be/cnfQwa7sT_I
https://youtu.be/cnfQwa7sT_I
pkk karşıtı entry girenlerin direk uçurulduğu sözlüktür. format ile zerre alakası yoktur bu uçurmaların.
askerdeki sevgilisini aldatmak, terk etmek.
ygs-lys rehavetinden hemen kurtulup derslerinize iyi çalışın, not ortalamanız 3,5'un üzerinde olsun. ama sadece ders çalışıp eve giden bir tip de olmayın. sosyal olun ortamlara girin.
aslında uçak parası olmasa gidilip gezilecek ülkelerin başında gelen yerdir.
yaptırımların ve caydırıcılığın artırılması ile bir nebze de olsa önüne geçildikten sonra tabiiki eğitimle bitirilebilir.
(bkz: true blood)
(bkz: house md)
(bkz: two adn a half men)
(bkz: oz)
her biri farklı türde olsa da aynı derecede bağımlılık yapıcıdır. bir açtın mı en az 4-5 bölüm izlemeden kurtulamazsın.
(bkz: house md)
(bkz: two adn a half men)
(bkz: oz)
her biri farklı türde olsa da aynı derecede bağımlılık yapıcıdır. bir açtın mı en az 4-5 bölüm izlemeden kurtulamazsın.
http://www.netindex.com/download/map
yukarıdaki adresten de görülebileceği üzere türkiye internet hızı olarak dünyanın en geri kalmış** bölgeleriyle aynı kategoride ve hız 12,5* mbps olarak verilmiş. işte adamlar bir de buna sözde adil kullanım kotası uygulayarak 3 mbps e düşürüyor. aslında haritadakinden çok daha alt seviyedeyiz, sahra altı afrika ülkeleriyle aynı hızla bağlanıyoruz elin romanyalısı 32 mbps ile saatte 11 gb indiriyor.
yukarıdaki adresten de görülebileceği üzere türkiye internet hızı olarak dünyanın en geri kalmış** bölgeleriyle aynı kategoride ve hız 12,5* mbps olarak verilmiş. işte adamlar bir de buna sözde adil kullanım kotası uygulayarak 3 mbps e düşürüyor. aslında haritadakinden çok daha alt seviyedeyiz, sahra altı afrika ülkeleriyle aynı hızla bağlanıyoruz elin romanyalısı 32 mbps ile saatte 11 gb indiriyor.
4 gün önce aldığım telefonum. ısınması dışında başka bir eksisi var gibi gelmedi. şarjı da aralıksız 5-6 saat oyun oynamazsanız 1 gün yetiyor.
back to the future, bi türlü izleyememiştim tamamını, çocukluğumda tv de yarım yamalak izlemiştim. zaten söylemeye gerek yok süper film izleyin.
umutları bir kez daha tüketen, nefret hissini kalplerde canlandıran şerefsizlerin son saldırısı.
cumhuriyet dönemi ile yerleşmiş batı kaynaklı kalitesiz aristokrat bir burjuva sınıfı olması. avrupa tapıcılığı dışında hiçbir erdem veya inanç kabul etmeyen bu grup bir şey üretmediği gibi üretilmesini de engellemiştir.
kendi alt yapısı üzerinden hizmet veren paravan şirketlerle piyasa tekelini elinde bulundurduğu gerçeğini ufaktan gizlemeye başlayan şirkettir.
yanlış yapıyorlar, olmayan ülkenin bayrağına nasıl hakaret edicen amk.
ekşi sözlükteki her boku ben bilirim ateistim farklıyım tiplerindeki lümpen dallama sayısının az olması nedeniyle gerçekleşen durum. ayrıca ekşi sözlüğün 2-2.5 yıl kadar süren çaylak bekleme süresi de bunda etkili zaten komünist pkklı gezici olmayanları da almıyorlar kolay kolay.
benden 5 cm uzun erkeklerdir. ama yaradan bir yerden kısınca başka bir yerden veriyor çok şükür sıkıntı yok.
oynanacaksa euw yada eune de oynanması gereken oyundur.
tr de dereceli girdim. maçların çoğunda ilk mid seçilir bende buna güvenerek giriyorum zaten ilk 8-10 maç öyle oldu, ama bu sefer uyarmama rağmen bana mid kaldı bende mecburen annie yi seçtim karşımda da akali var. sonra 4-5 dakika dayansam da 2 kere öldüm farm da yapamıyorum. bu arada oyuna pre giren vayne ile malphite var. malphite ın ligi yüksek zaten iyi oynuyor, bu vayne oyunun başında lütfen iyi oynayın seri maçım falan yazmıştı boost yaptırıyor şerefsiz belli ki. neyse ben ölünce hemen mal işte gerizekalı vs. sövüyor. ben de en sonunda canımdan kıymetli mi bunu mu çekicem 1 saat deyip çıkıyorum.
aradan 1-2 ay zaman geçiyor. 35 tl bayılıp euw serverina geçiyorum. ama 2 aydır oynamamışım zaten çok iyi oyuncu da değilim. caitlyn aldım ama hayatımın en kötü en berbat oyununu oynuyorum feedlesem bu kadar ölme şansım yok. 0/10/1 mi ne skordayken bizim takımdan bir kişi "caitlyn seriously?" yazdı. o kadar ne küfreden ne sözle taciz eden ne de afk kalan vardı.
kısaca oynanmaması gereken oyundur, illa oynayacağım diyorsanız da euw de oynayın ya da en iyisi dota 2 ye geçin bu -10 küfürbaz veletlerle uğraşmayın, ne laftan anlar ne sikten anlar amk veletleri.
tr de dereceli girdim. maçların çoğunda ilk mid seçilir bende buna güvenerek giriyorum zaten ilk 8-10 maç öyle oldu, ama bu sefer uyarmama rağmen bana mid kaldı bende mecburen annie yi seçtim karşımda da akali var. sonra 4-5 dakika dayansam da 2 kere öldüm farm da yapamıyorum. bu arada oyuna pre giren vayne ile malphite var. malphite ın ligi yüksek zaten iyi oynuyor, bu vayne oyunun başında lütfen iyi oynayın seri maçım falan yazmıştı boost yaptırıyor şerefsiz belli ki. neyse ben ölünce hemen mal işte gerizekalı vs. sövüyor. ben de en sonunda canımdan kıymetli mi bunu mu çekicem 1 saat deyip çıkıyorum.
aradan 1-2 ay zaman geçiyor. 35 tl bayılıp euw serverina geçiyorum. ama 2 aydır oynamamışım zaten çok iyi oyuncu da değilim. caitlyn aldım ama hayatımın en kötü en berbat oyununu oynuyorum feedlesem bu kadar ölme şansım yok. 0/10/1 mi ne skordayken bizim takımdan bir kişi "caitlyn seriously?" yazdı. o kadar ne küfreden ne sözle taciz eden ne de afk kalan vardı.
kısaca oynanmaması gereken oyundur, illa oynayacağım diyorsanız da euw de oynayın ya da en iyisi dota 2 ye geçin bu -10 küfürbaz veletlerle uğraşmayın, ne laftan anlar ne sikten anlar amk veletleri.
çeviri yapmaya çalışmaktır, yemeyebilir o ayrı. dil turist kızlara asılayım diye öğrenilmez; okuduğunuzu anlar az çok cümle kurabilirseniz konuşmak o kadar da zor değildir.