bugün
- ferdi vs müslüm vs orhan16
- anın görüntüsü8
- kıvılcım harika ertunç9
- 62 kilonun altındaki sözlük kızları22
- vampirov ile kahvehanede çay içmek10
- osman gökçek'in konunun muhatabı ben değlim demesi18
- ferdi tayfur11
- gece atıştırmalık önerileri11
- misafir gidince yapılanlar19
- nervio'ya ayakkabı öneriyoruz kampanyası28
- htş adalet bakanı şadi el veysi23
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez12
- libyada köle pazarında satılan insanlar18
- yine emekliye müjde geldi10
- 2025 aile yılı8
- tff'nin yabancı var hakemi kararı40
- kıdem tazminatı tavanı8
- v a m p i r o v26
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl30
- freud türk olsa olabilecekler10
- yuzırların küloları8
- iyi bir insan olmanın modern toplumdaki anlamı10
- arkadaşlar ben sıtarbaksa gidiyorum gelen var mı12
- truenun takip etmediği sözlük kızı11
- akp sizi islam la aldatıp sermayeye köle yapıyor14
- 6 ocak 2025 sigaraya zam gelmesi13
- 14400 gayet yeterlidir15
- komedi filmi önerir misiniz lütfen14
- satılan koinin yükselmesi10
- gecenin şarkısı17
- abd çin'in teknolojik üstünlüğünü durduramıyor11
- oksijensizsu15
- erdoğan'ın sürekli ak parti kongrelerine gitmesi8
- arkadaşlar buyrun çay hazır16
- abdullah öcalanın seks istemesi8
- wifii uydu alıcısı alırken nelere dikkat etmeliyiz10
- kalkmıyor15
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı9
- en son ne yediniz16
- çiğköfte yapabilen bi kızı üzmek14
- elinizde sihirli bir değnek olsa ne yapardınız15
- tekrar ilkokula başlamak ister misiniz11
- gittim de true yu pezevenklerin elinden aldım8
- bir sözlük erkeğine yün çorap örmek11
- giyim tarzını değiştirmek8
- bir kadınla çiftleşmek10
- mezhepsiz müslüman16
- aşık olduğumuzu nasıl anlarız sorunsali26
- evrim dersine tepki yok zorunlu din dersine auvvvv8
- barış alper yılmaz13
entry'ler (380)
dashius clay'in hoes love rihanna klibinde oynayan seksi kardeşimiz.
https://youtu.be/cnfQwa7sT_I
https://youtu.be/cnfQwa7sT_I
pkk karşıtı entry girenlerin direk uçurulduğu sözlüktür. format ile zerre alakası yoktur bu uçurmaların.
askerdeki sevgilisini aldatmak, terk etmek.
ygs-lys rehavetinden hemen kurtulup derslerinize iyi çalışın, not ortalamanız 3,5'un üzerinde olsun. ama sadece ders çalışıp eve giden bir tip de olmayın. sosyal olun ortamlara girin.
aslında uçak parası olmasa gidilip gezilecek ülkelerin başında gelen yerdir.
yaptırımların ve caydırıcılığın artırılması ile bir nebze de olsa önüne geçildikten sonra tabiiki eğitimle bitirilebilir.
(bkz: true blood)
(bkz: house md)
(bkz: two adn a half men)
(bkz: oz)
her biri farklı türde olsa da aynı derecede bağımlılık yapıcıdır. bir açtın mı en az 4-5 bölüm izlemeden kurtulamazsın.
(bkz: house md)
(bkz: two adn a half men)
(bkz: oz)
her biri farklı türde olsa da aynı derecede bağımlılık yapıcıdır. bir açtın mı en az 4-5 bölüm izlemeden kurtulamazsın.
http://www.netindex.com/download/map
yukarıdaki adresten de görülebileceği üzere türkiye internet hızı olarak dünyanın en geri kalmış** bölgeleriyle aynı kategoride ve hız 12,5* mbps olarak verilmiş. işte adamlar bir de buna sözde adil kullanım kotası uygulayarak 3 mbps e düşürüyor. aslında haritadakinden çok daha alt seviyedeyiz, sahra altı afrika ülkeleriyle aynı hızla bağlanıyoruz elin romanyalısı 32 mbps ile saatte 11 gb indiriyor.
yukarıdaki adresten de görülebileceği üzere türkiye internet hızı olarak dünyanın en geri kalmış** bölgeleriyle aynı kategoride ve hız 12,5* mbps olarak verilmiş. işte adamlar bir de buna sözde adil kullanım kotası uygulayarak 3 mbps e düşürüyor. aslında haritadakinden çok daha alt seviyedeyiz, sahra altı afrika ülkeleriyle aynı hızla bağlanıyoruz elin romanyalısı 32 mbps ile saatte 11 gb indiriyor.
