bugün

çoğu kişi yalnız olsada birileri tarafından kutlanacak gündür. *
zirve düzenlenmesi gereken gündür.
sinemada 3 d li titanik filminin gösterileceği gündür. tek başıma gidince çok göze batmam dimi.
varsa bosta olan ulassındır tek gecirilmeyecek kadar yiyismelik özel bir gündür.
varsa bosta olan ulassındır tek gecirilmeyecek kadar yiyismelik özel bir gündür.
uefa champions league 2012'in tekrar başlayacağı tarihtir, gerisi teferruattır.
eğer bekarsanız çevrenizde herkesin tribe girip, taktik üstüne taktik yaparak sizi tavlamaya çalışmasıdır.
Mert Fırat'ın Sakarya Üniversitesi'ne, Play Ünifest kapsamında geleceği gün.
Sacma sapan onemsiz bir sekilde onemsenir.dayatma ozel gunler birinci bolum.
gerizekalıların kutladığı bir şeyin günü.
(bkz: 31 şubat)
14 şubat sevgililer günün gelmesi ile yalnızlığı fark eden kişilerin ortaya çıkmasıdır.
(bkz: ühühühühü)
14 şubat sevişkenler günü. 2. dünya savaşından sonra kırılan milleti ha gayret toparlanın noluyonuz olm gibisinden yapılarak programlanmış çok uluslu bir sevişme günüdür. maksat ve amacı savaşlarda kaybedilen insan ve askeri gücü tekrar kazanabilmek için insanların sevişmesi ve nüfusun artmasını sağlamaktır. 2. dünya savaşından sonra soğuk savaş yıllarının da sona ermesiyle beraber artan nüfus uluslara büyük bir yük getirmeye başlamıştır. bu durumu düzeltmek için ardı ardına yapılan toplantılardan en sonunda dahice bir fikir atılmıştır ortaya. hem nüfus planlaması sağlanacak hemde devletin kasasına para girecektir yani bir taşla iki kuş vurulacaktır. ben biliyom bu hikayeyi.
http://www.facebook.com/p...36&type=1&theater
her insanın içine işlemiş olan bir gündür. bazen düşünüyorum insan birgünde sadee kendini hadiye almaya zorlayamaz yani hediye öncelikle insanın içinden gelmelidir hem bazen bir insanın verebileceiği en iyi hediye sevgisidir belkide ben yanlış düşünüyorum ama insanlarda böyle bir beklenti oluşması beni üzüyor buda başka bir gerçek benim için.
st.valentine'nin gününü kutlamanın ne mantığı var yahu... elin papazı öldü diye, ben niye gidip sevgilime tek taş alayım ?
braga-beşiktaş maçının olduğu tarihtir.
Hediyelik eşya satıcılarına bayram ettirecek olan gündür. Bir o kadar da anlamsız, klişe, saçma bi gündür.
(bkz: bunlar hep amerika nın oyunları)
29 şubattan daha ilginç değildir. biraz daha fazla para harcarsın, o kadar.
Sadece bir gün için hatırlanmayı isteyen aptal kızlar ve 1 kere de masrafdan kurtulmak için hediye alan erkeklerin kutladığı aptalca gün.
çok önemli sanki yavuklular günü 364 gün yalnızım koymuyor da 14 şubatı mı takacağım.
http://www.youtube.com/watch?v=iBJDlUYi9cs&feature=share

adam haklı beyler dağılın. *
ilk genetik kopya koyun dolly'nin ölüm yıldönümü.

görsel