4 gün önce aldığım telefonum. ısınması dışında başka bir eksisi var gibi gelmedi. şarjı da aralıksız 5-6 saat oyun oynamazsanız 1 gün yetiyor.
back to the future, bi türlü izleyememiştim tamamını, çocukluğumda tv de yarım yamalak izlemiştim. zaten söylemeye gerek yok süper film izleyin.
umutları bir kez daha tüketen, nefret hissini kalplerde canlandıran şerefsizlerin son saldırısı.
cumhuriyet dönemi ile yerleşmiş batı kaynaklı kalitesiz aristokrat bir burjuva sınıfı olması. avrupa tapıcılığı dışında hiçbir erdem veya inanç kabul etmeyen bu grup bir şey üretmediği gibi üretilmesini de engellemiştir.
kendi alt yapısı üzerinden hizmet veren paravan şirketlerle piyasa tekelini elinde bulundurduğu gerçeğini ufaktan gizlemeye başlayan şirkettir.
yanlış yapıyorlar, olmayan ülkenin bayrağına nasıl hakaret edicen amk.
ekşi sözlükteki her boku ben bilirim ateistim farklıyım tiplerindeki lümpen dallama sayısının az olması nedeniyle gerçekleşen durum. ayrıca ekşi sözlüğün 2-2.5 yıl kadar süren çaylak bekleme süresi de bunda etkili zaten komünist pkklı gezici olmayanları da almıyorlar kolay kolay.
benden 5 cm uzun erkeklerdir. ama yaradan bir yerden kısınca başka bir yerden veriyor çok şükür sıkıntı yok.
oynanacaksa euw yada eune de oynanması gereken oyundur.
tr de dereceli girdim. maçların çoğunda ilk mid seçilir bende buna güvenerek giriyorum zaten ilk 8-10 maç öyle oldu, ama bu sefer uyarmama rağmen bana mid kaldı bende mecburen annie yi seçtim karşımda da akali var. sonra 4-5 dakika dayansam da 2 kere öldüm farm da yapamıyorum. bu arada oyuna pre giren vayne ile malphite var. malphite ın ligi yüksek zaten iyi oynuyor, bu vayne oyunun başında lütfen iyi oynayın seri maçım falan yazmıştı boost yaptırıyor şerefsiz belli ki. neyse ben ölünce hemen mal işte gerizekalı vs. sövüyor. ben de en sonunda canımdan kıymetli mi bunu mu çekicem 1 saat deyip çıkıyorum.
aradan 1-2 ay zaman geçiyor. 35 tl bayılıp euw serverina geçiyorum. ama 2 aydır oynamamışım zaten çok iyi oyuncu da değilim. caitlyn aldım ama hayatımın en kötü en berbat oyununu oynuyorum feedlesem bu kadar ölme şansım yok. 0/10/1 mi ne skordayken bizim takımdan bir kişi "caitlyn seriously?" yazdı. o kadar ne küfreden ne sözle taciz eden ne de afk kalan vardı.
kısaca oynanmaması gereken oyundur, illa oynayacağım diyorsanız da euw de oynayın ya da en iyisi dota 2 ye geçin bu -10 küfürbaz veletlerle uğraşmayın, ne laftan anlar ne sikten anlar amk veletleri.
tr de dereceli girdim. maçların çoğunda ilk mid seçilir bende buna güvenerek giriyorum zaten ilk 8-10 maç öyle oldu, ama bu sefer uyarmama rağmen bana mid kaldı bende mecburen annie yi seçtim karşımda da akali var. sonra 4-5 dakika dayansam da 2 kere öldüm farm da yapamıyorum. bu arada oyuna pre giren vayne ile malphite var. malphite ın ligi yüksek zaten iyi oynuyor, bu vayne oyunun başında lütfen iyi oynayın seri maçım falan yazmıştı boost yaptırıyor şerefsiz belli ki. neyse ben ölünce hemen mal işte gerizekalı vs. sövüyor. ben de en sonunda canımdan kıymetli mi bunu mu çekicem 1 saat deyip çıkıyorum.
aradan 1-2 ay zaman geçiyor. 35 tl bayılıp euw serverina geçiyorum. ama 2 aydır oynamamışım zaten çok iyi oyuncu da değilim. caitlyn aldım ama hayatımın en kötü en berbat oyununu oynuyorum feedlesem bu kadar ölme şansım yok. 0/10/1 mi ne skordayken bizim takımdan bir kişi "caitlyn seriously?" yazdı. o kadar ne küfreden ne sözle taciz eden ne de afk kalan vardı.
kısaca oynanmaması gereken oyundur, illa oynayacağım diyorsanız da euw de oynayın ya da en iyisi dota 2 ye geçin bu -10 küfürbaz veletlerle uğraşmayın, ne laftan anlar ne sikten anlar amk veletleri.
çeviri yapmaya çalışmaktır, yemeyebilir o ayrı. dil turist kızlara asılayım diye öğrenilmez; okuduğunuzu anlar az çok cümle kurabilirseniz konuşmak o kadar da zor değildir.